EMO-emocionalne slabi ludia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Stenky
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Stenky »

chalani hen co sme prespali 6.6.06 kristusat :D
Prílohy
Emo Beatdown Day
Emo Beatdown Day
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

heh na tom videu som sa dobre pobavil, lenze ironizovat sa da kazdy uplne kazdy styl, to ze ted je v mode robit si srandu z ema ma ani nejak perekvapuje, mozno o rok si budeme vsetci zborovo robit srandu z gospelu, ktovie...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ked som si na Azete dival foto, tak fotky, tak take emo baby boli len na foto tak do osemnastky, potom uz len zriedka. Zrejme ked trochu dospeju, tak dostanu rozum. Inak o co ide tym emo ludoopom? Cierna a ruzova, ofinka, akoze velke emo girls a este sa nepodrezali? Na co cakaju?
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

a idu sa ti vyplakavat ze oni sa nikdy nesmeju.ze oni radsej idu na cintorin si sadnut...
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

mne na tych ludoch nehorazne vadi posledna moda rozsirovania usnych lalokov, na tycku mi je ked to vidim... :aasmile19:
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

pinacolada napísal:kamo to tu uz je.poznam kopu ludi co boli v poho chalani/dievcata a teraz hromadny prechod na emo.tvaria sa smutne,rezu si ruky,vsetci im ublizuju uz ked sa ich spytaju ak osa maju :?
tunak je jeden z nich.
QuelThalas jeho nicj na azete.kukajte ten teply profil.mne osobne z toho bolo na grc
pina,ten z pokecu je divny ,ale k my mame v triede jeden emo parik a uplne su v pohode,to ani nevyzera ze by boli smutny,ale oni su naopak stastny a furt sa smejeme na volacom.Ja osobne nemam nic proti emo,ked som spoznal hentych dvoch ,ale ked vidim nejakeho co ma same jazvy a ma same pentagramy na tele dorezane a nosi si satanske biblie a pali cierne sviecky... takych neznasam,mal som moznost dostat sa do blizkosti takeho chalana a ked som videl jeho izbu vesanu vsakovakymi ornamentami nemal som dobry pocit...
techno 4ever :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

keby si ti ludia z ema vzali len image tak dobre ...ale ze kvoli stylu menia svoje zmyslanie? pffff to radsej nech su len pozeri ale hlavu maju zdravu a oblečky prezijem
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

rixo napísal:pina,ten z pokecu je divny ,ale k my mame v triede jeden emo parik a uplne su v pohode,to ani nevyzera ze by boli smutny,ale oni su naopak stastny a furt sa smejeme na volacom.Ja osobne nemam nic proti emo,ked som spoznal hentych dvoch ,ale ked vidim nejakeho co ma same jazvy a ma same pentagramy na tele dorezane a nosi si satanske biblie a pali cierne sviecky... takych neznasam,mal som moznost dostat sa do blizkosti takeho chalana a ked som videl jeho izbu vesanu vsakovakymi ornamentami nemal som dobry pocit...
techno 4ever :D
Mysilim si, ze gothic ludom ide dost o to, aby si z ich celkoveho vyzoru nemal dobry pocit. I ked jeden kilt sa chystam aj ja kupit :D

///edit
tento :D
Prílohy
kilt.jpg
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

...
Prílohy
Emo.jpg
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

l0f4s3 napísal:...
podarene :hehe:
Inac je zaujimava teoria v tom, ze nech sa tak obliekaju, ale zmyslanie maju normalne, ja by som to tiez bral, ale ti, ktori by sa tak chceli obliekat, budu stale v tieni pravovernych emakov. Vsimam si, ze hlavne dievcatkam sa emo chalani pacia, tak nieco na tom bude, ale celkovo ked uz niekto prijme take obliekanie, tak vacsinou berie aj hudbu a aspon z toho co som pocul som mal dost depresivne pocity, takze to ich potom lahko zlaka k plnohodnotnemu emo zmyslaniu.
Stenky
Professional
Professional

Inac je zaujimava teoria v tom, ze nech sa tak obliekaju, ale zmyslanie maju normalne, ja by som to tiez bral, ale ti, ktori by sa tak chceli obliekat, budu stale v tieni pravovernych emakov.
nooo tos trafil. ked sa tak budu iba obliekat bude to POZERSTVO prveho stupna. to je este viac odsudeniahodne ako samotne emo. neznasam pozerov :twisted:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

pre spolocnost je priatelnejsi iba odev ako degenerovana hlava nie? jedine pozerstvo ktore uznavam je pri emo
Gothar
Moderátor
Moderátor

Stenky napísal:nooo tos trafil. ked sa tak budu iba obliekat bude to POZERSTVO prveho stupna. to je este viac odsudeniahodne ako samotne emo. neznasam pozerov :twisted:
No nemusi to byt pozerstvo. Staci to brat z toho uhla pohladu, ze je to moda. Tak ako sa kedysi nosili zvonove nohavice a teraz sa nosia osuchane a roztrhane rifle...
Aj vlasy nosili mladi ine v 80tych rokoch, ine v 90tych a teraz s 21. storocim prichadzaju EMO ucesy. Mozno len my starneme a moda nam unika :)
Vsetko je relativne a zavisi na uhle pohladu.
SrneC: ano, odev je prijatelnejsi pre spolocnost, ale pozerstvo nemusi byt prijatelne pre partiu
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

