Medal of Honor : Airborne

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
vindy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa vindy »

Dem0n napísal:Unreal Engine 3.0 nepodporuje AA ale da sa to mozno nejako obist :roll:
to akoze VOBEC nebude fungovat AA? to je co za blbost, ved to vyzera hrozne kockato
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

vindy napísal:to akoze VOBEC nebude fungovat AA? to je co za blbost, ved to vyzera hrozne kockato
tak ako aj bioshock.. tak aj Airborne je na UT3 engine.. proste AA tam nepojde.. nie je co riesit
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

Stiahnuté ale ani som to nehral, čakám na nový PC na ktorom si to vychutnám na plné detaily. :)
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Tak som to prave dohral ... docela kratke, za 8 hodin by to mal zvladnut kazdy :) Skoda, ze som nevyskusal Multiplayer, mozno by to bolo dobre. Druhy krat si to mozno zahram na novom kompe :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Tak teda som stiahol, hral a nasledne vymazal. Vyzera to zaujimavo, ale, aby som si to uplne vychutnal by to chcelo graficku kartu 8. serie. Takze si pekne pockam do Vianoc.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

pekna hra... dobre spravena.. zatial som nemohol dohrat ani jednu misiu.. len som bol v tej prvej... zbrane su fajn.. efekty tiez...
akurat ma stve u KAR98K ze pri priblizeni a naslednom vystreleni sa to neoddiali dovtedy pokym neprebije..

no a dalej.. mam jeden problem.. asi po 15-20 minutach hrania mi v hre mys robi kktiny... cisto iba v hre.. v menu nie... a tiez nikde inde.. proste panak (kurzor) sa zacne tocit.. nasmeruje sa presne nadol a toci sa dokola o 360°... aj ked nic s mysou nerobim... ked s noum pohnem tak sa kurzor pohne ale hned sa chce vratit naspät... cize v podstate sa stale toci jak blby... ked dam ESC tak v menu ide mys normalne..
skusal som aj zmazat z dokumentov komplet save zlozku no nic nepomohlo... tiez aj nejake input cfg subory.. ale tiez nepomohlo...
rstrt pc tiez nic...
da sa to vyriesit odinstalovanim alebo preinstalovanim ovladacov (skusal som 2 druhy logitech ovladacov a tiez aj origos windowsacke).. ale... potom ked spustim hru tak zase po 15-20 minutach robi to iste
a robi to aj pri odpojenej mysi... :( newie niekto co s tym pls... dakujem..

a zaujimalo by ma tiez co je to ta vec co nainstalovalo spolu s MoH:A
AGEIA PhysX.. (nieco na podporu Unreal Engine 3 ?)

//ok.. Problem zrejme vyrieseny :)
odinstaloval som tu sracku (AGEIA PhysX)... sice sa da normalne spustit ako by sa nic nestalo.. aj v program files ma tolko isto (90mb) ale uz mi hra neblbne.. NIC INE OKREM ODINSTALOVANIE HENTOHO SOM NEROBIL
a BTW... dovolim si aj tvrdit ze teraz mi ide hra odost lepsie.. :)

inak uz som presiel prvu misiu.. ( je ich len 6 ?) dost malo... pretoze prva bola na dve casti.. znicit tie tri somariny a potom sa branit utoku.. celkom kratke...
hra je prepracovana dobre.. ako som pisal.. akurat atmosfera... jo je to pekne ked tam po sebe kricia a strelba vsade.. vybuchy etc etc...
ale.. predsa len predosle MoH a aj CoD ma nieco v sebe... atmosfera prostredia... velke priestranstva ako je vylodenie v normandii, Stalingrad.. proste to je nieco ine ako suboje v ulickach... (mozno dalsie misie budu ine.. newiem..) ale zatial prvy dojem je ze fajn.. na LOW to vyzera lepsie ako CoD na high (bez DX9) ale atmosfera je u CoD lepsia... :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Su-Do, ked si odje*al tu sracku PhysiX, tak ti to ide lepsie? Ak urcite, tak skusim aj ja este raz.
romerot
Star
Star

Príspevok od používateľa romerot »

Hmm podla mna je jedno ci tam mate alebo nemate nainstalovanu AGEIA PhysX - nato sa predavaju zvlast karty ktore to podporuju takze neni dovod preco by to ubralo vykon z vasej VGA!
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ja viem, ved prave preto sa pytam.
May
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa May »

dobre to je ale skoda ze je to take kratke
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

počkajte si na Battlefield 2: Forgotten Hope 2 mod. to bude to pravé orechové
c0re
Novice
Novice

Príspevok od používateľa c0re »

Pani chcem sa Vas opytat, po minimalizovani hry sa mi neda opatovne spustit hra, musim ju vypnut cez ctrl+alt+del a znova pustit, da sa to nejak vyriesit? inak hra mi ide na full vsetko
romerot
Star
Star

Príspevok od používateľa romerot »

hezo napísal:počkajte si na Battlefield 2: Forgotten Hope 2 mod. to bude to pravé orechové
Len sa chcem spytat co to ma spolocne s MOH-A? :?: :hmm:
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Ze to je War FPS... inac je to lil-oT
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

mam podobny problem ako Šu-Do... v menu mi ide kurzor normalne ale hned ako sa dostanem do hry v tom lietadle zacne mi krutit pohladom dako dolava dole... neviete co s tym??? ked odinstalujem AGEIA PhysX tak mi hru nechce spustit :?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

B3rET napísal:mam podobny problem ako Šu-Do... v menu mi ide kurzor normalne ale hned ako sa dostanem do hry v tom lietadle zacne mi krutit pohladom dako dolava dole... neviete co s tym??? ked odinstalujem AGEIA PhysX tak mi hru nechce spustit :?
a tebe to odinstaluje komplet.. ? mne to odinstalovalo.. neostalo to nikde v pridat odobrat programy.. ale ostalo to v program files a ide to normalne spustit.. aj v ovladacich paneloch to ostalo.. ale ked som to dal "akoze" prec tak to ide normalne.. aj hra ide lepsie.. takze v pohode..
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

mne to komplet cele dalo prec... :?
ale uz viem cim to bolo... ked odpojim gamepad tak to ide v pohode.. ale ajtak by som bol rad keby bolo dake lepsie riesenie :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

B3rET napísal:mne to komplet cele dalo prec... :?
ale uz viem cim to bolo... ked odpojim gamepad tak to ide v pohode.. ale ajtak by som bol rad keby bolo dake lepsie riesenie :)
odpoj gamepad a mas pokoj :)
branoo8
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa branoo8 »

Mam problem s verziou hatred ked sa mi to uz konecne doinstaluje a je 100% tak sa to zacina vracat spet a sa to odinstalovava ? Pls poradte
:(
Napísať odpoveď