F.A. Premier league

O športe...
J.O.S.E
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

matko888 napísal:jj mas pravdu obaja sa skvele adaptovali , som este zvedavi ako to bude s nanim a andersonom , nani sa myslim ze pomalicky zacina chytat a anderson hral zatial len polcas tak hadam tie to nejak pojde , obaja su mlady a perspektivny
hej ten polčas s Andersonom som videl a pravdupovediac bol dosť nevýrazný ale nani to je perfektný hráč len sa bojim toho aby teraz ronaldo pri nom vykonostne nezlihal pretože si myslím že nani je podobný typ hráča - výborne technický pripravený, dobra strela, perfektna ekvibrilistika - proste mi pripada ako ronaldo ked prišiel do Manchestru United tiež bol taký :) :wink:
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

J.O.S.E napísal:hej ten polčas s Andersonom som videl a pravdupovediac bol dosť nevýrazný ale nani to je perfektný hráč len sa bojim toho aby teraz ronaldo pri nom vykonostne nezlihal pretože si myslím že nani je podobný typ hráča - výborne technický pripravený, dobra strela, perfektna ekvibrilistika - proste mi pripada ako ronaldo ked prišiel do Manchestru United tiež bol taký :) :wink:
jj jeden bude hrat v pravo , druhy zlaa ked giggs zavesi kopacky na klinec. a anderson mas pravdu ze bol dostr nevyrazny preto isiel cez polcas dole , ale bol to jeho prvy zapas po zraneni
J.O.S.E
King
King

matko888 napísal:jj jeden bude hrat v pravo , druhy zlaa ked giggs zavesi kopacky na klinec. a anderson mas pravdu ze bol dostr nevyrazny preto isiel cez polcas dole , ale bol to jeho prvy zapas po zraneni
ja počítam že giggs bude hrať ešte aspon 2 roky a za ten čas naniho nechávať sedieť na lavičke - to by nebolo práve najšťastnejšie si myslím, pretože by mohol byť z toho znechutený a chcieť odísť :)
kubodinho
Professional
Professional

J.O.S.E napísal:ja počítam že giggs bude hrať ešte aspon 2 roky a za ten čas naniho nechávať sedieť na lavičke - to by nebolo práve najšťastnejšie si myslím, pretože by mohol byť z toho znechutený a chcieť odísť :)
budu sa podla mna striedat , vies podla taktiky. giggs su skusenosti , nani mlada dravost a talent ,
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Co sa tyka Evru tak momentalne sa mi v Man utd zda byt najlepsim hracom. K Vidicovi som sa vyjadroval v inej teme ale o 2 roky z neho bude naozaj spickovi obranca.
A k Nanimu by som to povedal asi takto, je to dobry hrac ma dobru techniku beha bojuje ale ma jednu velku slabinu, je neuveritelne zbrkli (tu istu mal aj C Ronaldo, naozaj maju vela spolocneho). Niekdy zbytocne potiahne loptu alebo zle zacentruje, mal by trosku skludnit tu hru.
kubodinho
Professional
Professional

kali520 napísal:Co sa tyka Evru tak momentalne sa mi v Man utd zda byt najlepsim hracom. K Vidicovi som sa vyjadroval v inej teme ale o 2 roky z neho bude naozaj spickovi obranca.
A k Nanimu by som to povedal asi takto, je to dobry hrac ma dobru techniku beha bojuje ale ma jednu velku slabinu, je neuveritelne zbrkli (tu istu mal aj C Ronaldo, naozaj maju vela spolocneho). Niekdy zbytocne potiahne loptu alebo zle zacentruje, mal by trosku skludnit tu hru.
to preto ze je este mlady, to casom pojde. a evra je skutocne super, ale mohol by vylepsit zakoncenie , daval by aj viac golov .
J.O.S.E
King
King

správa

kali520 napísal:Co sa tyka Evru tak momentalne sa mi v Man utd zda byt najlepsim hracom. K Vidicovi som sa vyjadroval v inej teme ale o 2 roky z neho bude naozaj spickovi obranca.
Evra dobre kľučkuje a aj rozohrava na spoluhráčov a musím súhlasiť s tebou, že je asi momentálne najlepším hráčom mužstva
kubodinho
Professional
Professional

J.O.S.E napísal:Evra dobre kľučkuje a aj rozohrava na spoluhráčov a musím súhlasiť s tebou, že je asi momentálne najlepším hráčom mužstva
hej je pohyblivy a aj tvrdy ked treba a dobre odobera loptu , bol dobrou investiciou
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

matko888 napísal:hej je pohyblivy a aj tvrdy ked treba a dobre odobera loptu , bol dobrou investiciou
U Evru som bol prekvapeny ako sa chytil, je fakt z neho kvalitny krajny obranca. Ked ho SAF kupil, Evra sa nejak nevedel rozohrat, take rozpacite vykony, naopak teraz je jasnou volbou do zakladnej zostavy
kubodinho
Professional
Professional

