Ludovi liecitelia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

fizz napísal:Rakovina je chorobou primárne genetického pôvodu. Zmeny v bunke, ktoré nakoniec vedú k vzniku zhubného, tzv. malígneho nádoru sú vždy dôsledkom mutácií DNA určitých génov
nic v zlom ale preco sa vzdy hras na najmudrejsiu? preto je to geneticky dedene , lebo 90% ldi ma streptokoka , ktoreho normalny doktory neliecia a prave s toho je rakovina. a ja ti vravim ze viem ze ju vyliecil. jeho suseda bola u doktorov a povedlai jej ze ma posledny mesiac zivota , prisla k nemu a uz je tomu 3 roky a je vitalna a zdrava. nevymyslam si ps: ked lekar akoze vylieci rakovinu ozarovanim , alebo operativne , to sa vrati , lebo pricina sa neodstranila.
kubodinho
Professional
Professional

fizz napísal:ja sa nehram na najmudrejsiu, len sa zapajam do diskusii v ktorych je tema v ktorej sa vyznam alebo mam na nieco podlozeny nazor. A tusim, ze to aj niekto pisal, ze pokial ten doktor to vie, tak je prinajmensom zvastne ze:
a)nechce na tom zbohatnut
b)nie je to medializovane
c)lieci ovela menej ludi ako by mohol
/mi-chau:ak ty nezmenis nazor, tak to tak ostane stale
on neni doktor , a ked niekto ku nemu pride s problemami tak pomoze, ale ludia musia ku nemu prist.
kubodinho
Professional
Professional

fizz napísal:ale nie je to ani medializovane? :shock: Btw. ak by to bola pravda, tak ten doktor by na tom mohol zarobt nehorazne peniaze a ak mu nezalezi na peniazoch, tak by sa snazil vyliecit co najviac ludi. Preco nerobi ani jedno ani druhe?
nie nieje to medializovane , lebo naco? kto chce si to najde a kto nie tak nie , a tie kvapky su skutocne super , lenze doktori toto nechcu , keby sa spojila alternativna a doktorska modicina , tak by nebol problem , ide o to ze doktori toto neuznavaju.
kubodinho
Professional
Professional

fizz napísal:A naco je medializovana Mariana Durianova? A naco su medializovany ludia ktori viadia duchov? tu je otazka preco. V tomto pripade, je to jasne, predsa preto ZE TO ZACHRANUJE ZIVOT A JE TO ZAZRAK
neviem preco a ani ma to netrapi co je medializovane a co nie. ked chces tak tam mozes zajst ked ti nieco bude , pove ti ake mas problemi , da ti kvapky , ked to budes podstivo bat tak sa dostavia vysledky. a ked nechces , tak chod ku lekarovi , kazdy moze ist tam kde chce. kazdopadne moj nazor je ze lekari mi skor uskodili ako pomohli
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

No ja keby som mal za sebou dlhe a tazke roky studia mediciny, tiez by som asi neuznaval (nazvyme to mozno prehnane) sarlatanov, ktory svoje liecenie nemaju nijak chemicky dokazatelne ... ale zas na druhej strane stara dobra pravda vravi, ze viera lieci, preto treba ludom nieco poskytnut v co budu verit...

Ja si teraz snazim nahovorit ze 10 paralenov za den ma urcite za dva dni vylieci z nadchy, ktoru mam... a fakt sa o tom sameho seba snazim presvedcit, myslite ze to zabere? :)
kubodinho
Professional
Professional

Plexxak napísal:No ja keby som mal za sebou dlhe a tazke roky studia mediciny, tiez by som asi neuznaval (nazvyme to mozno prehnane) sarlatanov, ktory svoje liecenie nemaju nijak chemicky dokazatelne ... ale zas na druhej strane stara dobra pravda vravi, ze viera lieci, preto treba ludom nieco poskytnut v co budu verit...

Ja si teraz snazim nahovorit ze 10 paralenov za den ma urcite za dva dni vylieci z nadchy, ktoru mam... a fakt sa o tom sameho seba snazim presvedcit, myslite ze to zabere? :)
paralen ti nevylieci nadchu , iba ti ju potlaci , ale nevylieci
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

da sa bud verit alebo nie...

verim len bylinkam ktorymi sa zapodievaju ...dopnaniu energie a cakram neverim a ani nebudem:) vsetko je to placebo

//vravim ..mal si poslednu moznost tak si mal velku vieru :) mozno sa ja mylim mozno ty ak ti to pomohlo taK BUD RAD ale nebud teraz 100%tne v tom ze je to vdaka moci ludoveho liecitela ...drz si odstup
kubodinho
Professional
Professional

SRneC napísal:da sa bud verit alebo nie...

