EMO-emocionalne slabi ludia
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
rixo
Light Professional
pina,ten z pokecu je divny ,ale k my mame v triede jeden emo parik a uplne su v pohode,to ani nevyzera ze by boli smutny,ale oni su naopak stastny a furt sa smejeme na volacom.Ja osobne nemam nic proti emo,ked som spoznal hentych dvoch ,ale ked vidim nejakeho co ma same jazvy a ma same pentagramy na tele dorezane a nosi si satanske biblie a pali cierne sviecky... takych neznasam,mal som moznost dostat sa do blizkosti takeho chalana a ked som videl jeho izbu vesanu vsakovakymi ornamentami nemal som dobry pocit...pinacolada napísal:kamo to tu uz je.poznam kopu ludi co boli v poho chalani/dievcata a teraz hromadny prechod na emo.tvaria sa smutne,rezu si ruky,vsetci im ublizuju uz ked sa ich spytaju ak osa maju![]()
tunak je jeden z nich.
QuelThalas jeho nicj na azete.kukajte ten teply profil.mne osobne z toho bolo na grc
techno 4ever
-
axxis
Addict
Mysilim si, ze gothic ludom ide dost o to, aby si z ich celkoveho vyzoru nemal dobry pocit. I ked jeden kilt sa chystam aj ja kupitrixo napísal:pina,ten z pokecu je divny ,ale k my mame v triede jeden emo parik a uplne su v pohode,to ani nevyzera ze by boli smutny,ale oni su naopak stastny a furt sa smejeme na volacom.Ja osobne nemam nic proti emo,ked som spoznal hentych dvoch ,ale ked vidim nejakeho co ma same jazvy a ma same pentagramy na tele dorezane a nosi si satanske biblie a pali cierne sviecky... takych neznasam,mal som moznost dostat sa do blizkosti takeho chalana a ked som videl jeho izbu vesanu vsakovakymi ornamentami nemal som dobry pocit...
techno 4ever
///edit
tento
podarenel0f4s3 napísal:...
Inac je zaujimava teoria v tom, ze nech sa tak obliekaju, ale zmyslanie maju normalne, ja by som to tiez bral, ale ti, ktori by sa tak chceli obliekat, budu stale v tieni pravovernych emakov. Vsimam si, ze hlavne dievcatkam sa emo chalani pacia, tak nieco na tom bude, ale celkovo ked uz niekto prijme take obliekanie, tak vacsinou berie aj hudbu a aspon z toho co som pocul som mal dost depresivne pocity, takze to ich potom lahko zlaka k plnohodnotnemu emo zmyslaniu.
-
Stenky
Professional
nooo tos trafil. ked sa tak budu iba obliekat bude to POZERSTVO prveho stupna. to je este viac odsudeniahodne ako samotne emo. neznasam pozerovInac je zaujimava teoria v tom, ze nech sa tak obliekaju, ale zmyslanie maju normalne, ja by som to tiez bral, ale ti, ktori by sa tak chceli obliekat, budu stale v tieni pravovernych emakov.
No nemusi to byt pozerstvo. Staci to brat z toho uhla pohladu, ze je to moda. Tak ako sa kedysi nosili zvonove nohavice a teraz sa nosia osuchane a roztrhane rifle...Stenky napísal:nooo tos trafil. ked sa tak budu iba obliekat bude to POZERSTVO prveho stupna. to je este viac odsudeniahodne ako samotne emo. neznasam pozerov
Aj vlasy nosili mladi ine v 80tych rokoch, ine v 90tych a teraz s 21. storocim prichadzaju EMO ucesy. Mozno len my starneme a moda nam unika
Vsetko je relativne a zavisi na uhle pohladu.
SrneC: ano, odev je prijatelnejsi pre spolocnost, ale pozerstvo nemusi byt prijatelne pre partiu
neunika vam moda, ked mne 15 rocnemu sa emo hnusi. pre niektorych to moda je, ale mne sa to vobec nepaci, az na niektore cajky, tie su mnamGothaR napísal:No nemusi to byt pozerstvo. Staci to brat z toho uhla pohladu, ze je to moda. Tak ako sa kedysi nosili zvonove nohavice a teraz sa nosia osuchane a roztrhane rifle...
Aj vlasy nosili mladi ine v 80tych rokoch, ine v 90tych a teraz s 21. storocim prichadzaju EMO ucesy. Mozno len my starneme a moda nam unika
Vsetko je relativne a zavisi na uhle pohladu.
