Priliz extrem?alebo naopak super napad?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

braino.swk napísal:ruzicku som jej dal naposledy.. len tak :) sme neboli spolu 3 tyznde koli dovolenkam tak som jej doniesol ruzu :) skoro odpadla:D..
takze nieco ine :D
Mozes 12 ruzi - jednu za kazdy tyzden co ste spolu ;)
//alebo mozes dat darcek ako Joey : poukazka na lasku. Nic ta to nebude stat a este si aj uzijes :D
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

triple napísal:jj iba že by si ju tam chcel pretiahnúť hehe. ale ni..
jo lepší nápad je že si rezervuješ niekde útulný stôl .. dohodneš s barmanom/barmankou nejakú tú hudbyčku poprípade súkromie nech vám pripiavia všetko .. priplatíš trocha na tringel a je to a pre mna za mna darujej jej aj ten prstienok ale skôr by som ho dal na retiazke ved sa nejdete brať
v takej zime? tvoj nápad je dobrý, ale asi na to nebude mať financie, nech kúpi pizzu a strčí do nej sviečku. A čo sa týka toho pretiahnutia... Ja som mal teraz v sobotu narodeniny a od kamoške som povedal, že by som chcel na narodky ako darček ju (pretiahnuť ju), sa zasmiala, tak uvidíme, čo bude. dnes bola u mňa a skoro skoro... sakra...

Shark NX napísal:Te-Wei ... ty si asi uz ina generacia lebo inac si to neviem vysvetlit ... (Nic v zlom) To si ty myslis ze to je gycovite alebo ti to baby hovoria??
ja si to myslím, veď som sa nemal kedy na to opýtať,ale môžem sa popítať viacerých čo by na to povedali a pak dám vedieť.. správím taký malý prieskum.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

No neviem, asi tak pol roka dozadu som na taketo niečo napisal, že je to otrepane z americkych filmov a pustili ste sa tu do mňa, že čo ja o tom viem a teraz zrazu zly napad. :D

-Z mojho triezveho usudku ti to nemôže vyjsť. Jednak, že ti sviečky pozhasína, ďalšia vec je, že asi bude dosť zima a po 5 minutach zalezete do auta a nakoniec (ako te-wei vravel), čo potom?

-Ale inak máš obrovskú výhodu, že máš k dispozicii auto. Určite to využi a svoj nápad nejako dotvor, mne napríklad samemu auto nepožičaju :? [možno preto, že priatelka je 37km odo mňa :hmm:]
GothaR napísal:Mozes 12 ruzi - jednu za kazdy tyzden co ste spolu ;)
//alebo mozes dat darcek ako Joey : poukazka na lasku. Nic ta to nebude stat a este si aj uzijes :D
Na pohrebe som ešte síce nebol (klop klop) ale mám ten pocit, že práve tam sa dáva párny počet ruží. :o Ak sa mýlim, tak ma opravte :oops:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

vonku zima ako v Rusku a hlásia dažde
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Na pohrebe som ešte sáce nebol (klop klop) ale mám ten pocit, že práve tam sa dáva párny počet ruží. Surprised Ak sa mýlim, tak ma opravte :oops:
Nemylis ... mas pravdu iba na pohreb sa dava Parny pocet ruzi
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

12 ruzi za 150 sk? to ste mysleli sipky do caju ? ved dve ruze kilo :)
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

Napad neni zly, ale myslim ze v takomto pocasi to vobec neni domyslene. Si to racej odloz ako ten prstienok, ale nie na vianoce, ale na leto ked sa bude dat byt aj v noci vonku. Niekde pri jazere rozlozite veci, aj tie tvoje sviecky a spravite si taky mensi nocny piknik spojeny s nocnym kupanim.

Ale ako tu uz niektory spominali, dobre si rozmysli co jej davas na meniny, pretoze potom pridu narodeniny, vianoce... nech si moc nezvyka :wink:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Diestro napísal:Napad neni zly, ale myslim ze v takomto pocasi to vobec neni domyslene. Si to racej odloz ako ten prstienok, ale nie na vianoce, ale na leto ked sa bude dat byt aj v noci vonku. Niekde pri jazere rozlozite veci, aj tie tvoje sviecky a spravite si taky mensi nocny piknik spojeny s nocnym kupanim.

Ale ako tu uz niektory spominali, dobre si rozmysli co jej davas na meniny, pretoze potom pridu narodeniny, vianoce... nech si moc nezvyka :wink:
už sa to tu opakuje... a btw: správ jej striptíz.AAk spolu už spávate, tak parada darček a ak spolu nespávate (čo u mňa príde už nerealne) tak po tomto možno začnete a budete mať dareček jak maria obaja ;o)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

No ja si myslím, že každé dievča, ktoré nemá zvýšenú hladinu testosterónu :wink: , to určite poteší, ale aj mne sa to zdá príliš unáhlené. Keď si myslíš, že váš vzťah je natoľko pokročilý, tak OK, ale po 3 mesiacoch a na meniny by to mohlo byť pre ňu trochen šokujúce.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Braino, všetko je OK, ale ... prstienok? Viem že je len strieborný, ale prsteň niečo znamená. Vymysli niečo iné čo by si jej v tom srdiečku dal. Je to pekné, možno klišovaté ako niekto napísal, ale pre dievča to bude zážitok a je to čistá romantika. Nezabudni na peknú z auta hrajúcu hudbu :wink:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Este som si to celeneprecital, nechcelo sa mi, tak budem reagovat len na Tvoj prvy prispevok.

