EMO-emocionalne slabi ludia
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Ved co chces, aby som ti povedal na to, ked si si vystrihol z kontextu to, co ti vyhovovalo? Ak sa nemylim, ta veta bola v teme o homosexualoch. A som to tam aj zdoraznil. V teme sexuality, som liberalny. Absolutne mi nevadia homosexuali a aj som vysvetlil do akej miery a preco. Tak o co ti ide?
A nie, tolerancia a akceptacia nie je to iste.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
naco preboha spamujes furt ? nemylsim si ze zrovny TY, by si mal vigora napadat za to, ze vytrhava z kontextup4ra napísal:Ved co chces, aby som ti povedal na to, ked si si vystrihol z kontextu to, co ti vyhovovalo? Ak sa nemylim, ta veta bola v teme o homosexualoch. A som to tam aj zdoraznil. V teme sexuality, som liberalny. Absolutne mi nevadia homosexuali a aj som vysvetlil do akej miery a preco. Tak o co ti ide?
..ale VRATME sa uz konecne k teme pani ! ...
-
Grosay
Star
raz som prehodil na pokeci par viet s jednym chalanom ohladom jedneho serialu. potom z neho vyslo,ze je EMO. Tak som sa ho pytal,ze na co to je dobre, pretoze v spravach daval smajlikov a vobec nebol "smutny". povedal, ze vacsina mladych berie iba ten vyzorovy styl a mlade baby na to letia
(ked pridem z roboty, tak sem dopisem peknu poznamku zo SOUTH PARKu)
oki, toto je ono - Ak si myslíte, že VY máte problémy a život je k VÁM nespravodlivý, tak si vyskúšajte žiť v krajinách 3. sveta!
oki, toto je ono - Ak si myslíte, že VY máte problémy a život je k VÁM nespravodlivý, tak si vyskúšajte žiť v krajinách 3. sveta!
-
braino.swk
Light Professional
ja sam z casti inklinujem k tejto kulture, no sam seba nepokladam za praveho EMO, vlastne len pocuvam emocore hudbu a z casti sa obliekam tak, tak ako mi to vyhovuje a vyhovuje aj mojej priatelke... to ze inklinujem prave k tejto kulture je sposobene tym ze som strasne citlivy, kto ma pozna vie ze uz len tazko stretne citlivejsieho a pozornejsieho cloveka, no obcas je to na moju skodu, lebo trapim sa koli veciam koli kt. by sa neoplatilo...
ale inac zvycajne som vesely, sebavedomy a vtipny a snad aj kusok atraktivny.. rad sa obklopujem ludmi, rad som stredobodom pozornostia a som z casti exibicionista.. no obcas mam svoje chvile, vtedy je zo mna uplna socka, myslim si ze nic nedokazem, ze trpim za vsetko, a ze ja za vsetko mozem....
ale inac zvycajne som vesely, sebavedomy a vtipny a snad aj kusok atraktivny.. rad sa obklopujem ludmi, rad som stredobodom pozornostia a som z casti exibicionista.. no obcas mam svoje chvile, vtedy je zo mna uplna socka, myslim si ze nic nedokazem, ze trpim za vsetko, a ze ja za vsetko mozem....
Uz staci napisat len tvoje telefonne cislo, to bol kua inzerat?braino.swk napísal:ja sam z casti inklinujem k tejto kulture, no sam seba nepokladam za praveho EMO, vlastne len pocuvam emocore hudbu a z casti sa obliekam tak, tak ako mi to vyhovuje a vyhovuje aj mojej priatelke... to ze inklinujem prave k tejto kulture je sposobene tym ze som strasne citlivy, kto ma pozna vie ze uz len tazko stretne citlivejsieho a pozornejsieho cloveka, no obcas je to na moju skodu, lebo trapim sa koli veciam koli kt. by sa neoplatilo...
Osobne ked riesim otazky ohladom hiphopu ema a podobnych "smerov" vzdy pridem k otazke "preco mladi silou mocou musia niekam patrit a mat nejaky styl?"To ze pocuvam rammstein neznamena ze budem chodit v rozthanych rifliach a to ze som emocionalne slaby neznamena ze budem chodit obleceny jak pendrek. Ja tolerantny nie som. Vadi mi to.
cosiiiiiiiiiiiiiiii, to bol inzerat?mi-chau napísal:Uz staci napisat len tvoje telefonne cislo, to bol kua inzerat?
