Ludovi liecitelia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Monako2
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Ludovi liecitelia

Príspevok od používateľa Monako2 »

Vyuzili ste to uz niekedy? alebo co ste o nich poculi. Pomohli Vam? Verite im?
Ja som este nemal moznost, ale asi keby mi nic ine neostava tak skusim aj to. Pocul som uz o par pripadoch, ked aj pomohli.
J.O.S.E
King
King

Re: Ludovy liecitelia

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Monako2 napísal:Vyuzili ste to uz niekedy? alebo co ste o nich poculi. Pomohli Vam? Verite im?
Ja som este nemal moznost, ale asi keby mi nic ine neostava tak skusim aj to. Pocul som uz o par pripadoch, ked aj pomohli.
ja som raz bol za takou no neviem či ľudovou liečiteľkou ale za osobou, ktorá sa snažila mi pomôcť /nebudem písať v čom, to je na dlhé rozprávanie/ ale ta pani ma prekvapila totálne pretože mi povedala veci, ktore sa naozaj udiali v mojom živote a ktore sa mi vryli do pamäti, potom mi dala nejaké rady a hotovo a si myslím že celkom aj pomohla

btw. neviem či tuto pani môžem zaradiť k ľudovým liečiteľkám :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Absolvoval som. Ked som hral aktivne ladovy hokej, tak som mal velmi velke problemy s kolenami. Vodu som si nechcel dat vyberat. Ten pan je zo Surian. Vedel si neskutocne zahriat ruky, a ked mi prilozil na nohy, bolest ma nejako presla. Vkuse hovoril, ze to je nejaka negativna energia vo mne. Tiez som mal problem s apetitom. Jeden cas som nevedel jest a tak som stracala na sile pri hokeji. Tak mi polozil ruky na brucho. Asi 5 minut ich tam drzal, modlil sa. A vecer, ked mama spravila veceru, nechapala, kde to do seba ladujem.. Hovori sa, ze tyto ludia maju schopnost liecit, ale vela je aj v nasej psychike. Proste tomu musime verit. Dokonca pomohol mojej babke na dialku na zaklade jej fotky.

Ale udajne uz svoju moc alebo silu, ak to tak mozem nazvat straca, kedze za tuto svoju cinnost za posledny cas zacal brat peniaze.

A su aj take kurzy, kde sa clovek moze naucit ovladat svoju vnutornu energiu, aby sa vedel sam liecit. Priatelka, ktoru som spominal v inej teme sa tomu zacala venovat, lebo ona sama ma zdravotne problemy a chcela by sa skusit liecit aj sama na zaklade tejto metody.
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

J.O.S.E nevadi aj o takych ludoch by som rad vedel. kamarat bol u jednej tiez a ta mu vdela povedat na co mysli aj co sa stane a aj sa to stalo.
ja som raz videl ako jedna starsia pani, ktora uz nevladala stat na nohach isla k jednemu takemuto liecitelovi. co mi vravel znamy, ktory tam bol s nou, tak vraj tan pan ju tak natahoval, ze jej uplne praskali kosti, ale ked odtial vysla, tak neveril vlastnym ociam. ta babka behala ako keby mala 20 a chcela ist este aj do hory na drevo. je to velmi zaujmave
J.O.S.E
King
King

Re: re

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Monako2 napísal:J.O.S.E nevadi aj o takych ludoch by som rad vedel. kamarat bol u jednej tiez a ta mu vdela povedat na co mysli aj co sa stane a aj sa to stalo.
ja som raz videl ako jedna starsia pani, ktora uz nevladala stat na nohach isla k jednemu takemuto liecitelovi. co mi vravel znamy, ktory tam bol s nou, tak vraj tan pan ju tak natahoval, ze jej uplne praskali kosti, ale ked odtial vysla, tak neveril vlastnym ociam. ta babka behala ako keby mala 20 a chcela ist este aj do hory na drevo. je to velmi zaujmave
tak ta pani mi povedala viacero veci, ktore v mojom živote neboli pekne /ved každý z nas nema len pekné zážitky, čo si budeme hovoriť :wink: / a normalne ma tým prekvapila až som sa zmohol iba nato že mate pravdu :)
kubodinho
Professional
Professional

