videl si uz nieake MMO-cko co ma dej?*****HERO***** napísal: wow mam chytilo tak prvy tyzden hrania .. ale stale behat sem a tam koli nejakym hlupym questom, ktore na seba ani nenadvazuju ma nebavi ... wowko nema ziadny dej, iba hlupe questy
Anti - Warcraft
pozri sa...ale s deti ktore nezacnu cheatovat sa vykluju skillery....ty ktory zacnu pouzivat cheaty koli tomu lebo chcu byt najlepsi tak tych lutujem koli tomu aky su ubohy a ze takto to dotiahnu akurat do pi*iNuSuey napísal:kazdemu podla jeho chutimne sa napr w3 aj wow lubi
je pravda ze WoW pekne skaredo dodrbalo dejovu liniu warcraftu..
ale stejnako je to ma (ako kazda blizzard gamesa) skvelu hratelnost (az na grindenie)
CSko by inac nemali davat hrat detom..!!!
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
juuj ludia.. teraz si dáky waran zmyslel že chce nejakú temu o wow .. som im napísal že najlepšia postavička je žiadna a že wow je bull shit tak skoro ukamenovali a toľko k- bolo ...
treba im to tam nejako vysvetliť že je to len vymývanie mozgov a fakt hovadina..
takže fight na hojkovi
anti-warcraft terorists win hehe
treba im to tam nejako vysvetliť že je to len vymývanie mozgov a fakt hovadina..
takže fight na hojkovi
anti-warcraft terorists win hehe
triple napísal:a podľa mna celý WOW je bull shit
Storm Keeper napísal:ano? tak si chod whinovat do svojho topicu, nikto na to nieje tu zvedavy kkthxbye
triple napísal:tak ma ukamenujte .. som vyjadril len svoj názor. .vymletí kkokkoti
Imho pekné konštatovanie že žiadna...Storm Keeper napísal:Mno takýto post už len svečí o tvojej nadpriemernej inteligencii...
-
lekoklatik
VIP
Kazdopadne po dvoch mesiacoch oddychu od INTERNETU (nie vsak dobrovolne) som tu nasiel nie malo novych tem o WARCRAFTE
. Ze vraj najlepsi hero, a podobne Hluposti
. Boze moj. Ja fakt neviem co je na tom take zverske. No neviem ci im zato niekto plati alebo co ale fakt Respekt za vytrvalost
. Je to fakt posahane. Tesi ma viac zaujemcov o Anti-Warcraft. A este zdravim vseckych co su s nami. PEASE
PS:Do boja proti Warcraftu na tomto fore sa nekcem pustat bo by sme zarucene prehrali. Bo na fore je viac 12-rocnych ludi (sudim podla prispevkov o Warcrafte).
PS:Do boja proti Warcraftu na tomto fore sa nekcem pustat bo by sme zarucene prehrali. Bo na fore je viac 12-rocnych ludi (sudim podla prispevkov o Warcrafte).
-
triple
Guru wannabe
sa ti ani neoplatí ta ukamenujá k-lekoklatik napísal:Kazdopadne po dvoch mesiacoch oddychu od INTERNETU (nie vsak dobrovolne) som tu nasiel nie malo novych tem o WARCRAFTE. Ze vraj najlepsi hero, a podobne Hluposti
. Boze moj. Ja fakt neviem co je na tom take zverske. No neviem ci im zato niekto plati alebo co ale fakt Respekt za vytrvalost
. Je to fakt posahane. Tesi ma viac zaujemcov o Anti-Warcraft. A este zdravim vseckych co su s nami. PEASE
vlastná skúsenosť.. a to som len vlastný názor povedal.. nič v zlom proste tak som sa nasral ale bol som sám
Tak v tomto musim suhlasit lebo niektore prispevky v tej teme su fakt akoze uzasne typu plz aku sekeru na lvl 22? To ma vie vytočit ale zase treba rozlisovat medzi ludmi co hraju na ofiku - vacsinou ty starsi a normalny a male deti co sa pripoja na neofik a si myslia ze su imba ze hraju wow, to je uz ako hiphop potom pomalylekoklatik napísal:PS:Do boja proti Warcraftu na tomto fore sa nekcem pustat bo by sme zarucene prehrali. Bo na fore je viac 12-rocnych ludi (sudim podla prispevkov o Warcrafte).
Ja Warcraft tiez nemusim, ale preco proti nemu chces bojovat? Ved teba nijako neobmedzuju, hra nema taky velky prenos, aby ti spomalovala net a nejaka tema o wow na fore ta predsa nemoze rozhoditlekoklatik napísal:Kazdopadne po dvoch mesiacoch oddychu od INTERNETU (nie vsak dobrovolne) som tu nasiel nie malo novych tem o WARCRAFTE. Ze vraj najlepsi hero, a podobne Hluposti
Nech si hraju ked ich to bavi.
