Let lietadlom

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Ako najradšej cestujete ???

Autom
181
41%
Lietadlom
153
34%
Autobusom
18
4%
Loďou
17
4%
Vlakom
76
17%

Celkom hlasov: 445

p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

zuzkazuzka napísal:"Pane, povedala som, aby ste ostali sedieť až kým lietadlo úplne nezastane. Buď si sadnete alebo uvidíte...". :roll:
To je v absolutnom poriadku. Musis si uvedomit, ze ona s ostatnou posadkou berie zodpovednost za ludi na palube. Si predstav situaciu, niekto sa postavi a lietadlo bude musiet nutne zabrzdit, ta osoba, ktora stala preleti cez sedacku, rozbije si hlavu, vybije zuby, nebodaj si polame vazy. Je jasne, ze oni su za to zodpovedni. Cize nevidim v tom osobne ziadny problem. A oni maju pravo okamzite po zastavenie lietadla ponechat vsetkych ludi, zavolat policiu a nechat zatknut cloveka, ktory narusal let. A za to su MASTNE pokuty.

Na druhu stranu, neprofesionalne letusky som zazil aj ja napr. s madarskou spolocnostou MALEV. Letel som z Budapesti do Dubrovnika. Tie baby nevedeli chorvatsky samozrejme, ale aj s anglictinou mali take problemy, ze som sa divil, ze ich vobec pustili robit taku pracu na medzinarodnom lete.

Prijemne skusenosti mam s CSA, Lufthansa a Austrian Airlines.

V decembri by som mal letiet do UAE s Lufthansou a British Airways. Tak som zvedavy na tych 2. menovanych. Udajne je to najlepsia letecka spolocnost na svete.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Je to amaterske a neprofesionalne. Este som nemal tu "cest" letiet so slovenskou spolocnostou a so slovenskym palubnym personalom, ale z rozpravani co viem, mali by ist hromadne na neake preskolenie. (Lufthansa, AirFrance, Thai ...)

//Jo a zabudlo som na Singapour Airlines - da best eva! To by nase letusky videli, co to je byt king of the skies!
p4ra napísal:Neviem, ani na AirFrance som nepocul nic pekne.
Ty si nepocul, ja som s nimi uz letel. Takze..
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Neviem, ani na AirFrance som nepocul nic pekne.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ja som sa nalietala celkom dosť zahraničnými spoločnosťami, tak buď som mala šťastie na normálnych ľudí v lietadle (cestujúci aj posádka) alebo som si zvykla na určitý štandard zo zahraničia a potom sa tu pozastavujem nad Slovákmi...
Je pravda, že Slováci sú veľmi špecifickí a už len keď mám letieť z/do BA, tak mám mierne nervy. Všade sa len tlačia, asi aby im náhodou niekto nevyfúkol miesto pri okne, stoja nastúpení v rade pri gate asi hodinu pred odletom - tiež asi aby ich niekto nepredbehol. :?
A práve preto, že mnoho ľudí na Slovensku ešte len začína lietať, by som zo strany personálu očakávala, že sa budú správať profesionálnejšie, príjemnejšie a ľudí už od začiatku naučia na určitý štandard a spôsob správania.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Nerad to priznavam, ale vacsina slovakov sa chovaju v oblasti cestovania, ako take telce. Staci mi cesta trbars busom, ci vlakom.