Osobne ked riesim otazky ohladom hiphopu ema a podobnych "smerov" vzdy pridem k otazke "preco mladi silou mocou musia niekam patrit a mat nejaky styl?"To ze pocuvam rammstein neznamena ze budem chodit v rozthanych rifliach a to ze som emocionalne slaby neznamena ze budem chodit obleceny jak pendrek. Ja tolerantny nie som. Vadi mi to.
a ja som myslel, ze braino je nieco na styl hip-hop
//vedel som, ze to bude mat nieco s hopom
-
braino.swk
Light Professional
uf ano, pocuval som hip hop, teda pocuval som ho pokial bol este slusny, z casti inteligentny a nebol to mainstreem, aj ked som h-h pocuval tak som mal rad niektore rockove a punkove skupiny a ked sa hip hop stal komercnouTomasito napísal:braino.swk, z niekdajsich doskusii si na teba spominam ako na tazkeho vyznavaca HH kultury... o to viac som bol prekvapeny, ked som zbadal jednu z tvojich fotos v istej teme. Samozrejme, proti gustu ziaden disputat- ide vylucne a len tvoju vec... ; )
zalezitostou a ludia zacali si vsimat co to hip hop je, myslim tym ted starsich ludi ked vidia nejakeho 14r hopera s cigaterou v hube ako "poti" perly a kazde druhe slovo je nadavka, postupne som h-h zacal opustat, nechcel som patrit do tejto skupiny, nechcel bysom aby nejaky slusnejsi a nteligentnejsi clovek si ma zaradil k tomu hore spominanemu typu ludi...
preto som presiel len na rock, punkrock a skatepunk... no a odtial to bol len krok k emu, pretoze sa mi rozpadol moj vysneny, prvy, vazny vztah..
dost ma to poznacilo a zmenilo..
ale som rad ze to co mi hovoris hovoris s respektom, mas za to u mna +
mozno som len obycajny pozer, chudak co potrebuje dakde patrit, aby citil ze ma na tomto svete miesto, no aspon sa sa svoje nazory nehambim,
snazim sa najst sam seba...
a co tam niekto hovoril ci to bol inzerat, mozno to bolo trosku infantilne, ale isto to bolo viac k teme ako to co sa tu rozobera na 19/20 stranach.. hawk
edit: este nieco, celkovo som sa v hip hope sklamal pretoze aj skuipny kt. som mal rad zacali ted potit take veci ze mi je z toho na grc.. vid LUZA, sorry boys... a sem tam si daco z h-h pustim.. ale to len Fugees ti su fakt ozaj skveli, nemenni... a nech mi niekto netvrdi ze to co sa ted v mediach prezentuje ako hip hop je hudba z ulice a hudba o zivote.. to je skor hudba z klubu o piatkovom veceri ... neviem, nikdysom tento styl nemal rad...
-
axxis
Addict
A co ked sa EMO stane mainstreamom, budu ho uznavat potrhle deti a Ty opat nebudes chciet mat s tymi ludmi nic spolocne? Nemyslis si, ze je to vypocitave? Taketo prelietavanie sa mne osobne nepaci.braino.swk napísal:...
(I ked je pravda, ze aj ked sa casto vyskytujem aj na akciach s elektronickou hudbou vzdy sa radsej zaradim k metalu a tiez tak vzdy aj vyzeram. je mi fuk ci si o mne myslia, ze som satanista a fetak)
-
mirak2
Hardcore addict
emo je tu od rokov 80. aj ked vtedy to bolo o niecom ale uplne inom ako je teraz..takze ked povies ze emo tu je asi rok tak si trochu daleko od pravdy..a z emo hudby (ehm hudby ktoru si privlastnili emos) pocuvam v hitparadach maximalne MCR a FOB...napr. taki ovela lepsi AFI som este nevidel/nepocul na slovensku nikde..no za to hiphopu su plne hitparady