Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10
noo myslel som mladych co hraju na slovensku. ale kazdopadne je to pre nich len dobre ze nazberaju skusenostit0m4s3 napísal:Najlepsie? Hraju tam aj hraci zo zamoria? Navyse 20rokov je nic a skusenosti robia vela. Mladici by starych harcovnikov nemali porazat a som zvedavy ci za sezonu vybojuju viac ako 10b.
správa
ono to je si myslím, že dobre, ked je v extralige aj slovenska 20, pretože títo mladí hráči naberú aké také skúsenosti, zohrajú sa, a ked sa k nim pred MS 20 pridajú aj hráči z nižších zámorských súťaži tak sa črtá mužstvo, ktoré nemusí bojovať len o záchranu ale môže pomýšľať aj na vyradovacie bojet0m4s3 napísal:Najlepsie? Hraju tam aj hraci zo zamoria? Navyse 20rokov je nic a skusenosti robia vela. Mladici by starych harcovnikov nemali porazat a som zvedavy ci za sezonu vybojuju viac ako 10b.
btw. spočiatku budu fasovať dosť golov ale postupne bude tých golov pomenej a prídu aj prvé body /dúfam, že prídu
-
DYLYNO
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: správa
no ono je to take, ze naberu skusenosti, len zatial sa este velmi ani s pukom nezoznamili...mozno sa po nejako 10tom kole preberu..uvidime..ale bolo by dobre keby nieco na majstrostvach predviedli, potom by to uz malo aky taky ohlas, ze sa to vyplatilo zapojit do extraligy...J.O.S.E napísal:ono to je si myslím, že dobre, ked je v extralige aj slovenska 20, pretože títo mladí hráči naberú aké také skúsenosti, zohrajú sa, a ked sa k nim pred MS 20 pridajú aj hráči z nižších zámorských súťaži tak sa črtá mužstvo, ktoré nemusí bojovať len o záchranu ale môže pomýšľať aj na vyradovacie boje![]()
btw. spočiatku budu fasovať dosť golov ale postupne bude tých golov pomenej a prídu aj prvé body /dúfam, že prídu/.
tak vieš ono je to dosť často aj o financiach a to mužsto sa nemôže priparavovať v zložení v ktorom by malo isť na MS mnoho hráčov hraje v zámori ale najlepšie by bolo keby sme ich dokázali zaplatiť tu /ale to reálne nie jeDYLYNO napísal:no ono je to take, ze naberu skusenosti, len zatial sa este velmi ani s pukom nezoznamili...mozno sa po nejako 10tom kole preberu..uvidime..ale bolo by dobre keby nieco na majstrostvach predviedli, potom by to uz malo aky taky ohlas, ze sa to vyplatilo zapojit do extraligy...
tak ja si myslím, že sa to tak či tak vyplatilo že ich zabudovali do extraligy s touto pre nas novinkou prišiel trener Ján Filc, ktorý to pochytil z nejakej inej krajiny ale neviem presne z ktorej, a pozri sa nato takto je to stále lepšie akoby sa naša 20 zišla pred majstrovstami a trenovalo možno týžden tak budú viac spolu a určite sa zohrajú si myslim a aj niečo pochytia od tých mužstiev proti ktorým hrajú a samozrejme aj treneri majú možnosť odkukať spôsoby taktík
ja som pozeral rozhovor s filcom a on vravel ze taky mlady hrac ked uz pozera na hokej cez peniaze ze to neni dobre. a ci sa to oplati? uvidime , ale ja myslim ze to je dobry napadhojko napísal:Aj tak sa cudujem hracom, ktori tam sli hrat, pretoze dostavaju fixny plat 10 tisic mesacne + maju zaplatenu stravu, ubytovanie a podobne. Kedze tam hra kamarat, tak viem, ze je tam dobry kolektiv, srandy maju, trenuju dvojfazovo, avsak ci sa vytvorenie tohto muzstvo oplatilo sa uvidi az pri MS20.
správa
prečo sa čuduješ tým hráčomhojko napísal:Aj tak sa cudujem hracom, ktori tam sli hrat, pretoze dostavaju fixny plat 10 tisic mesacne + maju zaplatenu stravu, ubytovanie a podobne. Kedze tam hra kamarat, tak viem, ze je tam dobry kolektiv, srandy maju, trenuju dvojfazovo, avsak ci sa vytvorenie tohto muzstvo oplatilo sa uvidi az pri MS20.
btw. súhlasím s tebou že pozitívum prípadne negatívum toho že naša dvadsiatka hra extraligu sa ukáže na MS - a teda dúfam, že nebudeme hrať o záchranu ako minulý rok .
