Najlepsia priatelka a ja

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

t0m4s3 napísal:Ake ovocie? Vsak on sam nevie co chce.
Vie ale nechce spravit chybny krok ktory by mu to posral ...
Lebo dojst o taku kamaratku je viac nez skoda :wink:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Shark NX napísal:Vie ale nechce spravit chybny krok ktory by mu to posral ...
Ale kto sa bojí nech nechodí do lesa že? Alebo kto sa boji, nenajde si ženu, či ako to presne znie,neviem...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Shark NX napísal:Vie ale nechce spravit chybny krok ktory by mu to posral ...
Presne toto.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

p4ra: dokázal by si s ňou byť kamarát ak by sa dala do kopi s iným?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Te-wei napísal:p4ra: dokázal by si s ňou byť kamarát ak by sa dala do kopi s iným?
Ano, ved som aj teraz. Ved ma priatela.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Ano, ved som aj teraz. Ved ma priatela.
ja viem, ale predstav si že počas tohoto obdobia čo máš túto dilemu, by sa s ním rozisla (potešilo by ťa to?) a dala by sa do kopi z niekym iným, lebo ty by si sa jej bal dať niečo viac najavo a tým pádom by to nevidela, aj ked v reale pokiaľ by ste takuto dilemu riešili obaja, tak neverím že by to na povrch nevyšlo, ale teda hypoteticky. vadilo by ti to ak by sa dala do kopi s iným a teda byť s ňou kamarát v pohode?

Shark NX: sorry,chcem počuť jeho odpoveď ... Vadilo,nevadilo by mu to. Dokazal by to,alebo by nedokázal byť jej kamarát aj naďalej. ja viem prečo sa to pytam,nech si skusi tu situáciu predstaviť.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Te-wei napísal:ja viem, ale predstav si že počas tohoto obdobia čo máš túto dilemu, by sa s ním rozisla (potešilo by ťa to?) a dala by sa do kopi z niekym iným, lebo ty by si sa jej bal dať niečo viac najavo a tým pádom by to nevidela, aj ked v reale pokiaľ by ste takuto dilemu riešili obaja, tak neverím že by to na povrch nevyšlo, ale teda hypoteticky. vadilo by ti to ak by sa dala do kopi s iným a teda byť s ňou kamarát v pohode?
Te Wei ... pisal ze sa o tomto s nou rozpraval ... resp ze hovoril ako ju ma rad ale nechce jej to kazit ... necha to na nej ....
Ak sa nemylim

// Te-Wei ... jasne rozumiem
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Te-wei napísal:ja viem, ale predstav si že počas tohoto obdobia čo máš túto dilemu, by sa s ním rozisla (potešilo by ťa to?) a dala by sa do kopi z niekym iným, lebo ty by si sa jej bal dať niečo viac najavo a tým pádom by to nevidela, aj ked v reale pokiaľ by ste takuto dilemu riešili obaja, tak neverím že by to na povrch nevyšlo, ale teda hypoteticky. vadilo by ti to ak by sa dala do kopi s iným a teda byť s ňou kamarát v pohode?

Shark NX: sorry,chcem počuť jeho odpoveď ... Vadilo,nevadilo by mu to. Dokazal by to,alebo by nedokázal byť jej kamarát aj naďalej. ja viem prečo sa to pytam,nech si skusi tu situáciu predstaviť.
Keby sa rozide s terajsim chalanom, aj ked to nerad hovorim, tesil by som sa, ale nie zaskodnicky. Tak nevaham ani minutu, ale asi ani ona a sme spolu. Keby bola s niekym inym, okrem toho, ktoreho ma teraz, tiez by mi to nevadilo, ak by ona bola stastna.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

p4ra napísal:ak by ona bola stastna.
pff silné .. prehovoril na sračky zalúbený človek :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

triple a co cakas?? Kazdy normalny clovek to tak bere ked nemoze byt s nou tak Nech je stastna :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:triple a co cakas?? Kazdy normalny clovek to tak bere ked nemoze byt s nou tak Nech je stastna :wink:
ved ja to chápem .. čo som tým asi chcel povedať?
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Shark NX napísal:Kazdy normalny clovek to tak bere ked nemoze byt s nou tak Nech je stastna :wink:
I ked je to veeeeelmo tazke
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

