nevadiLord_3D napísal:praca jak za 3 korunky
vaše grafické výtvory
ze je render tmavy-to nevadi, ze je tmave pozadie-nevadi, pasy nemas chapatLord_3D napísal:render hrozne tmavý, pozadia velmi tmavé, tie pási som nepochopil, text hrozne veĺký, krv na pozadí nevyrazna, umiestenie rendera nepekné [ okrajové ] Celkovo to pôsobí prázdne..
Stači ?!
(sry, ale nedalo mi
-
tomexx
King
- Kontaktovať používateľa:
Ludia teraz vazne... Mna by vazne zaujimalo co je take uzasne na tych vasich "podpisoch". Ukradnete na nete nejaky copyrightovany artwork, pastnete si cez to nick a potom na to este hodite nejaky filter..
O com to je? To je vlastna tvorba.. Je mi z toho na zvracanie ked tu s tym tak machrujete ako keby ste boli majstri sveta a pritom 90% z toho je uplny odpad.. Ja viem, tiez som nejak zacinal, ale zase som kazdu svoju kktinu nedrbal na net... Vazne ludia zamyslite sa...
//viem ze toto nie je graficke forum a deti sa potrebuju vytesit, ale aj tak mi to nedalo...
O com to je? To je vlastna tvorba.. Je mi z toho na zvracanie ked tu s tym tak machrujete ako keby ste boli majstri sveta a pritom 90% z toho je uplny odpad.. Ja viem, tiez som nejak zacinal, ale zase som kazdu svoju kktinu nedrbal na net... Vazne ludia zamyslite sa...
//viem ze toto nie je graficke forum a deti sa potrebuju vytesit, ale aj tak mi to nedalo...
Re: Výtvory
ten text sa mi k tomu vobec nehodi, a je uplne divne otocenyghulo napísal:vložte sem svoje obráky(co ste vy sami vytvorily)...
ja davam zatial tento
Re: Výtvory
ten mec na mna posoby ze je niekde polozeny, avsak pozadie na mna vpliva total 2D, inac sa mi este nepaci ze je rozmazany, tiez ten text, ale inac celkom fajnghulo napísal:vložte sem svoje obráky(co ste vy sami vytvorily)...
ja davam zatial tento
-
jauznevimco
Light Expert
Dik, robil som ho cely ja, aj materialy su moje. Tie luce su robene este v 3ds max, jedine co je dorobene v photoshope je ta "ziara" z hlavni, na to ako sa robi v maxovi som prisiel az neskor.uplink napísal:hmm mne sa pacia skor viac taketo [vid priloha] : ) inac paradny model, ak si ho robil cely Ty tak klobuk dole.
Na tie luce som pouzil selfillumination alebo ako sa to presne vola, takze nic sa na nich neleskne atd...jauznevimco napísal:Praveze su dobre take ake ich mal a uz vobec nie priehladne. Kedze to ma rendrovane ala cartoon tak by mali byt uplne ploche, ziadne odlesky, priesvitnost, radiosity apod.
-
BlackFlash
Medium Expert