Kolko ste dali za vodicak?
Tu mas rychlo kurz za 9990,-chlapec10 napísal:surne si potrebujem urobit teraz VP
neviete o nejakej Rychlej a dobrej autoskole v Bratislave? cena tak max 12000
Vopred Dik
-
Začiatok Konca
Professional
-
supermario
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja ti odporúčam autoškolu star. Tam som si robil vodičak a šlo to rychlo. Hneď druhy deň som šiel do auta a jazdy som mával v intervaloch 2dni jazda 1 deň volna, príp. každý druhý deň (ako sa mi podarilo naplanovať si).chlapec10 napísal:surne si potrebujem urobit teraz VP
neviete o nejakej Rychlej a dobrej autoskole v Bratislave? cena tak max 12000
Vopred Dik
-Alebo potom nejaký rýchlo kurz, tam si ale priplatíš. Určite nechoď do autoškoly GAMA. Momentálne tam chodia 2 spolužiaci a obaja na to nadávajú. Majú tam strašne poradovníky na trenažér (cca mesiac, pokial sadneš do auta) a nerobia jazdy cez víkend.
-Ak študuješ, tak si dávaj pozor na autoškoly, kde ti nakážu príjsť na 7 ráno alebo o 11 doobeda. V spomínanej autoškole STAR si plánuješ sám, takže to je výhoda..
-
Homer J Simpson
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Neviem ci tu už niekto pisal to že za aky vodicak dal kolko tych chechtakov,ale podla mna je dolezite že ci za "B" 10 000,alebo to je za "C"
lebo v tej dobe ked som ja robil VP,t.j asi pred styrmi rokmi stal "B" 11 000 a "C" 17 000 - 20 000
no a ja som robil za 6500 sk a bolo v tom VP sk "C" zvaračsky na elektrinu a ešte mi aj vratili 1000 sk(vraj dobry priemer na konci roka) kedže som ho robil ešte v skole
No a samozrejme že na prvy krat
lebo v tej dobe ked som ja robil VP,t.j asi pred styrmi rokmi stal "B" 11 000 a "C" 17 000 - 20 000
no a ja som robil za 6500 sk a bolo v tom VP sk "C" zvaračsky na elektrinu a ešte mi aj vratili 1000 sk(vraj dobry priemer na konci roka) kedže som ho robil ešte v skole
No a samozrejme že na prvy krat