Re: Ludovi liecitelia

Príspevok od používateľa kubodinho »

Monako2 napísal:Vyuzili ste to uz niekedy? alebo co ste o nich poculi. Pomohli Vam? Verite im?
ja vyuzivam pravidelne, a velmi mi pomohol . byva sice az v brne , ale pravidelne tam chodievame , on zisti co cloveku je, napriklad , ja ked som tam prvy krat prisiel ani som mu nepovedal co mi je on mi to povedal sam od seba a dal mi take bylinkove kvapky , kazde su ine a kazde sa inak vyrabaju. ja odvtedy ako ku nemu chodim doktorov neuznavam , lebo co som zo svojimi problemami pochodil doktorov a poviem vam ze som bol na tom dost zle mi ani jeden z nich nepomohol , a raz som prisiel ku tomu liecitelovi a hned mi pomohol. odvtedy nemam ziadne zdravotne problemy. takisto mal som cystu v nohe. doktory ma cheli poslad na operaciu , ze samo od seba sa to nevylieci ze to treba operovat , prisiel som do brna za nim , a cysta sa lieci . hoji sa a je to dobre. choroby by sa mali liecit prirodou a nie chemiou a rezanim asko to robia ansi doktory. ten liecitel mi zachranil karieru to vam vravim . mne strasne pomohol.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

ludovi liecitelia | alternativni doktori | ezotericki liecitelia = liecia priciny, povody a hladaju a nachadzaju skutocne dovody preco ludia ochoreju. Bohu zial, nie vzdy pouzivaju "vhodne" sposoby.

bezni lekari = liecia symptomaticky - tzn. ze ked niekto chyti rakovinu, tak odstrania nador, popripade precistia krv, ale povod rakoviny neodstrania, resp. ho ani nehladaju. Dobry priklad je pustanie zilou v stredoveku kvoli vysokemu krvnemu tlaku a ine priciny. Myslim ze dokonaly obraz toho, cim medicina dnes je. Dufam ze sa neurazia nejaki studenti, alebo absolventi mediciny. Respect ; ) je to tazka skola a ludia co ju dostuduju sa naozaj snazia...

V kocke:

normalna medicina pomaha cloveku zo symptomatickeho hladiska, tzn. ze vlastna autoimunita straca pomalicky ulohu a tak sa paradoxne clovek stava neodolnejsim.

alternativna medicina neodstrani ani patogenne bakterie, ani virusy, ani zranenia, "len" najde a odstrani pricinu, popripade vylieci tie casti tela, ktore maju co docinenia s imunitou. Ako keby dalo telo do povodneho stavu, v akom bolo pred chorobou, s chorobou si vsak telo musi poradit samo.

Priklad: Zatial co lekari pouziju antibiotika na odstranenie bakterii z creva, alternativna medicina obnovi povodnu mikrofloru [probioticka kultura] steny tenkeho creva, to vyrobi protilatky a clovek funguje normalne. Bezna medicina pomoze cloveku tak ze vynici zle bakterie, ale spolu s patogennymi bakteriami vynici aj mikrofloru creva [ATB]. Cize clovek po "vylieceni" ostane ako nahy eskimak na severnom pole.

Toto je len moj osobny nazor, podlozeny mnohymi skusenostami z mojej rodiny a hlavne mojimi vlastnymi.
kubodinho
Professional
Professional

uplink napísal:ludovi liecitelia | alternativni doktori | ezotericki liecitelia = liecia priciny, povody a hladaju a nachadzaju skutocne dovody preco ludia ochoreju. Bohu zial, nie vzdy pouzivaju "vhodne" sposoby.

bezni lekari = liecia symptomy - tzn. ze ked niekto chyti rakovinu, tak odstrania nador, popripade precistia krv, ale povod rakoviny neodstrania, resp. ho ani nehladaju.