Ad letecka doprava - verim, ze raz ten trend moderneho, rychleho, bezpecneho a hlavne pohodlneho cestovania lietadlom pride aj k nam. Do v tedy z BA letiska nepoletim ani do Zazrivej.
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

zuzkazuzka napísal:Ja som sa nalietala celkom dosť zahraničnými spoločnosťami, tak buď som mala šťastie na normálnych ľudí v lietadle (cestujúci aj posádka) alebo som si zvykla na určitý štandard zo zahraničia a potom sa tu pozastavujem nad Slovákmi...
Je pravda, že Slováci sú veľmi špecifickí a už len keď mám letieť z/do BA, tak mám mierne nervy. Všade sa len tlačia, asi aby im náhodou niekto nevyfúkol miesto pri okne, stoja nastúpení v rade pri gate asi hodinu pred odletom - tiež asi aby ich niekto nepredbehol. :?
V tomto mas velku pravdu, ked som naposledy letel do wiedne, tak ludia boli pokojny, vstavat zacali az ked sa vypli transparenty, netlacili sa. V BA pred 2 tyzdnami -> lietadlo opustilo drahu po pristani a zacalo rolovat na stojanku a uz som pocul ako niekto zamnou otvara priecinky. Lietadlo zastavi a vsetci sa tlaaacme ako stado oviec len aby som bol prvy.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

dnes oslavujeme....alebo nie? :D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

ok, poďme osláviť smrť pár tisíc ľudí, si vážne king...
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

ano urcite som to tak myslel...mozno trocha zla inotaj ale vtedy ma to napadlo, samozrejme som nemyslel ze to budeme fakt oslavovat ako nejaky antiamici a podobne, tj boli tam taky isty ludia ako my ktori za nic nemozu hawk :roll:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Za jedno z najvacsich umeni u cloveka povazujem, byt vtipny vhodne a v pravy cas. Ty by si na tom mal este zda sa dost popracovat. Proste si uvedom, ze su veci, o ktorych sa nesranduje.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Keby si videl Ground Zero na vlastné oči, tak by ťa takéto hlúpe srandičky nenapadli ani vo sne... Dosť zlé....
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Toto leto som letel na Kretu s tymto strojom, myslim ze je to 737-300 { ?? } Celkom pohodlne to bolo, a bola tam jedna krasna letuska :smt049 :) Cestou naspat boli turbulencie, ale pristanie v poho, rozhodnie nie ako Uzbek Airlines :lol:
Prílohy
letadlo.jpg
kinjeril
Moderátor
Moderátor

pershing napísal:dnes oslavujeme....alebo nie? :D
Ale aspon na nieco to bolo dobre, v lietadle sa citim bezpecnejsie, ako v autobuse. :)
napalm
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa napalm »

jenoznacne auto....idem kedy chcem, zastavim kedy chcem, pustim si hudbu, ktoru mam rad

lietadlom som siel raz do egypta..bola to parada..rychlovka...no financne narocne ak si neobjednate letenku vopred :idea:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

kinjeril, suhlasim. Niet bezpecnejsej prepravy, ako lietadlom. :)
Sparrow
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sparrow »

p4ra: Ano to mas pravdu, ale ked ti to raz drbne, o zabavu mas postarane. :aasmile11:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Sanca, ze drbne lietadlo, ako ty hovoris a sanca, ze sa mi nieco stane v autobuse je taka, ze lietadla vyhrava 1:1 000 000 oproti autobusu, ci autu.
Sparrow
Light Star
Light Star

p4ra: Ja som nepovedal, ze sanca, ze sa zabijes v autobuse, popripade v aute je mensia. Samozrejme viem, ze lietadlo je najbezpecnejsi dopravny prostriedok a aj to, ze na cestach umrie milionkrat viac ludi ako pri leteckych nestastiach.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

p4ra napísal:kinjeril, suhlasim. Niet bezpecnejsej prepravy, ako lietadlom. :)
Aj ked na druhej strane v autobuse nezazijem take pristavanie, ake som zazil v Bangkoku. Xx

//Ak cete vidiet ake, natukajte si na youtube trebars "Suvarnabhumi landing" alebo tak neak. Niektore videa co su tam, su len slabe derivaty.
Sparrow
Light Star
Light Star

kinjeril: Ked uz si zacal o tom pristavani v Bangkoku, tak by sa patrilo to aj dokoncit, nech z toho mame nieco aj my.

// Dakujem. :wink:
Napísať odpoveď