ACER Aspire 1510

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
midnight_man
Guru
Guru

ACER Aspire 1510

Príspevok od používateľa midnight_man »

Mam doma tento book..problem je ze na nom troska hapruje grafa...popisem...pri biose..a bootovani win robi kadeake ciarky a podobne...ked sa pusti win tak je v pohode...ani necekne...problem je ze sa neda nainstalovat ovladac...proste to vzdy hodi BSD a padne..je tam HOME edition lebp XP nemam pri 2003 server edition to uz pri instalaciii hodi BSD(bezne som tento system uzival na bookoch) pri knopix linux su stale ciarky cez displej...poradite mi co je styM? treba vymenit grafu? cize celu dosku..alebo sa to da dako oserinkat? kedze to wo win ide fajne..len bez ovladaca :( dakujem
vilko
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: ACER Aspire 1510

Príspevok od používateľa vilko »

midnight_man napísal:Mam doma tento book..problem je ze na nom troska hapruje grafa...popisem...pri biose..a bootovani win robi kadeake ciarky a podobne...ked sa pusti win tak je v pohode...ani necekne...problem je ze sa neda nainstalovat ovladac...proste to vzdy hodi BSD a padne..je tam HOME edition lebp XP nemam pri 2003 server edition to uz pri instalaciii hodi BSD(bezne som tento system uzival na bookoch) pri knopix linux su stale ciarky cez displej...poradite mi co je styM? treba vymenit grafu? cize celu dosku..alebo sa to da dako oserinkat? kedze to wo win ide fajne..len bez ovladaca :( dakujem
cau,mne nieco podobne robilo na vymenenej doske v notebooku kde bol rad 9700, .. poskusal som vsetko mozne, potom nejakym zazrakom to chvilu slu,nainstaloval som ovladace, poprepinal vsetky moznosti kompatibility a odvtedy to ide...netusim,kde bola chyba,,ani v servise nevedeli.. :?
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

je ten book v zaruke? iba jedno sa da spraviť a to vymeniť softom nič nespraviš ked aj linux to robi :?
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Mozes to tak max. rozobrat a pozret termopastu na jadre/pamatiach... Podla toho aka je tam graf. a ci ma vlastnu ram, kazdopadne to vidim na studeny spoj :)
Napísať odpoveď