PLS! Som v misi Market Garden - beha mi tam ten tank stale dokola ako ho mam znicit? nikde na mape nie je BAZOKA? alebo ak je tak kde lebo ja som uz presiel celu mapu a nikdy som nenasiel!
romerot napísal:PLS! Som v misi Market Garden - beha mi tam ten tank stale dokola ako ho mam znicit? nikde na mape nie je BAZOKA? alebo ak je tak kde lebo ja som uz presiel celu mapu a nikdy som nenasiel!
staci zobrat bazuku..a strielat..do toho tanku..a on vybuchnee.a to je cele
romerot napísal:Frankk - THX uz som nato prisiel !!!
K hre mam iba jednu vycitku je velmi kratka ale zato mapy su velmi dobre spracovane a velke. Oplatilo sa hrat.
Neviete ako odblokovat bonusove videjka? chcel by som si ich pozriet vsetky, ale na odblokovanie by som musel mat na expertovi 3 stars co je pre moj skill nemozne
romerot napísal:A co MULTIPLAYER? bez origos asi nejde ze?
neskor ked sa to zabeha a urobia sa cracknute servre.. ale kym sa tato hra poriadne chyti a rozbeha uplynie dost vela casu.. vzhladom na to ze väcsina ludi hrava bud CS, CoD1,2 , BF... a hra je aj dost narocna na PC
a ak si myslel MP ako cez siet.. tak to newiem...
Šu-Do napísal:neskor ked sa to zabeha a urobia sa cracknute servre.. ale kym sa tato hra poriadne chyti a rozbeha uplynie dost vela casu.. vzhladom na to ze väcsina ludi hrava bud CS, CoD1,2 , BF... a hra je aj dost narocna na PC
a ak si myslel MP ako cez siet.. tak to newiem...
Myslel som normalne cez net ... no mohli by nejake servery spravit nebol by som proti myslim ze ani vacsina hracov by nebola proti. Zostava nam iba cakat. Inak THX za odpoved.
ahojte spustim to na 1GB ram,amd athol 4200+,GeForce 6200 256MB 128Bit?demo mi ale nešlo sa ukazalo že grafika nie je podporovana tak neviem či to mam tahat...
Jameshet napísal:ahojte spustim to na 1GB ram,amd athol 4200+,GeForce 6200 256MB 128Bit?demo mi ale nešlo sa ukazalo že grafika nie je podporovana tak neviem či to mam tahat...
AK NEMAS PODPOROVANU GRAFIKU TAK TY TO NEPOJDE !!! uz to tu bolo napisane asi STO KRAT!!! uz nemozem musim sa smiat SORRY
Jameshet napísal:ahojte spustim to na 1GB ram,amd athol 4200+,GeForce 6200 256MB 128Bit?demo mi ale nešlo sa ukazalo že grafika nie je podporovana tak neviem či to mam tahat...
dpc... ste vy ludia normalny ??? asi ze ked ti demo napisalo ze mas na <> VGA tak ti full nepojde urcite..