GothaR napísal:No nemusi to byt pozerstvo. Staci to brat z toho uhla pohladu, ze je to moda. Tak ako sa kedysi nosili zvonove nohavice a teraz sa nosia osuchane a roztrhane rifle...
Aj vlasy nosili mladi ine v 80tych rokoch, ine v 90tych a teraz s 21. storocim prichadzaju EMO ucesy. Mozno len my starneme a moda nam unika :)
Vsetko je relativne a zavisi na uhle pohladu.
SrneC: ano, odev je prijatelnejsi pre spolocnost, ale pozerstvo nemusi byt prijatelne pre partiu
neunika vam moda, ked mne 15 rocnemu sa emo hnusi. pre niektorych to moda je, ale mne sa to vobec nepaci, az na niektore cajky, tie su mnam :wink:
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

nooo tos trafil. ked sa tak budu iba obliekat bude to POZERSTVO prveho stupna. to je este viac odsudeniahodne ako samotne emo. neznasam pozerov :twisted:
noo s tym nesuhlasim mozno sa tak niekto oblieka lebo sa mu to paci ... tak este na babach to beriem chalani by nemuseli :D .....alebo ja zas mam kamaratku co pocuva EMO ale ani by ste nepovedali na nej ze sa jej ta hudba paci a je to skvela baba :) , i ked co ma nick na pokeci tak tam ma EMO fotku hmm :? , ale ja som ju na zivo este tak domalovanu uplne nevidel proste obycajna baba len sa jej paci ta hudba a mozno i styl obliekania ... takze nieje EMO ako EMO niektory Emaci to asi az moc prezivaju :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

sirmisoturbo napísal:neunika vam moda, ked mne 15 rocnemu sa emo hnusi. pre niektorych to moda je, ale mne sa to vobec nepaci, az na niektore cajky, tie su mnam :wink:
No vidis, o to ide...zatial sa to len rozbieha, ale ked sa ten styl vykrystalizuje, tak nakoniec bude polovica mladych tak chodit :D
Ale zase tu je druhy uhol pohladu, ktory sa rozoberal v teme ci su emo baby pekne a tam to vyslo tak, ze ked je baba naozaj pekna, tak vyzera dobre v hocicom.
2Pacaveli
Addict
Addict

GothaR napísal:No vidis, o to ide...zatial sa to len rozbieha, ale ked sa ten styl vykrystalizuje, tak nakoniec bude polovica mladych tak chodit :D
Ale zase tu je druhy uhol pohladu, ktory sa rozoberal v teme ci su emo baby pekne a tam to vyslo tak, ze ked je baba naozaj pekna, tak vyzera dobre v hocicom.
to je pravda... a o par rokov to mozno bude nosit skoro kazdy, ale ja urcite nie, neviem si vobec predstavit seba v emo ohose :lol: to je tak ako s hip-hopom.. ked som tak pred 7 rokmi, alebo 8 behal s kamosmi po vonka, prevladalo to len skrite v ludoch... dnes sa kazdy typek oblecie ako hip-hoper (skoro kazdy) a hra sa na nho... pred par rokmi bol hip-hoper ten, kto bol a ani tak nemusel vyzerat, stacilo, ze tak zil...
Gothar
Moderátor
Moderátor

sirmisoturbo napísal:to je pravda... a o par rokov to mozno bude nosit skoro kazdy, ale ja urcite nie, neviem si vobec predstavit seba v emo ohose :lol: to je tak ako s hip-hopom.. ked som tak pred 7 rokmi, alebo 8 behal s kamosmi po vonka, prevladalo to len skrite v ludoch... dnes sa kazdy typek oblecie ako hip-hoper (skoro kazdy) a hra sa na nho... pred par rokmi bol hip-hoper ten, kto bol a ani tak nemusel vyzerat, stacilo, ze tak zil...
To si vravis...pri nastupe osuchanych rifli som ich tiez najprv nechcel, ale potom ma to preslo a teraz na nich uz nedam dopustit. Vydrz chvilu a aj z teba bude emak :)
Nazory sa vyvijaju, moda sa vyvija...
2Pacaveli
Addict
Addict

GothaR napísal:To si vravis...pri nastupe osuchanych rifli som ich tiez najprv nechcel, ale potom ma to preslo a teraz na nich uz nedam dopustit. Vydrz chvilu a aj z teba bude emak :)
Nazory sa vyvijaju, moda sa vyvija...
ta pozvem na pivo ked bude zo mna emak :wink: takze budes na sucho :lol: nie, proste ja viem, ze emak nebudem. neviem ako by som presiel z rapu co sa mi neskutocne paci na dajake EMO.
Stenky
Professional
Professional

ja som len narazal na to ze EMO kultura (ako to mozem nazvat kulturou) sa vyznacuje hudbou, stylom obliekania, ucesmi, spravanim, emociami atd

ak zahodis vsetko a nechas len styl obliekania a ucesy, ktore su samozrejme neskodnejsie ako cela ich zivotna filozofia ostane z EMO poza, lebo beries znak istej skupiny a robis z toho masovu modu. Budu to nosit aj ludia co niesu EMO a potom nerozoznas EMO od neEMO.
Zober si priklad su metalisti co nevuzeraju ako metalisti. Ale su ludia co sa obliekaju a vyzeraju ako metalisti a metal vobec nepocuvaju a nespravaju sa tak?
Bolo by to rovnake pozerstvo ako ked si dakto da spravit dredy koli tomu ze je to trendy a o Rhasta kulture a nabozenstve nevie ani figu borovu.
Napísať odpoveď