To je v absolutnom poriadku. Musis si uvedomit, ze ona s ostatnou posadkou berie zodpovednost za ludi na palube. Si predstav situaciu, niekto sa postavi a lietadlo bude musiet nutne zabrzdit, ta osoba, ktora stala preleti cez sedacku, rozbije si hlavu, vybije zuby, nebodaj si polame vazy. Je jasne, ze oni su za to zodpovedni. Cize nevidim v tom osobne ziadny problem. A oni maju pravo okamzite po zastavenie lietadla ponechat vsetkych ludi, zavolat policiu a nechat zatknut cloveka, ktory narusal let. A za to su MASTNE pokuty.zuzkazuzka napísal:"Pane, povedala som, aby ste ostali sedieť až kým lietadlo úplne nezastane. Buď si sadnete alebo uvidíte...".
Na druhu stranu, neprofesionalne letusky som zazil aj ja napr. s madarskou spolocnostou MALEV. Letel som z Budapesti do Dubrovnika. Tie baby nevedeli chorvatsky samozrejme, ale aj s anglictinou mali take problemy, ze som sa divil, ze ich vobec pustili robit taku pracu na medzinarodnom lete.
Prijemne skusenosti mam s CSA, Lufthansa a Austrian Airlines.
V decembri by som mal letiet do UAE s Lufthansou a British Airways. Tak som zvedavy na tych 2. menovanych. Udajne je to najlepsia letecka spolocnost na svete.