SrneC: ano, odev je prijatelnejsi pre spolocnost, ale pozerstvo nemusi byt prijatelne pre partiu
noo s tym nesuhlasim mozno sa tak niekto oblieka lebo sa mu to paci ... tak este na babach to beriem chalani by nemuselinooo tos trafil. ked sa tak budu iba obliekat bude to POZERSTVO prveho stupna. to je este viac odsudeniahodne ako samotne emo. neznasam pozerov
No vidis, o to ide...zatial sa to len rozbieha, ale ked sa ten styl vykrystalizuje, tak nakoniec bude polovica mladych tak choditsirmisoturbo napísal:neunika vam moda, ked mne 15 rocnemu sa emo hnusi. pre niektorych to moda je, ale mne sa to vobec nepaci, az na niektore cajky, tie su mnam
Ale zase tu je druhy uhol pohladu, ktory sa rozoberal v teme ci su emo baby pekne a tam to vyslo tak, ze ked je baba naozaj pekna, tak vyzera dobre v hocicom.
to je pravda... a o par rokov to mozno bude nosit skoro kazdy, ale ja urcite nie, neviem si vobec predstavit seba v emo ohoseGothaR napísal:No vidis, o to ide...zatial sa to len rozbieha, ale ked sa ten styl vykrystalizuje, tak nakoniec bude polovica mladych tak chodit
Ale zase tu je druhy uhol pohladu, ktory sa rozoberal v teme ci su emo baby pekne a tam to vyslo tak, ze ked je baba naozaj pekna, tak vyzera dobre v hocicom.
To si vravis...pri nastupe osuchanych rifli som ich tiez najprv nechcel, ale potom ma to preslo a teraz na nich uz nedam dopustit. Vydrz chvilu a aj z teba bude emaksirmisoturbo napísal:to je pravda... a o par rokov to mozno bude nosit skoro kazdy, ale ja urcite nie, neviem si vobec predstavit seba v emo ohoseto je tak ako s hip-hopom.. ked som tak pred 7 rokmi, alebo 8 behal s kamosmi po vonka, prevladalo to len skrite v ludoch... dnes sa kazdy typek oblecie ako hip-hoper (skoro kazdy) a hra sa na nho... pred par rokmi bol hip-hoper ten, kto bol a ani tak nemusel vyzerat, stacilo, ze tak zil...
Nazory sa vyvijaju, moda sa vyvija...
ta pozvem na pivo ked bude zo mna emakGothaR napísal:To si vravis...pri nastupe osuchanych rifli som ich tiez najprv nechcel, ale potom ma to preslo a teraz na nich uz nedam dopustit. Vydrz chvilu a aj z teba bude emak
Nazory sa vyvijaju, moda sa vyvija...
-
Stenky
Professional
ja som len narazal na to ze EMO kultura (ako to mozem nazvat kulturou) sa vyznacuje hudbou, stylom obliekania, ucesmi, spravanim, emociami atd
ak zahodis vsetko a nechas len styl obliekania a ucesy, ktore su samozrejme neskodnejsie ako cela ich zivotna filozofia ostane z EMO poza, lebo beries znak istej skupiny a robis z toho masovu modu. Budu to nosit aj ludia co niesu EMO a potom nerozoznas EMO od neEMO.
Zober si priklad su metalisti co nevuzeraju ako metalisti. Ale su ludia co sa obliekaju a vyzeraju ako metalisti a metal vobec nepocuvaju a nespravaju sa tak?
Bolo by to rovnake pozerstvo ako ked si dakto da spravit dredy koli tomu ze je to trendy a o Rhasta kulture a nabozenstve nevie ani figu borovu.
ak zahodis vsetko a nechas len styl obliekania a ucesy, ktore su samozrejme neskodnejsie ako cela ich zivotna filozofia ostane z EMO poza, lebo beries znak istej skupiny a robis z toho masovu modu. Budu to nosit aj ludia co niesu EMO a potom nerozoznas EMO od neEMO.
Zober si priklad su metalisti co nevuzeraju ako metalisti. Ale su ludia co sa obliekaju a vyzeraju ako metalisti a metal vobec nepocuvaju a nespravaju sa tak?
Bolo by to rovnake pozerstvo ako ked si dakto da spravit dredy koli tomu ze je to trendy a o Rhasta kulture a nabozenstve nevie ani figu borovu.