Priliz extrem?alebo naopak super napad?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Priliz extrem?alebo naopak super napad?

Príspevok od používateľa braino.swk »

mal by som na vas prosbu, a sice chcel by som aby ste vyjadrili svoj nazor na to co mam v plane spravit pre priatelku na jej meniny
takze na zaciatok par faktov, ja mam 18 dievca 16, sme spolu pomerne kratko 3 mesiace.. no napriek tomu nas vztah prezivame dost intenzivne a radi jeden druhemu pripravime nejake prekvapenie a spravime radost...
kedze o 2 tyzdne a par dni ma meninky rozmyslal som co take jej pripravit...
nechcel som len nejakeho plysaka kupit to je uz osuchane a stare..
a s jej naj kamoskou sme vymysleli taku srandu ze by som ju vecer zobral na aute (konecne mam vodicak:D ) na nejake odlahlejsie miesto nad mestom, tam by som mal uz vopred pripravene sviecky polozene na zemi v tvare srdiecka, keby som ju tam viedol tak jej zaviazem oci, postaivm do prostriedka zapalim sviecky a rozviazem oci.D... a k tomu som jej kupil taky nejaky obycajny strieborny prstienok (nebol drahy:) - nerad davam mooc drahe darceky lebo niekomu to moze prist blbe...
chcel by som aby ste vyjadrili svoj nazor ci to nie je moc extremne, teda hlavne by ma zaujimalo ako by reagovali osoby neznejsieho pohlavia :D dakujem :!: :wink:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Nechcem Ti kazit romantiku, ale je to take klisovite, ze by ma to na mieste zabilo :?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Nechapem preco by to malo byt privelmi extremne, to si kde prisiel na taku kravinu. Keby si ju zaviedol v noci do lesa, zaviazal oci, dal jej do ruky kompas, poblahozelal k meninam a zdrhol, to by bol extrem. Toto je viac-menej normalne romanticke posedenie v prirode. :wink:
axXis napísal:Nechcem Ti kazit romantiku, ale je to take klisovite, ze by ma to na mieste zabilo :?
Ty mas ale v rozkroku o par gramov viac ako kasta osob ktorej sa tieto veci pacia.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

a kto ti bude udrzovat ohen na svieckach? jedine az by si dal kahance na cintorin co horia par hodin :D

a ozaj si svina ze mas vodicak :lol: >Peace :)
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Nechapem preco by to malo byt privelmi extremne, to si kde prisiel na taku kravinu. Keby si ju zaviedol v noci do lesa, zaviazal oci, dal jej do ruky kompas, poblahozelal k meninam a zdrhol, to by bol extrem. Toto je viac-menej normalne romanticke posedenie v prirode. :wink:
Ty mas ale v rozkroku o par gramov viac ako kasta osob ktorej sa tieto veci pacia.
diky:D no vies kolega nad tebou ma na to iny napad, aj tak sa zariadim podla seba, a aj podla pocasia ovsem, no chcel som vediet reakciu ostatnych .D aby som vedel na com asi budem :D
SRneC> no vsak zapalim sviecky ked ju postavim do toho srdieka:D
a k vodicaku > dik ;)
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

napad je to sice pekny, ale nezda sa ti, ze je nan moc skoro? co budes robit ked bude mat naordky? vyrocie vasho vztahu? za chvilu ti dojdu napady a bude to furt to iste, urcite by ju to potesilo, ale aby si nato nezvykla :lol: alebo ked urobis nieco mensie aby sa nebala, ze vztah chladne a pod. imho je nato skoro
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal: Ty mas ale v rozkroku o par gramov viac ako kasta osob ktorej sa tieto veci pacia.
Ja proti podobnym veciam nemam nic, ale ako som povedal je to strasne otrepane. I ked v tomto pripade sa nic lepsie asi vymysliet neda.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Napad velmi pekny ... stoji to za to
Dievcina sa urcite potesi

Co spravi na narodky ... The same thing at home ... Alebo ak ma narodky v lete tak ju moze zobrat na jazero na nocne kupanie ... tiez velmi prijemna vec ... hlavne ked je ciste nebo a Mesiac svieti na hladinu :wink:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Mne to pride ako desný gíč,sorry....
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

Podla mňa ju to určite poteší...
A je to rozhodne romantické...
Len čo budeš robiť keď bude pršať alebo fúkať vietor? :D