V kocke:

normalna medicina pomaha cloveku zo symptomatickeho hladiska, tzn. ze vlastna autoimunita straca pomalicky ulohu a tak sa paradoxne clovek stava neodolnejsim.

alternativna medicina neodstrani ani patogenne bakterie, ani virusy, ani zranenia, "len" najde a odstrani pricinu, popripade vylieci tie casti tela, ktore maju co docinenia s imunitou. Ako keby dalo telo do povodneho stavu, v akom bolo pred chorobou, s chorobou si vsak telo musi poradit samo.

Priklad: Zatial co lekari pouziju antibiotika na odstranenie bakterii z creva, alternativna medicina obnovi povodnu mikrofloru [probioticka kultura] steny tenkeho creva, to vyrobi protilatky a clovek funguje normalne. Bezna medicina pomoze cloveku tak ze vynici zle bakterie, ale spolu s patogennymi bakteriami vynici aj mikrofloru creva [ATB]. Cize clovek po "vylieceni" ostane ako nahy eskimak na severnom pole.

Toto je len moj osobny nazor, podlozeny mnohymi skusenostami z mojej rodiny a hlavne mojimi vlastnymi.
mas celkom pravdu inak k tej rakovine . rakovina vznika takzvanymi plesniami v tele , ktore zvacsa produkuje bacil menom Streptokok , alebo streptokokus. ma ho 90% ludi v tele , preto je tolko rakoviny. napada oslabene miesta v tele , ja som mal plesne v prieduskach , v nohe, v hlave. dostal som kvapky a som zdravy. inak tie plesne ma tiez v tele skoro kazdy.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

2 matko888: ano :). Inac tie kvapky, ako sa volaju?

Este snad dodatok. S tym streptokokom suhlasim atd. Len hlbsia pricina je este strach :). Pevna vola, zdrave sebavedomie a cista mysel su prve tri brany pre takmer kazde ochorenie. Az ked prenikne choroba cez ne, tak sa dostane na bunkovu uroven. Ludia sa castokrat boja mnohych veci [skola, robota, rodina, znami...], maju kopec stresov etc. mno...ja viem [teda moj nazor] ze prapricina je tam.

Moj bracho bol podareny. Sme boli v zime vonku a mal na sebe len koselu a tricko [a tusim kabat, ale vsetko rozopnute]. Bolo snad daco pod nulou a fukal celkom studeny vietor. ja som bol vo windstoperke a naobliekany ako cibula. On tak pohodovo, kosela a tricko na tom kabat, vsetko otvorene. Ked sa na neho pozerali ostatni ludia bola im zima len z pohladu. Ja som mu povedal ze keby som bol obleceny ako je on, tak by som chytil taky zapal pluc, ze by som to uz asi nerozchodil. On mi len odpovedal: Ochoriem vtedy, ked sa mi to bude hodit.
kubodinho
Professional
Professional

uplink napísal:2 matko888: ano :). Inac tie kvapky, ako sa volaju?
viesco oni sa nijak nevolaju. on ich rovno tam ma v takych flaskach , on ich vyraba. na kazdej je napisane napriklad gemo pesen , zapal mocaku a tak
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

p4ra napísal:Dokonca pomohol mojej babke na dialku na zaklade jej fotky.
sorry, ale toto je uz aj na mna vela :lol:
Imho, totalna chobotina, cele pyramidy s pozitivnou energiuo ala janko pravda a spol. ludovi liecitelia co "uplne zadarmo" vylieca rakovinu a pod..ak to ma nejaky ucinok tak jedine tak placebo.
kubodinho
Professional
Professional

