Let lietadlom
ehm 360 ? never heard...kinjeril napísal:Moze byt, suhlasim. Nova 737 je z vnutra velmi pekna. Letel som s nou z Bangkoku do Singapuru a to este s "business class".Ale viacej sa mi paci interier Airbusov, neviem preco. Napr. A360-200.
Najhorsi interier - Fokker 100 (Austrian airlines) ...
poharvody : no robia to vacsinou ti ktori nikdy neleteli resp su nevychovany a neskuseni, tiez si pametam jak sme leteli do bulgarie (ultra super low cost
) tak uz len pri starte- odlepeni od zeme zacalo lietadlo tlieskat (omg), neskor ako sme leteli s5 tak (auto?)pilot na par sekund pretiahol throttle (plynovu paku) na idle (tj 0) cize zvuk motorov bol taky ako kedy sa vypli....samozrejme lietadlo kusok rychlejsie zacalo klesat a ludia zacali vrieskat (omg
), bol tam nejaky G- efekt ale ta zasa nemuseli to prehanat...
ak by mal niekto zájem počúvať ATC (Air Traffic Control) a máte winamp (neviem či to ide aj v niečom inom) tak http://www.liveatc.net/
enjoy 
(od dnes kašlem na mp3ojky
)
(od dnes kašlem na mp3ojky
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Keď už sme pri tých lietadlách - neviem si odpustiť, ale príde mi strašne neprofesionálne správanie niektorých letušiek na slovenských linkách. Letušky musia prejsť dosť dlhým školením, aby sa vedeli správať a vyjadrovať. O to viac ma prekvapilo, keď nedávno letuška zahlásila "Letíme vo výške 33000 fítov" alebo "Pane, povedala som, aby ste ostali sedieť až kým lietadlo úplne nezastane. Buď si sadnete alebo uvidíte...". 
-
Tomasko
Guru wannabe
to prve, hm nj preklep ale to je po anglicky tak feet... stôp by bolo predsa lepsie...zuzkazuzka napísal:Keď už sme pri tých lietadlách - neviem si odpustiť, ale príde mi strašne neprofesionálne správanie niektorých letušiek na slovenských linkách. Letušky musia prejsť dosť dlhým školením, aby sa vedeli správať a vyjadrovať. O to viac ma prekvapilo, keď nedávno letuška zahlásila "Letíme vo výške 33000 fítov" alebo "Pane, povedala som, aby ste ostali sedieť až kým lietadlo úplne nezastane. Buď si sadnete alebo uvidíte...".
ale tak vies, je to dost aj na nervy kazdeho upozornovat nech si sadne... slovaci [co idu na dovolenky] su z casti sedlac.
to nieje preklep to je len poslovenčené, inak nám pri poslednom lete s Travel Service-on (CZ) hlásili výšku aj v metrickej sústave, takže no problem , predtým ak sa dobre pamätám väčšinou len v metrickej sústave (okrem interamerických letov samozrejmeTomasko napísal:to prve, hm nj preklep ale to je po anglicky tak feet... stôp by bolo predsa lepsie...
ale tak vies, je to dost aj na nervy kazdeho upozornovat nech si sadne... slovaci [co idu na dovolenky] su z casti sedlac.
-
Plexxak
Medium Star
No tak myslim ze profesionalnejsie spravanie zo strany personalu sa da ocakavat najma na pravidelnych linkach... na charteroch vacsinou cestuju ludia, ktory lietadlom bud este nikdy neleteli, alebo leteli len malo...
Tiez vsak nechapem, ked sa povie ze sedte kym lietadlo uplne nezastavi, preco niektori ludia zacnu vstavat a odpasavat sa...
to su tie veci co letusku nutia robit chyby, proste toto by vobec nemuselo byt...
Tiez vsak nechapem, ked sa povie ze sedte kym lietadlo uplne nezastavi, preco niektori ludia zacnu vstavat a odpasavat sa...
-
dudinko
Light Professional
S feets mas pravdu, ale s tym spravanim sa vobec nedivim. Skus denne 200x poucovat o tom ze mas byt priputany, ze pri vzlete a odlete maju byt tienidla na oknach otvorene atd a aj tak to musis opakovat jednotlivcom. Typ tichto cestujucich sa nazyvaju kupaci, alebo ako to cesi nazyvaju koupacizuzkazuzka napísal:Keď už sme pri tých lietadlách - neviem si odpustiť, ale príde mi strašne neprofesionálne správanie niektorých letušiek na slovenských linkách. Letušky musia prejsť dosť dlhým školením, aby sa vedeli správať a vyjadrovať. O to viac ma prekvapilo, keď nedávno letuška zahlásila "Letíme vo výške 33000 fítov" alebo "Pane, povedala som, aby ste ostali sedieť až kým lietadlo úplne nezastane. Buď si sadnete alebo uvidíte...".
Vies slovenske a ceske palubne personaly, sa tvaria prirodzene, nieje to o tom ako napr. Air France a v neakych americkych spolocnostiach ze je tam nadherny umely usmev, ale zase ani ako v Aeroflote kde chodia ako keby ziedli citron.