Vie ale nechce spravit chybny krok ktory by mu to posral ...t0m4s3 napísal:Ake ovocie? Vsak on sam nevie co chce.
Lebo dojst o taku kamaratku je viac nez skoda
ja viem, ale predstav si že počas tohoto obdobia čo máš túto dilemu, by sa s ním rozisla (potešilo by ťa to?) a dala by sa do kopi z niekym iným, lebo ty by si sa jej bal dať niečo viac najavo a tým pádom by to nevidela, aj ked v reale pokiaľ by ste takuto dilemu riešili obaja, tak neverím že by to na povrch nevyšlo, ale teda hypoteticky. vadilo by ti to ak by sa dala do kopi s iným a teda byť s ňou kamarát v pohode?p4ra napísal:Ano, ved som aj teraz. Ved ma priatela.
Te Wei ... pisal ze sa o tomto s nou rozpraval ... resp ze hovoril ako ju ma rad ale nechce jej to kazit ... necha to na nej ....Te-wei napísal:ja viem, ale predstav si že počas tohoto obdobia čo máš túto dilemu, by sa s ním rozisla (potešilo by ťa to?) a dala by sa do kopi z niekym iným, lebo ty by si sa jej bal dať niečo viac najavo a tým pádom by to nevidela, aj ked v reale pokiaľ by ste takuto dilemu riešili obaja, tak neverím že by to na povrch nevyšlo, ale teda hypoteticky. vadilo by ti to ak by sa dala do kopi s iným a teda byť s ňou kamarát v pohode?
Keby sa rozide s terajsim chalanom, aj ked to nerad hovorim, tesil by som sa, ale nie zaskodnicky. Tak nevaham ani minutu, ale asi ani ona a sme spolu. Keby bola s niekym inym, okrem toho, ktoreho ma teraz, tiez by mi to nevadilo, ak by ona bola stastna.Te-wei napísal:ja viem, ale predstav si že počas tohoto obdobia čo máš túto dilemu, by sa s ním rozisla (potešilo by ťa to?) a dala by sa do kopi z niekym iným, lebo ty by si sa jej bal dať niečo viac najavo a tým pádom by to nevidela, aj ked v reale pokiaľ by ste takuto dilemu riešili obaja, tak neverím že by to na povrch nevyšlo, ale teda hypoteticky. vadilo by ti to ak by sa dala do kopi s iným a teda byť s ňou kamarát v pohode?
Shark NX: sorry,chcem počuť jeho odpoveď ... Vadilo,nevadilo by mu to. Dokazal by to,alebo by nedokázal byť jej kamarát aj naďalej. ja viem prečo sa to pytam,nech si skusi tu situáciu predstaviť.
Ani nie zalubeny. Pozri, ja nie som zalubeny v tom pravom slova zmysle, ze ju mam stale na pamati alebo co. Jednoducho chcem, aby bola stasne z toho hladiska, ze je to moja najlepsia kamaratka. Ale sme si spolu tak blizki, ze je to na hranici lasky. Strasne tazko sa to vysvetluje.triple napísal:pff silné .. prehovoril na sračky zalúbený človek
presne viem ako to myslíšp4ra napísal:Ani nie zalubeny. Pozri, ja nie som zalubeny v tom pravom slova zmysle, ze ju mam stale na pamati alebo co. Jednoducho chcem, aby bola stasne z toho hladiska, ze je to moja najlepsia kamaratka. Ale sme si spolu tak blizki, ze je to na hranici lasky. Strasne tazko sa to vysvetluje.
najst tu pravu chvilu kedy treba zakrocit je velmi narocnetinco napísal:nevahaj a toč....
ja som zhorel na niecom podobnom...netlacil som a to bola mozno chyba. Boli sme najlepsi kamarati, nenormalne sme si rozumeli vo vsetkom, stale a vsade spolu, ale stale len ako kamarati..potom isla pracovat do talianska, stale sme si pisali, volali a nevedeli sme sa dockat kedy budeme spolu...ked sa vratila na svk boli sme nejaky cas spolu no stale len ako vyborny "kamoši" az sa neskor zoznamila s jednym hokejistom a uz je s nim dva roky vo francii...ked sme boli teraz cez leto spolu, tak mi povedala uprimne vazne, ze nechce ist spät do francie, len nevie ako na to, lebo mu slubila, ze s nim opät pojde...a ja teraz opät uz druhy rok, len potichu bijem pästou do stola, ze som zavahal s vedomim, ze uz mozno nikdy taku ako je ona nestretnem...aspon som sa poucil,ze vahat a rozmyslat nad tym, keby som to spravil inak, co by bolo a ci by vobec bolo...
ta faza v ktorej ste teraz vy nebude trvat večne a ani ona nebude čakat donekonečna a az zisti, ze sa nemas po čase k činu pojde dalej....
viem, možno to pre niektorych znie hlupo ale je to bohužial tak...