Je to moc. Za prve, su to len meniny. Nevravim, ak by to boli narodeniny, vyrocie, dajme tomu, ze Valentin, ale meniny...ja osobne to ani prilis ako sviatok neuznavam. Samozrejme, ze ho nebudem opominat, ale nieco taketo by som si urcite nechal na nieco z toho co som pisal vyssie. Dalej. Ja som clovek, co chodi v decembri do skoly v tricku a mikine, no aj mne byva poslednu dobu riadna kosa. Mysli aj nato.

Mne to tak trosku pride ze mozes soferovat, tak sa to tam snazis akoby nasilu vkomponovat. Zbytocne podla mna. Zober ju dakam do prijemneho podniku, dohodni sa s personalom, ze by ste chceli trosku sukromia a mas to vybavene.

A este jedna vec. Prsten? Je jedno aky, prsten, to uz je, apson pre mna, trosku nevhodne. Naramok, nahrdelnik v pohode. Ale prsten, to mi pride prilis zavazne po troch mesacoch. Kamarat s jeho holkou si kupili dva rovnake prstienky, moc pekne, po dvoch rokoch co boli spolu. 3 mesiace je malo na prstienok.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

SRneC napísal:12 ruzi za 150 sk? to ste mysleli sipky do caju ? ved dve ruze kilo :)
V tescu maju vacsinou taketo akcie na kvety, a predstav si ze ani nevyzeraju nijak zle :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Gangy napísal:V tescu maju vacsinou taketo akcie na kvety, a predstav si ze ani nevyzeraju nijak zle :)
Presne tak ... v Carefoure som ich kupil ;) 120Sk alebo 150 Uz neviem presne ... ale krasne boli ... A Mirus nadsena :oops:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Gangy napísal:V tescu maju vacsinou taketo akcie na kvety, a predstav si ze ani nevyzeraju nijak zle :)
heeej? v kvetinarstve alebo origo tesco?:)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ja neviem,ale romantika a tesco mi nejak nejdu v jednom prispevku do kopi...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

SRneC napísal:heeej? v kvetinarstve alebo origo tesco?:)
Normalne v tescu, ale u nas v zh som hadam ani nevidel, vacsinou v BB.
Te-wei napísal:ja neviem,ale romantika a tesco mi nejak nejdu v jednom prispevku do kopi...
Tak ako ja som len zhodnotil kde je taka cena, osobne okrem jedla a chlastu v tescu kupujem malo-co :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

braino a kde by si ju v RK chcel vziat? na kalvariu? :D ked uz vravis ze dade prec...a tam mas zakazany vjazd 8) ale nie hh..napad je to uplne skvely ja suhlasim :) len neviem ako zaznes vsetky tie sviecky kym tam ona bude stat :D drzim palce.

/// uz ked sme pri tej romantike tak troska OT kamaratke sa stalo ze sla v buse..zrazu taxik zastavil pred autobusom...vybehol s neho chalan vbehol do autobusu(sofer mu otvoril) dal jej ruzu povedal jej "To je pre teba" a zmyzol prec :) ona ho vzivote nevidela....vsetci v buse ako obareni :D a ona o tom spieva este aj dneska
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ozaj kedy sú tie meniny? alebo už boli
kup je tank, psa, gorilu dahaha :lol:
ale ni:
a čo takto zapáliť tú sviečku u teba v izbe a zahráte si človeče?
alebo jej nakresli.. alebo ja som svojej kočke spravil nesmiernu radosť na valentína tým že som jej stiahol SAW III a spravil som jej obal na cdko..alebo jej stiahni všetky diely OC (neberte to ako warez zuzka) proste len nejakú maličkosť podla mna na romantiku máte ešte nejaký ten čas.. a pedsa to stojí aj nejaké cashe. Alebo kúp je grafickú :lol: :lol:
Te-wei napísal:ja si to myslím, veď som sa nemal kedy:lol: :lol: na to opýtať,ale môžem sa popítať viacerých čo by na to povedali a pak dám vedieť.. správím taký malý prieskum.
ja som taký darček dostal od vtedy svojej bývalej na 21..povie proste nr. 1 zo všetkýh heh :lol:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

v tomto pocasi jej radsej urob horucu cokoladu u teba/u nej doma. :coffee:
notrit
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa notrit »

k tomu prvému príspevku...píšeš že máš KONEČNE vodičák...takže ho maš čerstvý a neverím že 1. jej jej mama dovolí sadnuť k tebe do auta...teraz (aj keď by ste boli blázni keby ste jej to povedali) 2. neviem či ona sama ti sadne do auta...teraz.....ono...ste spolu len 3 mesiace a 3 týždne ste vlastne boli spolu tak akurát cez mobil alebo icq...ak vôbec...takže neviem či by si v nej vzbudil takú obrovskú dôveru, ktorá by ju presvedčila aby si sadla k tebe do auta...teraz :D
Napísať odpoveď