///Te-wei : keby bolo teplo tak je čo robiť aj ďalej... :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

romantické? No neviem... pride tam... postaví ju do srdca, možno bude mať aj šťastie, že budú horeť všetky sviečky, dá jej prsten, ona bude nadchnuta z romantiky a pak čo? budu v tom srdci zo sviečok kecasť celý večer, alebo tam budú stáť max 5 minut a pojdu do auta späť do mesta? ja neviem, nejak je to nedomyslené, to už radšej chod do nejakého podniku utulného, tichého a tam vybav od barmanky minitortu so sviečkou, alebo niečo také..
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Celkom zaujimave, ale kym zapalis tolko sviecok, tak ju to prestane bavit :) Chod tam skor, zapal uz spominane kahance a potom chod po nu a prides na hotove. Ale ako uz bolo spomenute - na meniny to je trochu vela, takyto napad si setri radsej na vyrocie, teraz radsej neico lahsie, mozno nieco ako navrhol Te-wei.
//no hej, uz ani teplo nie je, to si fakt usetri na vyrocie, aspon vam nebude zima :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Te-Wei ... ty si asi uz ina generacia lebo inac si to neviem vysvetlit ... (Nic v zlom) To si ty myslis ze to je gycovite alebo ti to baby hovoria??
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

no ja by som videl viacero problemov... odlahle miesto je asi nedostupne autom. takze treba tam ist pesi. sviecky ti davno zhasnu. dalej je tu dalsi problem... ved je vonku vecer riadna kosa. dievcina ti akurat tak prechladne. na meniny je to moc prehnane. nieco take extra romanticke by som setril na narodky ;) a este je tiez mozne, ze ti tie sviecky ukradnu :D

thx za k+, ale vazne si predstav ten trapas, ze by dosli a sviecky nikde. ved by sa pod zem prepadol od hanby :D
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

na meniny je to fakt moc
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Te-wei napísal:a pak čo? budu v tom srdci zo sviečok kecasť celý večer, alebo tam budú stáť max 5 minut a pojdu do auta späť do mesta? ja neviem, nejak je to nedomyslené, to už radšej chod do nejakého podniku utulného, tichého a tam vybav od barmanky minitortu so sviečkou, alebo niečo také..
jj iba že by si ju tam chcel pretiahnúť hehe. ale ni..
jo lepší nápad je že si rezervuješ niekde útulný stôl .. dohodneš s barmanom/barmankou nejakú tú hudbyčku poprípade súkromie nech vám pripiavia všetko .. priplatíš trocha na tringel a je to a pre mna za mna darujej jej aj ten prstienok ale skôr by som ho dal na retiazke ved sa nejdete brať

sorry zabudol som na meniny? to je trocha dosť asi
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

mate pravdu aj ja si myslim ze je to dost na meniny, vlastne este niesme mozno ani tak dlho spolu aby to bolo dobre, prstienok neham na vianoce, a
asi jej napeciem nejaku tortu v tvare srdiecka (ja viem aj piect aj varit:)
ale k tomu musim nejaku situaciu dotvorit.. :D
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Alebo proste sprav to co ja dnes ... Daj jej Kyticu Ruzi ... 9Ruzi za cca 150Sk kupis ... Urcite sa potesi ... Mirka bola velmi potesena (Kamaratka ... mozno nieco viac) :wink:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

braino.swk napísal:mate pravdu aj ja si myslim ze je to dost na meniny, vlastne este niesme mozno ani tak dlho spolu aby to bolo dobre, prstienok neham na vianoce, a
asi jej napeciem nejaku tortu v tvare srdiecka (ja viem aj piect aj varit:)
ale k tomu musim nejaku situaciu dotvorit.. :D
Objednaj si rusky hovoriacich typov bez krku, ktory toju vyvolenu unesu v ciernom BMW a pocas cesty budu splietat nieco o detskej prostitucii a predaji organov. A nech Ti ju dovezu do bytu s ciernym vrecom na hlave a Ty ju tam budes cakat s tou tortou.
P.S. Ked ju dovezu musia Ta oslovovat big Ivan, inak to nebude mat cenu.
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:Alebo proste sprav to co ja dnes ... Daj jej Kyticu Ruzi ... 9Ruzi za cca 150Sk kupis ... Urcite sa potesi ... Mirka bola velmi potesena (Kamaratka ... mozno nieco viac) :wink:
ruzicku som jej dal naposledy.. len tak :) sme neboli spolu 3 tyznde koli dovolenkam tak som jej doniesol ruzu :) skoro odpadla:D..
takze nieco ine :D
Napísať odpoveď