to je zatial len u vas in toto.tu sa to teda zacne tak o pol roka.jamess napísal:mne na tych ludoch nehorazne vadi posledna moda rozsirovania usnych lalokov, na tycku mi je ked to vidim...
EMO-emocionalne slabi ludia
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Hej, a dievčatá z HH sféry sa Ti páčia všetky (či je to pre ich krásu + oblečenie HH, alebo prinajmenšom že sú oblečené podľa HH), no z EMO len tie pekné (lebo oblečenie 0 bodov + aspoň že tá krása)sirmisoturbo napísal:pre niektorych to moda je, ale mne sa to vobec nepaci, az na niektore cajky, tie su mnam
no, ale v tom mas tak asi pravdu. ale nepacia sa mi len h-hoperky, ale aj obycajne, ktore nechodia oblecene ako ciganky...fikus-kukis napísal:Hej, a dievčatá z HH sféry sa Ti páčia všetky (či je to pre ich krásu + oblečenie HH, alebo prinajmenšom že sú oblečené podľa HH), no z EMO len tie pekné (lebo oblečenie 0 bodov + aspoň že tá krása).
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
maly OT: uz som to raz povedal a rad to zopakujem ,ale nic nieje horsie ako Hh oblecenie na babe ... neskutocne ma to irituje, pretoze nedokazes tu babu ani poriadne " prečítať " vsetky prednosti a ladne krivky su prekryte postelnym prestieranim a podobnymi vecami, na krku sa hompala sku*veny znak nejakej crew miesto vzhladneho nahrdelnika ... no neviem .. hnus ...
... ale kazdopadne EMO to tiez nevyhralo s tym oblecenim ...
-
axxis
Addict
Ja mam skusenosti skor s tym, ze hhoperky sa obliekaju ako k*rvy a myslia si, ze su hot. Co je ale rovnaky hnus.nordkapp_pb napísal:maly OT: uz som to raz povedal a rad to zopakujem ,ale nic nieje horsie ako Hh oblecenie na babe ... neskutocne ma to irituje, pretoze nedokazes tu babu ani poriadne " prečítať " vsetky prednosti a ladne krivky su prekryte postelnym prestieranim a podobnymi vecami, na krku sa hompala sku*veny znak nejakej crew miesto vzhladneho nahrdelnika ... no neviem .. hnus ...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
to co si vyslovil som samozrejmä svojim prispevkom nepoprel .. ale keby sa tak neobliekli, tak by skutocne vyzerali alebo mohli vyzerat hot. .. je jedno ci je holka drbnuta, ked sa chces len pozret na nu na zastavke ked cakas na bus ... ale ked ti to este aj znemozni sprostou moou, tak to je vrcholaxXis napísal:Ja mam skusenosti skor s tym, ze hhoperky sa obliekaju ako k*rvy a myslia si, ze su hot. Co je ale rovnaky hnus.
No ano, kur*y patria k hip hopu, ale to rpave hip hopove oblecenie je volne a tam vsetky zenske prednosti okrem tvare zanikaju. Ale je to ich problemaxXis napísal:Ja mam skusenosti skor s tym, ze hhoperky sa obliekaju ako k*rvy a myslia si, ze su hot. Co je ale rovnaky hnus.
//p4ra ved tam nie je iste, ze to je EMO, to len kinjeril dokonale zaklincoval
no tak raz jeden automechanik uviazol pod autom..tiekol nanho olej zacali mu rast vlasy tak ze cez ne nevidel a bol cely smutny a ako stale otvaral oci tak sa mu oci nafarbili tiez na cierno..potom ho zachranili a zistil ze ten zivot pod tym autom bol dobry lenze nemohol byt cely zivot pod autom tak skombinoval zivot pod autom s realnym zivotom a vzniklo z TOHO EMO
p4ra 1: Ja som tolerantny...
p4ra 2: EMO by som zakazal. V hociakej forme.
p4ra, EMO taktiez nemusim, no neprehanajme to. BTW. prave pocitujem potrebu byt "dobrucky, slusnucky, milucky", chapes ; )
p4ra 2: EMO by som zakazal. V hociakej forme.
p4ra, EMO taktiez nemusim, no neprehanajme to. BTW. prave pocitujem potrebu byt "dobrucky, slusnucky, milucky", chapes ; )
Ok. Pochybujem, ze sa do tejto "diskusie" zapoji neaky EMO style uzivatel, preto si myslim, ze by ste sa mali uz vyhnut podobnym prispevkom, ako na poslednych 2 stranach. V podstate pisete a pisete ale je to stale o tom istom a o nicom. Uz sa ta tema ubera skor post-hunt smerom, takze ak nemate co normalne napisat, zdrzte sa komentarov.
-
p4ra
Redeemer
Tomasito, som tolerantny (nebil by som ich, ani nic podobne, ako to riesia poniektori..), ale tuto kulturu by som zakazal. Ved to z ludi robi degenerovane uplakane deti, ktore ani nevedia preco placu. Co je najhorsie mlade generacie si z toho beru priklad. Rezat si do ruk a podrezavat si zily? Ved to je chore. Nehovoriac o tom, ze moze prist k rozsireniu nejakej choroby z tych ziletiek a rezania sa. Keby tato kultura nie je, nikomu by to nechybalo.