-
triple
Guru wannabe
s týmto s tebou plne súhlasím.. vidíš nakoniec budeme aj frendovia..Storm Keeper napísal:Tak v tomto musim suhlasit lebo niektore prispevky v tej teme su fakt akoze uzasne typu plz aku sekeru na lvl 22? To ma vie vytočit ale zase treba rozlisovat medzi ludmi co hraju na ofiku - vacsinou ty starsi a normalny a male deti co sa pripoja na neofik a si myslia ze su imba ze hraju wow, to je uz ako hiphop potom pomaly![]()
-
reno23
Guru wannabe
som s teboulekoklatik napísal:Kazdopadne po dvoch mesiacoch oddychu od INTERNETU (nie vsak dobrovolne) som tu nasiel nie malo novych tem o WARCRAFTE. Ze vraj najlepsi hero, a podobne Hluposti
pozritriple napísal:s týmto s tebou plne súhlasím.. vidíš nakoniec budeme aj frendovia..
-
triple
Guru wannabe
jj rozumiem.. síce to môže byť niečo podobné ako s counter-strikom.. ja ho hrám asi tak dve tri niekedy viac hodín denne.. a tiež sú tí ktorí ho odsudzujú lebo hned dostanú hlavu a potom sa celú hru len kukajú na ostatných a tvrdia že je pííčovina..Storm Keeper napísal:pozrinie vsetci co hraju warcraft su male drbnute deti, ale aj normalny ludia ktory si pri tom chcu oddychnut, napr ja to hram aj preto ale aj preto ze sa mi warcraft pribeh paci to je vsetko knihymam precitane, proste je to o vkuse a nikomu to nezazlievam ale ty co to hraju 5min a zadru ze to je blbost tak to je ubohe podla mna
ja osobne wow nemusím.. som to hral trocha dlhšie.. na orig. servery. (robil som v nete tak som to mal zadara) došiel som po nejakú 13 a už ma to prestalo baviť ... takže nehral som to nejakých 5 min. proste ma to nebaví..
ale zato css .. tiež niekto môže povedať že je to len bezvýuznamne strieľanie a žiadny ciel.. ale ja v tom vidím oveľa viac
-
Eru
Light Professional
dostat sa na lvl 13 vo WoW a povedat o tom ze je to blbost je skoro to iste ako ked niekto dostane v CS hlavu a povie ze je to blbosttriple napísal:jj rozumiem.. síce to môže byť niečo podobné ako s counter-strikom.. ja ho hrám asi tak dve tri niekedy viac hodín denne.. a tiež sú tí ktorí ho odsudzujú lebo hned dostanú hlavu a potom sa celú hru len kukajú na ostatných a tvrdia že je pííčovina..
ja osobne wow nemusím.. som to hral trocha dlhšie.. na orig. servery. (robil som v nete tak som to mal zadara) došiel som po nejakú 13 a už ma to prestalo baviť ... takže nehral som to nejakých 5 min. proste ma to nebaví..
ale zato css .. tiež niekto môže povedať že je to len bezvýuznamne strieľanie a žiadny ciel.. ale ja v tom vidím oveľa viac
-
triple
Guru wannabe
som si toho vedomí.. a na jedej stranw som strašne rád že ma to nechytilo.. lebo ako sa spoznám tak by som s z toho zmagoril.. vidím na svojích frendoch niektorých.. oči vyťahané čo ani nespia.. celé dni sedia doma.. sú podráždení a zadrbáva im.. zato css ked mi nejde tak sa odhlásim a som kludnýEru napísal:dostat sa na lvl 13 vo WoW a povedat o tom ze je to blbost je skoro to iste ako ked niekto dostane v CS hlavu a povie ze je to blbosttiez povedane vtedy ked si videl asi 1% z hry... ale ocenujem ze si to aspon skusal na offiku
-
blitzkrieg
Professional
je rozdiel medzi zavislakmy a medzi tymi co to hraju cele dni, ja som bol tiez taky, uz ma to omrzieva ale su ludia (teda vacsina) ktory si pritom odpocinu, mam vela kamaratov ktory maju 22+ rokov vyssie a je rozdiel ked sa ide raid s deckami alebo s "normalnymi" ludmi (tym som to nemyslel tak ze decka su blbe cest vynimkam) to ze niekto o tom rozprava aj pri nedelnom obede je na hlavu ale na tomto fore je velmi zname ze netreba vsetkych ludi hadzat do jedneho vreca
pre mna Warcraft bol a vzdy bude dobra HRA...ale myslim MultiPlayer-hravam uz asi 3 roky len po nete(vacsinou len Dotu)sice v poslednej dobe ma to uz prestava bavit, jednak, ze to zere strasne vela casu a nervov..ale proste DOTA nie je vkuse to iste dookola ako napr CS, BF, CoD, ..... a je vyslovene trapne zakladat anti temu na nejaku hru..komu sa to nepaci nech to nehra vobec! ! ! fakt lol autorovi tejto temy