kukiak napísal:sorry, ale toto je uz aj na mna vela :lol:
Imho, totalna chobotina, cele pyramidy s pozitivnou energiuo ala janko pravda a spol. ludovi liecitelia co "uplne zadarmo" vylieca rakovinu a pod..ak to ma nejaky ucinok tak jedine tak placebo.
preco sa s toho smejes? aj mojim starim rodicom tak pomoohl , lebo nemozu cestovat , a mam asne dokazy ze to pomaha. tak sa s toho nesmej
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

matko888 napísal:preco sa s toho smejes? aj mojim starim rodicom tak pomoohl , lebo nemozu cestovat , a mam asne dokazy ze to pomaha. tak sa s toho nesmej
Aj ja to povazujem za kravinu (liecenie na dialku) a smiat sa z toho budem keby budem ja chciet. Ked mas take nezvratne dokazy, ukaz.

Ja sa idem zatial so slzami v ociach valat po zemi.

Ospravedln ma. :roll:
kubodinho
Professional
Professional

Gangy napísal:Aj ja to povazujem za kravinu (liecenie na dialku) a smiat sa z toho budem keby budem ja chciet. Ked mas take nezvratne dokazy, ukaz.

Ja sa idem zatial so slzami v ociach valat po zemi.

Ospravedln ma. :roll:
noo ukazat ti nemozem , ale povedat hej. moj dedo ,mal hrozne problemy s vylucovanim , nechcel jest , lebo ako sa to povie neslo to z neho von. a ked sme isli do brna, tak sme zobrali fotku , on tiez nerad tak na dialku ale povedal ze ma streptokoa v srevach a v hlave, dedo dostal kvapky a dnes je viac jak ja
kubodinho
Professional
Professional

fizz napísal:Suhlasim tym, ze niektore choroby sa mozu prejavit na tvari, ale ak ten liecitel nemal okrem ineho aj titul MUDr. a nefotili ste deda v obdobi ako ste to tomu liecitelovi doniesli, tak je to hlupost. A jemu pomohli kvapky a nie liecitel. Pokial ste tomu liecitelovi povedali, ze dedo ma problemy s vylucovanim a liecitel mu poslal prehanadlo, tak to bol naozaj zazrak.
hej , jasne ze kvapky, ale on urcil pricinu , a on to vevidel na tvari , ale dnu , ako to mam vysvetlit , ze to nevidno na tvari , on ma take kivadlo a ked da na napr. hlavu a sa zacne kivat tak to znamena ze tam nieco je , ked ostane normalne stat tak tam nic neni . ja tam chodim uz dlho a vravim ze to je pravda, nech si kazdy urci obraz sam , ale odvtedy co som tam bol som u doktora nebol. ps: my sme mu nepovedali nic , on sam prisiel na to co mu je ze ma problemi s vylucovanim.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

matko888 nechaj tak : )...nie kazdy vidi vsetko rovnako. Kazdy vidi veci po svojom a kazdy ma svoju cestu. Niekomu vyhovuje konvencna medicina a niekomu alternativna. Ludia mru kvoli nevedomosti a nevere, ale je to ich volba. Nemozes im povedat, ani nanutit comu maju verit a comu nie. Su ludia ktori neveria ze im pomoze konvencna medicina a umru pri uplne beznom zakroku, alebo ochoreni. Ono je to vsetko v hlave a srdci cloveka ;)...dokazovat niekomu nieco ma asi taky vyznam ako sa hadat o tom ci je bin ladin terorista, alebo len bushov priatel. Proste irelevantna tema. Ty vies svoje, prezil si si svoje, ja viem svoje a prezil som si svoje, oni vedia svoje a prezili si svoje. Ty si zavrhol beznu medicinu, napodobne aj ja [po pocetnych skusenostiach v rodine, ci uz blizsej, alebo vzdialenejsej a hlavne vlastnej], im zase bezna medicina pomaha. Niekomu ide o to odstranit pricinu a povod, niekomu len symptom. Je to vzdy len otazka priorit ;)...cize nemrhaj casom presviedcanim ludi o tom comu veris a co si prezil, naozaj to nie je potrebne. Ked sa ludia ocitnu v zlej situacii, vyhladaju pomoc sami : )...ja som bol na tom uplne rovnako ;)...tiez som bol len za beznu medicinu, ale iste okolnosti zmenili moj pohlad o 180 stupnov...
kubodinho
Professional
Professional

