hej ten polčas s Andersonom som videl a pravdupovediac bol dosť nevýrazný ale nani to je perfektný hráč len sa bojim toho aby teraz ronaldo pri nom vykonostne nezlihal pretože si myslím že nani je podobný typ hráča - výborne technický pripravený, dobra strela, perfektna ekvibrilistika - proste mi pripada ako ronaldo ked prišiel do Manchestru United tiež bol takýmatko888 napísal:jj mas pravdu obaja sa skvele adaptovali , som este zvedavi ako to bude s nanim a andersonom , nani sa myslim ze pomalicky zacina chytat a anderson hral zatial len polcas tak hadam tie to nejak pojde , obaja su mlady a perspektivny
F.A. Premier league
Re: správa
jj jeden bude hrat v pravo , druhy zlaa ked giggs zavesi kopacky na klinec. a anderson mas pravdu ze bol dostr nevyrazny preto isiel cez polcas dole , ale bol to jeho prvy zapas po zraneniJ.O.S.E napísal:hej ten polčas s Andersonom som videl a pravdupovediac bol dosť nevýrazný ale nani to je perfektný hráč len sa bojim toho aby teraz ronaldo pri nom vykonostne nezlihal pretože si myslím že nani je podobný typ hráča - výborne technický pripravený, dobra strela, perfektna ekvibrilistika - proste mi pripada ako ronaldo ked prišiel do Manchestru United tiež bol taký![]()
ja počítam že giggs bude hrať ešte aspon 2 roky a za ten čas naniho nechávať sedieť na lavičke - to by nebolo práve najšťastnejšie si myslím, pretože by mohol byť z toho znechutený a chcieť odísťmatko888 napísal:jj jeden bude hrat v pravo , druhy zlaa ked giggs zavesi kopacky na klinec. a anderson mas pravdu ze bol dostr nevyrazny preto isiel cez polcas dole , ale bol to jeho prvy zapas po zraneni
budu sa podla mna striedat , vies podla taktiky. giggs su skusenosti , nani mlada dravost a talent ,J.O.S.E napísal:ja počítam že giggs bude hrať ešte aspon 2 roky a za ten čas naniho nechávať sedieť na lavičke - to by nebolo práve najšťastnejšie si myslím, pretože by mohol byť z toho znechutený a chcieť odísť
Co sa tyka Evru tak momentalne sa mi v Man utd zda byt najlepsim hracom. K Vidicovi som sa vyjadroval v inej teme ale o 2 roky z neho bude naozaj spickovi obranca.
A k Nanimu by som to povedal asi takto, je to dobry hrac ma dobru techniku beha bojuje ale ma jednu velku slabinu, je neuveritelne zbrkli (tu istu mal aj C Ronaldo, naozaj maju vela spolocneho). Niekdy zbytocne potiahne loptu alebo zle zacentruje, mal by trosku skludnit tu hru.
A k Nanimu by som to povedal asi takto, je to dobry hrac ma dobru techniku beha bojuje ale ma jednu velku slabinu, je neuveritelne zbrkli (tu istu mal aj C Ronaldo, naozaj maju vela spolocneho). Niekdy zbytocne potiahne loptu alebo zle zacentruje, mal by trosku skludnit tu hru.
to preto ze je este mlady, to casom pojde. a evra je skutocne super, ale mohol by vylepsit zakoncenie , daval by aj viac golov .kali520 napísal:Co sa tyka Evru tak momentalne sa mi v Man utd zda byt najlepsim hracom. K Vidicovi som sa vyjadroval v inej teme ale o 2 roky z neho bude naozaj spickovi obranca.
správa
Evra dobre kľučkuje a aj rozohrava na spoluhráčov a musím súhlasiť s tebou, že je asi momentálne najlepším hráčom mužstvakali520 napísal:Co sa tyka Evru tak momentalne sa mi v Man utd zda byt najlepsim hracom. K Vidicovi som sa vyjadroval v inej teme ale o 2 roky z neho bude naozaj spickovi obranca.