triple napísal:pff silné .. prehovoril na sračky zalúbený človek :)
Ani nie zalubeny. Pozri, ja nie som zalubeny v tom pravom slova zmysle, ze ju mam stale na pamati alebo co. Jednoducho chcem, aby bola stasne z toho hladiska, ze je to moja najlepsia kamaratka. Ale sme si spolu tak blizki, ze je to na hranici lasky. Strasne tazko sa to vysvetluje.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Ani nie zalubeny. Pozri, ja nie som zalubeny v tom pravom slova zmysle, ze ju mam stale na pamati alebo co. Jednoducho chcem, aby bola stasne z toho hladiska, ze je to moja najlepsia kamaratka. Ale sme si spolu tak blizki, ze je to na hranici lasky. Strasne tazko sa to vysvetluje.
presne viem ako to myslíš
tinco
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tinco »

nevahaj a toč....

ja som zhorel na niecom podobnom...netlacil som a to bola mozno chyba. Boli sme najlepsi kamarati, nenormalne sme si rozumeli vo vsetkom, stale a vsade spolu, ale stale len ako kamarati..potom isla pracovat do talianska, stale sme si pisali, volali a nevedeli sme sa dockat kedy budeme spolu...ked sa vratila na svk boli sme nejaky cas spolu no stale len ako vyborny "kamoši" az sa neskor zoznamila s jednym hokejistom a uz je s nim dva roky vo francii...ked sme boli teraz cez leto spolu, tak mi povedala uprimne vazne, ze nechce ist spät do francie, len nevie ako na to, lebo mu slubila, ze s nim opät pojde...a ja teraz opät uz druhy rok, len potichu bijem pästou do stola, ze som zavahal s vedomim, ze uz mozno nikdy taku ako je ona nestretnem...aspon som sa poucil,ze vahat a rozmyslat nad tym, keby som to spravil inak, co by bolo a ci by vobec bolo...

ta faza v ktorej ste teraz vy nebude trvat večne a ani ona nebude čakat donekonečna a az zisti, ze sa nemas po čase k činu pojde dalej....
viem, možno to pre niektorych znie hlupo ale je to bohužial tak...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

tinco napísal:nevahaj a toč....

ja som zhorel na niecom podobnom...netlacil som a to bola mozno chyba. Boli sme najlepsi kamarati, nenormalne sme si rozumeli vo vsetkom, stale a vsade spolu, ale stale len ako kamarati..potom isla pracovat do talianska, stale sme si pisali, volali a nevedeli sme sa dockat kedy budeme spolu...ked sa vratila na svk boli sme nejaky cas spolu no stale len ako vyborny "kamoši" az sa neskor zoznamila s jednym hokejistom a uz je s nim dva roky vo francii...ked sme boli teraz cez leto spolu, tak mi povedala uprimne vazne, ze nechce ist spät do francie, len nevie ako na to, lebo mu slubila, ze s nim opät pojde...a ja teraz opät uz druhy rok, len potichu bijem pästou do stola, ze som zavahal s vedomim, ze uz mozno nikdy taku ako je ona nestretnem...aspon som sa poucil,ze vahat a rozmyslat nad tym, keby som to spravil inak, co by bolo a ci by vobec bolo...

ta faza v ktorej ste teraz vy nebude trvat večne a ani ona nebude čakat donekonečna a az zisti, ze sa nemas po čase k činu pojde dalej....
viem, možno to pre niektorych znie hlupo ale je to bohužial tak...
najst tu pravu chvilu kedy treba zakrocit je velmi narocne :( a nie vzdy sa to podari
Hellb0Y
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellb0Y »

Ja ta chapem presne... Sam kebyze som v tvojej situacii sa neviem rozhodnut , poznate sa urcite velmi dobre , takze vo vztahu by ta nemala sklamat , ja osobne by som si s nou zacal. No pokladal by som si predtym aj tak stale otazku , ci by som chcel vztahom prekryt to priatelstvo co je.
Napísať odpoveď