Ludovi liecitelia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

dobre, napr. teraz mam nadchu (Co aj naozaj mam) a myslite ze keby som zasiel za nejakym liecitelom moze ma z toho dostat napr. do 24 hod.?

Inak ja skor verim tvrdej medicine a lieceni zalozenom na podavani velkych davok liekov...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Podla mna je cele ludove leicitelstvo, kde sa nepouzivaju ziadne domace pripravky, ale iba dotyk zalozene na viere v uzdravenie. Tak nejak ako pisal uplink - ak uz clovek neveri tradicnej medicine, staci na neho zahrat divadlo a ked uveri, tak sa sam uzdravi. Uz som tu niekde pisal o kliatbe a samanovi, ktory ani samanom nebol, ale "zakliaty" clovek tomu uveril, hned sa kliatba pominula a on bol zdravy.
Ale kym tito liecitelia pomahaju, tak nemam nic proti.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Plexxak napísal:dobre, napr. teraz mam nadchu (Co aj naozaj mam) a myslite ze keby som zasiel za nejakym liecitelom moze ma z toho dostat napr. do 24 hod.?

Inak ja skor verim tvrdej medicine a lieceni zalozenom na podavani velkych davok liekov...
alternativna medicina Ti pomoze predist nadche :)...nie ju vyliecit. Ak by Ti mala prejist do 24 hodin, tak ano slo by to, alebo bolo by to "nekale". Prava podstata alternativnej mediciny je dokonale suzitie s prirodnymi pripravkami a cistymi produktmi zeme, nic viac, nic menej. Clovek je dokonaly stroj usposobeny na to aby prezil na povrchu zemskom bez jedinej tabletky, alebo cohokolvek. Teraz sme to, co sme zo seba zacali zaciatkom 20teho storocia tvorit [hnojiva, geneticka modifikacia potravin, antibiotika...] do tohto finalneho a zhyckaneho stadia :)...cize ak by Ti niekto povedal ze Ta "vylieci" z tej nadchy je luhar, moze Ti maximalne zmiernit symptomy tak, ze ich nepocitis. Kazda choroba [virus, bakteria...] ma svoju inkubacnu dobu, dobu posobenia, zivotnost a odhadovanu zivotnost odvodenu od celkovej obranyschopnosti organizmu.

Je to podobne ako s dietou. Da sa schudnut zdravo maximalne pol kila za mesiac a tak isto aj pribrat. Ak to zacne byt rychlejsie, je to "proti" zdravemu principu fungovania ludskeho organizmu. Tak je to aj s chorobami [virusmi, bakteriami...]. Clovek sa snazi vybabrat s prirodou, avsak vybabral len sam so sebou :)...moj nazor, opat.
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

Velakrat staci zaujimavy Placebo efekt. Imunita cloveka podlieha psychickemu (aj opacne) stavu, akoby sa telo prisposobovalo vedomej (a mozno ze aj podvedomej) "hodnoty" vlastneho zivota. Vsugerovanim si urcitej viery "a teraz ocakavam toto.." sa vlastne telo dokaze podriadit aj mozno "falosnemu" prikazu a spravanie organizmu k tomu aj smeruje.
Je to sila aka je "cista" veda na tieto javy kratka.
Poznate ten pripad ked niekomu niekto da "liek" a viera ze je to liek pomoze.. prosto haluz
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

matko888 ja tomu verim, sam som pocul o dost pripadoch a to mi vraveli znamy, ktorym urcite verim, ale radsej nebudem tie pripady konkretizovat...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

samploom napísal:to je myslim Placebo efekt. Imunita cloveka podlieha psychickemu (aj opacne) stavu, akoby sa telo prisposobovalo vedomej (a mozno ze aj podvedomej) "hodnoty" vlastneho zivota. Vsugerovanim si urcitej viery "a teraz ocakavam toto.." sa vlastne telo dokaze podriadit aj mozno "falosnemu" prikazu a spravanie organizmu k tomu aj smeruje.
Je to sila aka je "cista" veda na tieto javy kratka.
presne tak. Viacmenej "placebo" efektom zije kazdy clovek do istej miery. Vacsinou priebojni ludia [ludovo nazyvani "svine"] su zdravi a v pohode, zatial co dobraci [tichi, utiahnuti...] trpia aj na choroby, ktore este nik nepomenoval. Suhlasim s tym ze ludske vedomie, viera a vlastne ako som uz spominal zohravaju hlavnu ulohu v oblasti ludskeho zdravia. Tusim Napoleon sa raz ocitol v situacii ked mu vojaci umierali na nejaku chorobu [mor?] a zistil ze len Ti co tej choroby bali tak na nu umreli. Preto vydal rozkaz o tom ze sa vojaci nesmu bat pod hrozbou trestu smrti, alebo podobnej haluze :). Samozrejme nesplnitelny rozkaz, ale o to zaujimavejsie zistenie.