hej je pohyblivy a aj tvrdy ked treba a dobre odobera loptu , bol dobrou investiciouJ.O.S.E napísal:Evra dobre kľučkuje a aj rozohrava na spoluhráčov a musím súhlasiť s tebou, že je asi momentálne najlepším hráčom mužstva
U Evru som bol prekvapeny ako sa chytil, je fakt z neho kvalitny krajny obranca. Ked ho SAF kupil, Evra sa nejak nevedel rozohrat, take rozpacite vykony, naopak teraz je jasnou volbou do zakladnej zostavymatko888 napísal:hej je pohyblivy a aj tvrdy ked treba a dobre odobera loptu , bol dobrou investiciou
prene , ked debutoval proti man city tak aj koli jeho chybe dostali gol , ale teraz ma skvelu formuDrago napísal:U Evru som bol prekvapeny ako sa chytil, je fakt z neho kvalitny krajny obranca. Ked ho SAF kupil, Evra sa nejak nevedel rozohrat, take rozpacite vykony, naopak teraz je jasnou volbou do zakladnej zostavy
No Man utd sa vysledkovo pomaly rozbieha porazil everton vonku 0:1, ale hra s porovnanim v minulej sezone nic moc. Inac nechapem preco ferguson dava giggsa do utoku, ten sa mi tam zda byt momentalne najslabsi a sahu nechava na lavicke.
Pekyn zapas bol Tottenham a Arsenal 1:3, obydve muzstva podali dobry vykon aj ked som viac prial arsenalu ale remiza by bola zasluzena.
Pekyn zapas bol Tottenham a Arsenal 1:3, obydve muzstva podali dobry vykon aj ked som viac prial arsenalu ale remiza by bola zasluzena.
uvidime teraz z chelseakali520 napísal:No Man utd sa vysledkovo pomaly rozbieha porazil everton vonku 0:1, ale hra s porovnanim v minulej sezone nic moc. Inac nechapem preco ferguson dava giggsa do utoku, ten sa mi tam zda byt momentalne najslabsi a sahu nechava na lavicke.
jj tiez si myslim vratia sa hraci ako Rooney Neville Lampard.....proste hviezdy tymov a tam sa to ukaze tym nevravim ze arsenal ma zly kader podla mna to rozhodnu skor skusenosti a tych ma arsenal ma malo lebo ma vela mladych talentov ale o par rokov arsenal zasa bude utocit na titulDrago napísal:Manchester United je uz stvrty, ale zapas popredu pred Lvpoolom a Arsenalom. Nechcem byt zly prorok, ale myslim ze tato forma ''Gunners'' prilis dlho nevydrzi. Zachvilu sa ukaze prevaha Chelsey, ManU a Liverpoolu
A ked sa o tak vezme tak Arsenal hral vacsiu cast zapasov doma. Jeden zapas vonku tusim proti blackburnu remizoval a teraz naposledy s tottenhamom sice vyhral ale treba uznat ze aj s velkou davkou stastia.Drago napísal:Manchester United je uz stvrty, ale zapas popredu pred Lvpoolom a Arsenalom. Nechcem byt zly prorok, ale myslim ze tato forma ''Gunners'' prilis dlho nevydrzi. Zachvilu sa ukaze prevaha Chelsey, ManU a Liverpoolu
Inac ak som spravne cital tak v dalsom kole cestuje Chelsea na old traford, a da sa predpokladat ze abramovicovci stratia nejake body aj v tomto zapase.
http://www.bleskovky.sk/cl/14/173434/So ... lsea#start
Ano zda sa ze je to pravda, uprimne ak mam povedat tak tak mu treba, tie jeho vyroky este ked nastupil na lavicku chelsea ze je najlepsi trener a rozne urazky rozhodcov hracov a trenerov atd, proste potreboval dostat trochu po prstoch a vyskusat aj nejaky neuspech.
Lenze teraz som zvedavi ze kto bude trener a ze ci Murinhovi milacikovia ako Lampard Terry Drogba Essien a Ballack zostanu ale pojdu prec.
Ano zda sa ze je to pravda, uprimne ak mam povedat tak tak mu treba, tie jeho vyroky este ked nastupil na lavicku chelsea ze je najlepsi trener a rozne urazky rozhodcov hracov a trenerov atd, proste potreboval dostat trochu po prstoch a vyskusat aj nejaky neuspech.
Lenze teraz som zvedavi ze kto bude trener a ze ci Murinhovi milacikovia ako Lampard Terry Drogba Essien a Ballack zostanu ale pojdu prec.