Aj ja mam svoje chvilky, ked som nestastny, smutny, ze sa nieco nepodarilo, resp. som o niekoho prisiel alebo neviem, co este. Ale nebudem sa preto malovat, obliekat, ako najvacsi faggot a uz toboz nie sa podrezavat. Ludia, ako su EMO by mali seriozne vyhladat nejakeho psychologa, ktory by im pomohol urovnat si to v ich hlavach.
A k tym milym a slusnym. Ano, je to tak. Zivy priklad je ten, kde sa chalanisko pytal, ze co ma kupit matke. Martin44 tam napisal zo srandy, ze rakvu, co asi pochopil kazdy, ktory berie zivot aspon trosicku s nadsazkou a nasi bezchybni, spravodlivi a chapajuci priatelia z fora ho ukrizovali. Drviva vacsina sa tu potrebuje hrat na slusacikov a prezentovat sa v co najlepsom svetle, aby si vsetci mysleli, ze aky su oni dobri, popripade, aby sa im uslo nejake to plusko. Tak to ja osobne mozem je*at.
Aj ja mam svoje chvilky, ked som nestastny, smutny, ze sa nieco nepodarilo, resp. som o niekoho prisiel alebo neviem, co este. Ale nebudem sa preto malovat, obliekat, ako najvacsi faggot a uz toboz nie sa podrezavat. Ludia, ako su EMO by mali seriozne vyhladat nejakeho psychologa, ktory by im pomohol urovnat si to v ich hlavach.
A k tym milym a slusnym. Ano, je to tak. Zivy priklad je ten, kde sa chalanisko pytal, ze co ma kupit matke. Martin44 tam napisal zo srandy, ze rakvu, co asi pochopil kazdy, ktory berie zivot aspon trosicku s nadsazkou a nasi bezchybni, spravodlivi a chapajuci priatelia z fora ho ukrizovali. Drviva vacsina sa tu potrebuje hrat na slusacikov a prezentovat sa v co najlepsom svetle, aby si vsetci mysleli, ze aky su oni dobri, popripade, aby sa im uslo nejake to plusko. Tak to ja osobne mozem je*at.
para: ja by som zakazal hip hop. zdegeneruvava deti. nepocujem nic len same nadavky a tvrde slova, deti sa vsetko pokusaju riesit silou...
BOHA! sak sa uvedomte ze zijeme v 21. storoci a prestante pisat take blbosti. nechajte zit a zite jak chcete. nestarajte sa do druhych. sak oni maju rodicov a ak to ich rodicom nevadi tak preco by malo vam? navrhujem zmknut to tu a ist nadavat do temy hip hop vseobecne
....
BOHA! sak sa uvedomte ze zijeme v 21. storoci a prestante pisat take blbosti. nechajte zit a zite jak chcete. nestarajte sa do druhych. sak oni maju rodicov a ak to ich rodicom nevadi tak preco by malo vam? navrhujem zmknut to tu a ist nadavat do temy hip hop vseobecne
-
pinacolada
Guru wannabe
-
t0m4s3
Admin
Staci vymenit par slov a pod tento prispevok sa kludne podpisem. Za predpokladu, ze by bol v teme o hip-hope.p4ra napísal:Tomasito, som tolerantny (nebil by som ich, ani nic podobne, ako to riesia poniektori..), ale tuto kulturu by som zakazal. Ved to z ludi robi degenerovane uplakane deti, ktore ani nevedia preco placu. Co je najhorsie mlade generacie si z toho beru priklad. Rezat si do ruk a podrezavat si zily? Ved to je chore. Nehovoriac o tom, ze moze prist k rozsireniu nejakej choroby z tych ziletiek a rezania sa. Keby tato kultura nie je, nikomu by to nechybalo.
Aj ja mam svoje chvilky, ked som nestastny, smutny, ze sa nieco nepodarilo, resp. som o niekoho prisiel alebo neviem, co este. Ale nebudem sa preto malovat, obliekat, ako najvacsi faggot a uz toboz nie sa podrezavat. Ludia, ako su EMO by mali seriozne vyhladat nejakeho psychologa, ktory by im pomohol urovnat si to v ich hlavach..
-
Vigor
King
Esteze Ty si najmudrejsi...ach, prispevok hodny zaramovaniapinacolada napísal:nechapem co sa du riesit 20 stran.kazdy povedal svoj nazor tak drzte pi*e
p4ra mam tiez svoj nazor na EMO a vsetkos tym suvisiace. Je podobny ako Tvoj, a tiez teda o sebe tvrdim, ze som tolerantny, len u Teba mam pocit, ze jaksi nevies co to slovo znamena. Lebo ak by si to zakazal, znamena, ze netolerujes, neakceptujes celu existenciu EMO kultury. A to, ze ju neakceptujes, znamena, ze nie si tolerantny(alebo snad podla Teba tolerancia a akceptacia nie je to iste?)...to, ze by si ich nebil, no ak je to podla Teba znak ohromnej tolerancie tak Ta lutujem, lebo pre mna je normalne nikoho nebit ak nesuhlasim s jeho zivotnou filozofiou. To je tolerancia.
K tomu robeniu sa sladkym a dobrym. Clovece, Ty to tu presne predvadzas, ked sa snazis slovami presvedcit ludi aky si tolerantny, a potom tu pises co pises.
Ved Ty hadam ani nevies, coho si zastanca v zivote a coho nie. Alebo mi uslo daco, zeby si spominal, ze Ta niekto do tohto nuti?p4ra napísal:Uplne liberalny. Nech si ludia robia to, co sa im paci, kym ma do toho nenutia. Samozrejme, len v otazke sexuality, ako si ty pytas.