Drago napísal:U Evru som bol prekvapeny ako sa chytil, je fakt z neho kvalitny krajny obranca. Ked ho SAF kupil, Evra sa nejak nevedel rozohrat, take rozpacite vykony, naopak teraz je jasnou volbou do zakladnej zostavy
prene , ked debutoval proti man city tak aj koli jeho chybe dostali gol , ale teraz ma skvelu formu
kali520
Darca
Darca

No Man utd sa vysledkovo pomaly rozbieha porazil everton vonku 0:1, ale hra s porovnanim v minulej sezone nic moc. Inac nechapem preco ferguson dava giggsa do utoku, ten sa mi tam zda byt momentalne najslabsi a sahu nechava na lavicke.
Pekyn zapas bol Tottenham a Arsenal 1:3, obydve muzstva podali dobry vykon aj ked som viac prial arsenalu ale remiza by bola zasluzena.
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

kali520 napísal:No Man utd sa vysledkovo pomaly rozbieha porazil everton vonku 0:1, ale hra s porovnanim v minulej sezone nic moc. Inac nechapem preco ferguson dava giggsa do utoku, ten sa mi tam zda byt momentalne najslabsi a sahu nechava na lavicke.
Pekyn zapas bol Tottenham a Arsenal 1:3, obydve muzstva podali dobry vykon aj ked som viac prial arsenalu ale remiza by bola zasluzena.
uvidime teraz z chelsea
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Manchester United je uz stvrty, ale zapas popredu pred Lvpoolom a Arsenalom. Nechcem byt zly prorok, ale myslim ze tato forma ''Gunners'' prilis dlho nevydrzi. Zachvilu sa ukaze prevaha Chelsey, ManU a Liverpoolu
IZZi-BA
Star
Star

Drago napísal:Manchester United je uz stvrty, ale zapas popredu pred Lvpoolom a Arsenalom. Nechcem byt zly prorok, ale myslim ze tato forma ''Gunners'' prilis dlho nevydrzi. Zachvilu sa ukaze prevaha Chelsey, ManU a Liverpoolu
jj tiez si myslim vratia sa hraci ako Rooney Neville Lampard.....proste hviezdy tymov a tam sa to ukaze tym nevravim ze arsenal ma zly kader podla mna to rozhodnu skor skusenosti a tych ma arsenal ma malo lebo ma vela mladych talentov ale o par rokov arsenal zasa bude utocit na titul
kali520
Darca
Darca

Drago napísal:Manchester United je uz stvrty, ale zapas popredu pred Lvpoolom a Arsenalom. Nechcem byt zly prorok, ale myslim ze tato forma ''Gunners'' prilis dlho nevydrzi. Zachvilu sa ukaze prevaha Chelsey, ManU a Liverpoolu
A ked sa o tak vezme tak Arsenal hral vacsiu cast zapasov doma. Jeden zapas vonku tusim proti blackburnu remizoval a teraz naposledy s tottenhamom sice vyhral ale treba uznat ze aj s velkou davkou stastia.
Inac ak som spravne cital tak v dalsom kole cestuje Chelsea na old traford, a da sa predpokladat ze abramovicovci stratia nejake body aj v tomto zapase.
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

Mourinho skoncil v Celze !
:o :D :lol:
kali520
Darca
Darca

http://www.bleskovky.sk/cl/14/173434/So ... lsea#start
Ano zda sa ze je to pravda, uprimne ak mam povedat tak tak mu treba, tie jeho vyroky este ked nastupil na lavicku chelsea ze je najlepsi trener a rozne urazky rozhodcov hracov a trenerov atd, proste potreboval dostat trochu po prstoch a vyskusat aj nejaky neuspech.
Lenze teraz som zvedavi ze kto bude trener a ze ci Murinhovi milacikovia ako Lampard Terry Drogba Essien a Ballack zostanu ale pojdu prec.
IZZi-BA
Star
Star

Avram Grant nastupca Joseho uvidime ci bude lepsi ako on
kali520
Darca
Darca

IZZi-BA napísal:Avram Grant nastupca Joseho uvidime ci bude lepsi ako on
Podla mna to je len docasna volba, a lepsi nebude, no moj nazor je ze vzhladom na odvolanie Murinha Chelsea budu mat teraz jednu z tych slabsich sezon.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

a teraz zacne chealsea upadat... :(
Napísať odpoveď