verim len bylinkam ktorymi sa zapodievaju ...dopnaniu energie a cakram neverim a ani nebudem:) vsetko je to placebo
noo ani ja som neveril , ale ked je cloveku naozaj zle tak vyskusa vsetko , vyskusal som a kriveho slova na to nepoviem. mne to pomohlo vo vsetkych problemoch.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

fizz napísal:no toto ma asi taky vyznam ako pokusat sa levitovat
Presne...nechaj to uz tak, jednoducho ten pan pomoze ludom, ktori k nemu pridu a uveria, ze im dokaze pomoct. Globalne sa to uplatnit neda, lebo nie vsetci ludia v to veria. Budme radi, ze aspon niekomu ten liecitel pomoze :)
/sRneC: presne o tomto som chcel napisat(mozno aj napisal niekde skor v tejto teme), kto uz nema inu moznost, tak veri a potom to skutocne pomaha
kubodinho
Professional
Professional

GothaR napísal:Presne...nechaj to uz tak, jednoducho ten pan pomoze ludom, ktori k nemu pridu a uveria, ze im dokaze pomoct. Globalne sa to uplatnit neda, lebo nie vsetci ludia v to veria. Budme radi, ze aspon niekomu ten liecitel pomoze :)
jj presne pomoze tomu , kto veri ze mu pomoze.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

matko888 napísal:jj presne pomoze tomu , kto veri ze mu pomoze.
No ale moderna medicina v pripade, ze su zname lieky a sposoby liecenia, pomoze aj ked pacient neveri. To je ten zakladny rozdiel.
Niektori ludovi liecitelia su mozno iba dobri herci ale niektori urcite uverili v svoje schopnosti. Je zbytocne hadat sa tu o tom dalej, dolezite je, ze dokazu liecit. Sposob nie je dolezity, kym svojimi postupmi nikomu neublizuju.
kubodinho
Professional
Professional

GothaR napísal:No ale moderna medicina v pripade, ze su zname lieky a sposoby liecenia, pomoze aj ked pacient neveri. To je ten zakladny rozdiel.
Niektori ludovi liecitelia su mozno iba dobri herci ale niektori urcite uverili v svoje schopnosti. Je zbytocne hadat sa tu o tom dalej, dolezite je, ze dokazu liecit. Sposob nie je dolezity, kym svojimi postupmi nikomu neublizuju.
jj urcite su aj taky , ktory sa hraju na liecitelov , ale ten moj je naozaj dobry. vsade sa najdu podvodnici
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

urcite nie kazdy je cestny a vie to, ale takisto aj medzi doktormi sa najdu podvodnici aj ked nevravim, ze si pise titul len tak to nie. proste nie kazdy ovlada svoje remeslo takym sposobom aby dokazal plnohodnotne pomoct ci uz na jednej alebo na druhej strane.
kubodinho
Professional
Professional

Re: re

Monako2 napísal:urcite nie kazdy je cestny a vie to, ale takisto aj medzi doktormi sa najdu podvodnici aj ked nevravim, ze si pise titul len tak to nie. proste nie kazdy ovlada svoje remeslo takym sposobom aby dokazal plnohodnotne pomoct ci uz na jednej alebo na druhej strane.
jj to hje ale asi vsade tak , skolstvo , hocikde
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: re

Príspevok od používateľa digo »

no mozno aj moj homeopat ma vyliecil len tak, ze so mtomu veril ze ma vylieci... ved vlastne kazdy liek ma presne rovnaku chut a tvar a farbu...chuti to jak nejake cukriky, takze mozno ma len viera uzdravila :D
SRneC
Addict
Addict

co ine si chcel aby ta uzdravilo ak nie viera ak sa bavime o homeopatikach? ved to su cukriky obrazne povedane ...ziadny liecivy prvok neobsahuju :)
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

V homeopatikach nie je ziadny liek. Nic. vyrabaju sa tak, ze voda, do ktorej su pridane nejake latky je velmi riedena. Tak, ze neobsahuje ziadny atom tej latky. Tou vodou su potom nastriekane tie cukrove gulicky. Takze homeopatika ucinkuju bud ako placebo alebo voda si "pamata" ucinok tych latok.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Rammer napísal:V homeopatikach nie je ziadny liek. Nic. vyrabaju sa tak, ze voda, do ktorej su pridane nejake latky je velmi riedena. Tak, ze neobsahuje ziadny atom tej latky. Tou vodou su potom nastriekane tie cukrove gulicky. Takze homeopatika ucinkuju bud ako placebo alebo voda si "pamata" ucinok tych latok.
Tak to sa mi vidi ako blbost, sry. Vies to nejako podlozit? Homeopatika by mali obsahovat aspon nejake vitaminy, mineraly mozno ale "nič"? :? nezda sa mi to.
SRneC
Addict
Addict

fakt nič ... potom su este take druhy ze na obale mas dvadsatdva (22) krat pretrepať etc..to uz je na blazninec potom :?
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

mi-chau napísal:Tak to sa mi vidi ako blbost, sry. Vies to nejako podlozit? Homeopatika by mali obsahovat aspon nejake vitaminy, mineraly mozno ale "nič"? :? nezda sa mi to.
podla mna tam nieco musi byt, ved tie lieky stoja okolo 1500sk :lol:
Napísať odpoveď