-
DYLYNO
Light Star
j..tak v tomto s tebou suhlasim....no uvdime casom ako sa im bude darit...niečo pochytia od tých mužstiev proti ktorým hrajú a samozrejme aj treneri majú možnosť odkukať spôsoby taktík
-
hojko
Site Admin
J.O.S.E: Problem je v tom, ze podmienky draftu sa po lockout zmenili, teraz je mozne zaviazat hraca len na dva roky. V minulosti to bolo 5 rokov alebo dokonca neobmedzene, takze si v 17tich rokoch zaviazali nadejneho utocnika, na ktoreho mali prava. Ak sa tento utocnik vysvihol, tak ho o par rokov vzali do kempu, poslali na farmu a neskor sa dostal az do A muzstva. Dnes ked draftuju 17-rocneho hraca, tak maju na neho pravo dva roky a za tie dva roky sa nemusi herne vobec vysvihnut, hoci ostane talentom, ale budu chybat tie skusenosti a tazko bude mat niekto zaujem o takeho hraca.
matko888: Hokej je o peniazoch a aj hokejisti zvyknu zit svoj vyssi standard, ktory nieco stoji. Navyse keby zvolili Ameriku ci Kanadu, tak hraju juniorsku sutaz, beru plat, studuju na skole a maju sa celkom dobre. Navyse je tam vacsia moznost presadit sa a dostat sa do NHL.
Pokial ide o SR20 v extralige, tak sa mi to prilis nepozdava. Skor by sa mi javilo, keby hrali v prvej lige, pripade medzi juniorkou.
matko888: Hokej je o peniazoch a aj hokejisti zvyknu zit svoj vyssi standard, ktory nieco stoji. Navyse keby zvolili Ameriku ci Kanadu, tak hraju juniorsku sutaz, beru plat, studuju na skole a maju sa celkom dobre. Navyse je tam vacsia moznost presadit sa a dostat sa do NHL.
Pokial ide o SR20 v extralige, tak sa mi to prilis nepozdava. Skor by sa mi javilo, keby hrali v prvej lige, pripade medzi juniorkou.
noo vies do hokeja sa az tak nevyznam , ale juniorska sutaz v zamori je lepsia ako nasa extraliga? neviem ktore je lepsie,?hojko napísal:J.O.S.E: Problem je v tom, ze podmienky draftu sa po lockout zmenili, teraz je mozne zaviazat hraca len na dva roky. V minulosti to bolo 5 rokov alebo dokonca neobmedzene, takze si v 17tich rokoch zaviazali nadejneho utocnika, na ktoreho mali prava. Ak sa tento utocnik vysvihol, tak ho o par rokov vzali do kempu, poslali na farmu a neskor sa dostal az do A muzstva. Dnes ked draftuju 17-rocneho hraca, tak maju na neho pravo dva roky a za tie dva roky sa nemusi herne vobec vysvihnut, hoci ostane talentom, ale budu chybat tie skusenosti a tazko bude mat niekto zaujem o takeho hraca.
-
Sagittarius
Guru
správa
hojko tu sa nejedná o podmienky draftu nato som vôbec nenarážal ale na kvalitu tých hráčov, /porovnajme si výsledky draftov za minule roky a za rok 2007hojko napísal:J.O.S.E: Problem je v tom, ze podmienky draftu sa po lockout zmenili, teraz je mozne zaviazat hraca len na dva roky. V minulosti to bolo 5 rokov alebo dokonca neobmedzene, takze si v 17tich rokoch zaviazali nadejneho utocnika, na ktoreho mali prava. Ak sa tento utocnik vysvihol, tak ho o par rokov vzali do kempu, poslali na farmu a neskor sa dostal az do A muzstva. Dnes ked draftuju 17-rocneho hraca, tak maju na neho pravo dva roky a za tie dva roky sa nemusi herne vobec vysvihnut, hoci ostane talentom, ale budu chybat tie skusenosti a tazko bude mat niekto zaujem o takeho hraca.
naše ligy sú dosť biedne na konkurenciu teda aspon sa teraz zdá že tento ročnik extraligy by mohol byť zaujimavejší ako už ošúchané ročniky silnej štvorky /pevné v to verím
btw. naša 20 mala podľa pôvodného návrhu hrať časť sezony v extralige a časť v 1. lige / mna by fakt, že by hrala 20 v 1 lige potešil nakoľko som z Humenného, ktoré hraje iba tu 1. ligu
a kolko zarobia juniori v zamori? len tak informativneSagittarius napísal:matko888: Myslím si hlavne, že juniorská súťaž v USA, či Kanade sú neporovnávateľné so slovenskou Extraligou.
1. juniorka a seniorská súťaž.
2. finančné podmienky... atď
A kvalita sa dosť problematicky porovnáva.
Ale aspoň sa môže zohrať mužstvo, ak na MS pôjde aspoň polovica kádra.