V zdravom tele zdravy duch. Ale odvazim sa doplnit tento notoricky znamy vyrok. Zdravy duch tvori zdrave telo :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

kukiak napísal:sorry, ale toto je uz aj na mna vela :lol:
Imho, totalna chobotina, cele pyramidy s pozitivnou energiuo ala janko pravda a spol. ludovi liecitelia co "uplne zadarmo" vylieca rakovinu a pod..ak to ma nejaky ucinok tak jedine tak placebo.
Ja ti to neberiem. Smej sa z toho, ale ja som to videl na nej, videl som to na sebe. Verim, ze ludia maju schopnost ovladat svoju energiu nejakym sposobom. Nevenujem sa tomu, tak neviem presne povedat terminy, ktorymi sa oni vyjadruju. S tebou je to tak isto, ako s ateistami a zarytymi krestanmi. Jeden neveri, druhy ano. Tazko sa hadat, presviedcat.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ja osobne verim v nejake schopnosti. Ludovy liecitel mi nic neliecil ale zistil tazkosti so zaludkom o ktorych som vedel iba ja. Takze co sa tyka "viery" v ludove liecitelstvo, tak verim, aj ked som zaryty ateista.
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

ja uz asi pol roka chodim k homeopatovi, ale myslim ze by sa to dalo nazvat aj ludovy liecitel :roll: ...prisiel som k nemu lebo som casto maval problemy zo zaludkom.
no moja detska lekarka nic nespozorovala. az ked som mal ist k ocnej, ta si vsimla ze mam zlte sklery[ocne bielky] a poslala ma na vysetrenie ci nemam zltacku atd. a zistili ze mam zvyseny bilirubin[zlcnikove farbivo]. isiel som ku gastroenterologicke a ta ma nakoniec poslala na vysetreni, pri ktorom mi strci nejaku blbost do zaludka a tak. ja som sa toho trochu obaval, a preto sme zasli za tymto homepatom.
najprv sa ma vypytoval rozne otazky a potom mi dal chytit nejaku palicku a druhou palickou mi stlacal rozne body na rukach a nohach[kazdy bod asi symbolizuje nejaky organ] a ukazovalo mu to na nejakom meraci stav mojich organov. potom zistil ze mam slaby zaludok a oblicky... nakoniec zobral flasticku z liekmi a strcil mi ich medzi prsty a zobral daky krystal a ked sa tocil v smere hodinovych ruciciek tak znamena ze ten liek potrebujem... no a homeopatika uzivam doteraz a zda sa mi ze zaberaju :D
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

digo napísal:ja uz asi pol roka chodim k homeopatovi, ale myslim ze by sa to dalo nazvat aj ludovy liecitel :roll: ...prisiel som k nemu lebo som casto maval problemy zo zaludkom.
no moja detska lekarka nic nespozorovala. az ked som mal ist k ocnej, ta si vsimla ze mam zlte sklery[ocne bielky] a poslala ma na vysetrenie ci nemam zltacku atd. a zistili ze mam zvyseny bilirubin[zlcnikove farbivo]. isiel som ku gastroenterologicke a ta ma nakoniec poslala na vysetreni, pri ktorom mi strci nejaku blbost do zaludka a tak. ja som sa toho trochu obaval, a preto sme zasli za tymto homepatom.
najprv sa ma vypytoval rozne otazky a potom mi dal chytit nejaku palicku a druhou palickou mi stlacal rozne body na rukach a nohach[kazdy bod asi symbolizuje nejaky organ] a ukazovalo mu to na nejakom meraci stav mojich organov. potom zistil ze mam slaby zaludok a oblicky... nakoniec zobral flasticku z liekmi a strcil mi ich medzi prsty a zobral daky krystal a ked sa tocil v smere hodinovych ruciciek tak znamena ze ten liek potrebujem... no a homeopatika uzivam doteraz a zda sa mi ze zaberaju :D
na nieco podobne aj ja chodim , ale ten pan ma kyvadlo , a strci mi do ruku flasticku s kvakami a ked sa kyvanie toho kyvadla prestane to znamena ze mi to treba.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

