Graficka...

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
IZZi-BA
Star
Star

Graficka...

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

Mam graficku ge force 6600 a preinstaloval som windowse a graficku som si musel nainstalovat znovu ale dako mi nejde pozerat videa hry filmy ale na youtube to ide neviem mozno to v tom neni ale pls poradte pls fakt
Paťko
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Paťko »

a co ti to robi ked spustis film ? mas nainstalovane kodeky ?
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

Patjo napísal:a co ti to robi ked spustis film ? mas nainstalovane kodeky ?
mam vsetko zacne mi blikat obrazovka na cierno aneda sa mi nic robit seka vsetko
drdi21
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drdi21 »

najskor sa ti prehrieva a preto ti ju vypne.mas na nej chladic??????????ak ano pozri sa ci funguje.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

podla mna bude vada na hw...moze to byt graficka ale moze to byt aj hocico ine....ale podla mna to bude ta graficka...to co hovoris ty sa stava pri prehrievani grafickej karty...mne sa dialo nieco podobne este na starom pc...pustil som si hru...cerevene pasiky cez monitor..vypol sa...otvorim bednu a tam mam na grafickej zhorene lopatky na chladici...popozeraj si tu graficku kartu ci tam nie je daco zhorene a mozes hodit aj jej teplotu
metalismylife
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa metalismylife »

no videa na youtube ti idu pretoze su vo formate flash ktory je menej kvalitny a grafika pri nom tolko netrpi (neprehrieva sa). Moja rada ak ti uz fakt nic nepomoze stiahni si na grafiku subor coolbits.reg.Ked sa ta spyta ci pridat informaciu do databazy registry tak potvrd ano.A v nastaveni nvidia panelu grafiky sa ti objavi taktovanie.(pravym tlacidlom mysky na plochu/vlastnosti/zobrazenie/upresnit/nvidia) Nasledovne zníž taktovaciu frekvenciu jadra o 100 Mhz a pamati o 150 mhz pri 2D, pri 3D zniz frekvenciu jadra o 150 a frekvenciu pamate o 200 mhz. Znizenie vykonu grafiky urcite nepocitis no zistis ze po naslednom preinstalovani ovladacov ti grafika pojde a nebude s nou problem.....som si isty....
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

ja som mal tiez graficku GF 6600 a je zname ze sa velmi kazia ..mne sa na nej pokazil ventilator
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Skus odinstalovat vsetky ovladace od grafickej karty aj kodeky pre videa. Potom restartni PC, mali by sa nastat unload ovladacov, po restartne daj nainstalovat nove, ktore stiahnes na stranke nvidia.com. To iste sprav aj s kodekmi, skus K-Lite Mega Pack alebo CodecPack All In 1.
Napísať odpoveď