uplink napísal:matko888 nechaj tak : )...nie kazdy vidi vsetko rovnako. Kazdy vidi veci po svojom a kazdy ma svoju cestu. Niekomu vyhovuje konvencna medicina a niekomu alternativna. Ludia mru kvoli nevedomosti a nevere, ale je to ich volba. Nemozes im povedat, ani nanutit comu maju verit a comu nie. Su ludia ktori neveria ze im pomoze konvencna medicina a umru pri uplne beznom zakroku, alebo ochoreni. Ono je to vsetko v hlave a srdci cloveka ;)...dokazovat niekomu nieco ma asi taky vyznam ako sa hadat o tom ci je bin ladin terorista, alebo len bushov priatel. Proste irelevantna tema. Ty vies svoje, prezil si si svoje, ja viem svoje a prezil som si svoje, oni vedia svoje a prezili si svoje. Ty si zavrhol beznu medicinu, napodobne aj ja [po pocetnych skusenostiach v rodine, ci uz blizsej, alebo vzdialenejsej], im zase bezna medicina pomaha. Niekomu ide o to odstranit pricinu a povod, niekomu len symptom. Je to vzdy len otazka priorit ;)...cize nemrhaj casom presviedcanim ludi o tom comu veris a co si prezil, naozaj to nie je potrebne. Ked sa ludia ocitnu v zlej situacii, vyhladaju pomoc sami : )...ja som bol na tom uplne rovnako ;)...tiez som bol len za beznu medicinu, ale iste okolnosti zmenili moj pohlad o 180 stupnov...
jasne ale ja nepresviedcam, iba som chcel popisat ako je to s tou fotkou ze je to mozne . inak nic. ja nikoho nepresviedcam, kazdy ma svoj nazor. :) inak ty kde chodis ku liecitelovi?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

matko888 napísal:jasne ale ja nepresviedcam, iba som chcel popisat ako je to s tou fotkou ze je to mozne . inak nic. ja nikoho nepresviedcam, kazdy ma svoj nazor. :) inak ty kde chodis ku liecitelovi?
moja rodinna znama je liecitelka [dlho som ju povazoval za ezotericku, alebo nieco ako carodejnicu, z mojho byvaleho obmedzeneho pohladu bola pre mna pohan, teraz si ju velmi vazim, velmi mi pomaha, tam kde zlyhali vsetci bezni lekari]a s tou fotkou...povedzme ze viem o com hovoris - dokonca viac ako viem :), ale nejdem dalej o tom, lebo by som pohorsil ostatnych a to v ziadnom pripade nechcem.

Velmi sa mi paci myslienka jedneho filozofa [aivanhov, pre niekoho len ezotericky spisovatel]. Boh vlozil do prirody rastlinu pre kazdu chorobu, ktora vznikla, existuje, alebo len zmutuje [vznikne].
kubodinho
Professional
Professional

uplink napísal:moja rodinna znama je liecitelka [dlho som ju povazoval za ezotericku, alebo nieco ako carodejnicu, z mojho byvaleho obmedzeneho pohladu bola pre mna pohan, teraz si ju velmi vazim]a s tou fotkou...povedzme ze viem o com hovoris - dokonca viac ako viem :), ale nejdem dalej, lebo by som pohorsil ostatnych a to v ziadnom pripade nechcem.
jj jasne, a uz dlho tam chodis?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

matko888 napísal:jj jasne, a uz dlho tam chodis?
viac v ss. Ako som pisal nechcem pohorsovat obecenstvo fora.
Napísať odpoveď