Mam graficku ge force 6600 a preinstaloval som windowse a graficku som si musel nainstalovat znovu ale dako mi nejde pozerat videa hry filmy ale na youtube to ide neviem mozno to v tom neni ale pls poradte pls fakt
podla mna bude vada na hw...moze to byt graficka ale moze to byt aj hocico ine....ale podla mna to bude ta graficka...to co hovoris ty sa stava pri prehrievani grafickej karty...mne sa dialo nieco podobne este na starom pc...pustil som si hru...cerevene pasiky cez monitor..vypol sa...otvorim bednu a tam mam na grafickej zhorene lopatky na chladici...popozeraj si tu graficku kartu ci tam nie je daco zhorene a mozes hodit aj jej teplotu
no videa na youtube ti idu pretoze su vo formate flash ktory je menej kvalitny a grafika pri nom tolko netrpi (neprehrieva sa). Moja rada ak ti uz fakt nic nepomoze stiahni si na grafiku subor coolbits.reg.Ked sa ta spyta ci pridat informaciu do databazy registry tak potvrd ano.A v nastaveni nvidia panelu grafiky sa ti objavi taktovanie.(pravym tlacidlom mysky na plochu/vlastnosti/zobrazenie/upresnit/nvidia) Nasledovne zníž taktovaciu frekvenciu jadra o 100 Mhz a pamati o 150 mhz pri 2D, pri 3D zniz frekvenciu jadra o 150 a frekvenciu pamate o 200 mhz. Znizenie vykonu grafiky urcite nepocitis no zistis ze po naslednom preinstalovani ovladacov ti grafika pojde a nebude s nou problem.....som si isty....
Skus odinstalovat vsetky ovladace od grafickej karty aj kodeky pre videa. Potom restartni PC, mali by sa nastat unload ovladacov, po restartne daj nainstalovat nove, ktore stiahnes na stranke nvidia.com. To iste sprav aj s kodekmi, skus K-Lite Mega Pack alebo CodecPack All In 1.