t0m4s3 napísal:Ja osobne verim v nejake schopnosti. Ludovy liecitel mi nic neliecil ale zistil tazkosti so zaludkom o ktorych som vedel iba ja. Takze co sa tyka "viery" v ludove liecitelstvo, tak verim, aj ked som zaryty ateista.
Nechcem ta srat ale rozpraval som sa s jednym chalanom ktory sa venuje Vizualnej diagnostike vo volnom case, inak studuje medinu. Vravel mi ze problemy s traviacou sustavou mozno spozorovat na pleti, jej drsnosti, mastnote, popripade akne a jeho poloha. Rozpraval mi aj ine moznosti vizualnej diagnostiky ale spominam si uz len na respiracne tazkosti s okolim ust.
Ja na nieco take ako su ludovi liecitelia neverim a asi robim zle, lebo ked mi bude treba naordinovat placebo, nebude zaberat. :?
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

jj... som rad ze niekto zalozil takuto temu,lebo aj ja som ju chcel zalozit :) ale t oje tak... ja uz ani nevim comu mam verit :cry: napr. niektori hovoria ze najlepsia je konvencna liecba, ini zase homeopatia, dalsi hydroterapia alebo bylinkarstvo..... a ja verim aj bylinkarstvu a hydroterapii aj homeopatii ale kazdy tvrdi nieco ine... lebo viem ze aj bylinky pomahaju... ale co mam uprednostit??? :? co si myslite ze je najucinnejsie :?: :roll:
//edit: a este chcem doplnit, ze to co mi-chau ma pravdu. velakrat mi ten homeopat povedal ze stretava ludi, na ktorych sa len pozrie a uz im vie diagnostikovat chorobu. napr. ja som maval popraskane pery a dost vysuchane hanky.uplne takmer krvave. a vraj to bolo sposobene oblickami. a dal mi lieky a vsetko je v poho :D
kubodinho
Professional
Professional

digo napísal:jj... som rad ze niekto zalozil takuto temu,lebo aj ja som ju chcel zalozit :) ale t oje tak... ja uz ani nevim comu mam verit :cry: napr. niektori hovoria ze najlepsia je konvencna liecba, ini zase homeopatia, dalsi hydroterapia alebo bylinkarstvo..... a ja verim aj bylinkarstvu a hydroterapii aj homeopatii ale kaydz tvrdi nieco ine... lebo viem ye aj bzlinkz pomahaju... ale co mam uprednostit??? :? co si myslite ze je najucinnejsie :?: :roll:
vsetko prirodne je dobre. alternativna ti neposkodi a moze ti iba pomoct , neni chemicka. mne strasne pomohla.
mi-chau
Darca
Darca

matko888 napísal:vsetko prirodne je dobre. alternativna ti neposkodi a moze ti iba pomoct , neni chemicka. mne strasne pomohla.
Na druhej strane si clovek rakovinu nevycajickuje, a zemiaky na hlave nezaberu od bolesti do troch minut ako panadol.
kubodinho
Professional
Professional

mi-chau napísal:Na druhej strane si clovek rakovinu nevycajickuje, a zemiaky na hlave nezaberu od bolesti do troch minut ako panadol.
ten liecitel kde chodim vie liecit rakovinu , lebo vie pricinu a ked odstrani pricinu tak rakovina ta nechyti
mi-chau
Darca
Darca

matko888 napísal:ten liecitel kde chodim vie liecit rakovinu , lebo vie pricinu a ked odstrani pricinu tak rakovina ta nechyti
No tak to je dobry ze na tom patente nechce zarobit desiatky milionov.
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

ja som pocul ze rakovina vznika tak, ze vlastne staci ak sa len jedna rakovinova bunka dostane do tela a pretvara bunky v tele na svoje :roll: alebo nieco take.... mozno by sa to dalo liecit touto cestou, ale asi by musela byt len v pociatocnom stadiu :roll:
kubodinho
Professional
Professional

digo napísal:ja som pocul ze rakovina vznika tak, ze vlastne staci ak sa len jedna rakovinova bunka dostane do tela a pretvara bunky v tele na svoje :roll: alebo nieco take.... mozno by sa to dalo liecit touto cestou, ale asi by musela byt len v pociatocnom stadiu :roll:
nie ja som tu uz pisal ako a z coho vznika z plesni a streptokoka . a ten pan to vie liecit kym telo nebolo ozarovane , ked uz bolo telo ozarovane , tak sa to nepomoze ,
mi-chau
Darca
Darca

Pocuj nie si ty Ivo Benda? :roll: Neuverim, kym nevlozim prsty do tvojich ran.
//vdaka fizz, nie som v tom sam
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

mi-chau napísal:Na druhej strane si clovek rakovinu nevycajickuje
by si divil moj stryko ma leukemiu mal zacat s chemoterapiou vykaslal sa na to zacal poctivo pit caje na precistenie kazdy den vypil aspon 2-3 litre ovocnych - zeleninovych stiav a zacali sa mu vysledky zlepsovat
Napísať odpoveď