Ludovi liecitelia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Monako2
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

matko888 dokazal by vyliecit alebo zmiernit alergiu?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

mi-chau napísal:Nechcem ta srat ale rozpraval som sa s jednym chalanom ktory sa venuje Vizualnej diagnostike vo volnom case, inak studuje medinu. Vravel mi ze problemy s traviacou sustavou mozno spozorovat na pleti, jej drsnosti, mastnote, popripade akne a jeho poloha. Rozpraval mi aj ine moznosti vizualnej diagnostiky ale spominam si uz len na respiracne tazkosti s okolim ust.
Ja na nieco take ako su ludovi liecitelia neverim a asi robim zle, lebo ked mi bude treba naordinovat placebo, nebude zaberat. :?
Len tazko budem verit tomu, ze ta stara 60rocna pani studovala vizualnu diagnostiku ;-)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

t0m4s3 napísal:Len tazko budem verit tomu, ze ta stara 60rocna pani studovala vizualnu diagnostiku ;-)
to ma len taky krkolomny nazov, moja babka ma mailovu adresu a ma cez 70 a co? mozno ta pani vedela co je google
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

mi-chau napísal:Tak to sa mi vidi ako blbost, sry. Vies to nejako podlozit? Homeopatika by mali obsahovat aspon nejake vitaminy, mineraly mozno ale "nič"? :? nezda sa mi to.
Podlozit ti to neviem, ale tvrdil to homeopat a za druhe videl som o tom dokumentarny film.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

p4ra napísal:Ja ti to neberiem. Smej sa z toho, ale ja som to videl na nej, videl som to na sebe. Verim, ze ludia maju schopnost ovladat svoju energiu nejakym sposobom. Nevenujem sa tomu, tak neviem presne povedat terminy, ktorymi sa oni vyjadruju. S tebou je to tak isto, ako s ateistami a zarytymi krestanmi. Jeden neveri, druhy ano. Tazko sa hadat, presviedcat.
No ale ty vravis o tom spominanom zahrievani ruk a podobne, to nijak nezosmiesnujem aj ked nemozem povedat ze tomu verim, skor som neutralny. Mam s tym aj svoje skusenosti ;)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

fizz napísal:Rakovina je chorobou primárne genetického pôvodu. Zmeny v bunke, ktoré nakoniec vedú k vzniku zhubného, tzv. malígneho nádoru sú vždy dôsledkom mutácií DNA určitých génov
jj mudra lekarska veta. To si viem zistit aj sam, ale co zmenu DNA sposobi? Vlacik na klucik? Sigh. Rakovina vznika neustalym pretazovanim nejakeho konkretneho organu, alebo tkaniva v organizme. Ci uz vplyvom radiacie, plesni, parazitov, zapalu, rany, nedostatku zivin, alebo opacne hyperfunkciou daneho tkaniva, alebo organu...

V bunke sa nachadza deoxyribonukleova kyselina, alebo DNA, ktora je neustale napadana vonkajsimi, alebo vnutornymi cinitelmi. Neviem ako sa volaju latky [prvky?] ktore sa staraju o spravny tvar dna, ale viem to ze nasa dna je neustale napadana hocicim. Uz len ked na Teba zasvieti slnko tak Ti rozmlati dna na povrchu koze etc...

Viac k teme: homeopatika su extremne zriedene ucinne latky liekov a nesu len tzv. "informaciu" [ich ciel je ucinkovat nie na bunkovej urovni, ale na duchovnej]. Su oznacovane napr. Hahnemanni a cislo [znamena ze bol vyrobeny podla zakladatelka homeopatiky Hahnemanna a liek zriedeny XY krat. Cim viac zriedene, tym kvalitnejsie. Je za tym cela teoria, mal som len jeden semester seminar o homeopatikach, celkom zaujimave, skoda ze prilis dusi skodlive ;)

uz tu bol ohlas v ss na tu DNA:

http://www.cancer.ca/ccs/internet/stand ... en,00.html
The basic process by which sun exposure causes skin cancer has already been established: ultraviolet rays damage skin cells’ DNA, which can cause genetic mutations and ultimately cancer.
Tzn. ze UV luce neustale poskodzuju dna, ktore mozu/ale nemsuia sposobit geneticku mutaciu a v konecom dosledku rakaca.
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Mozno sa tu najde aj liek na rakovinu, podla tej diskusie :D

Sry za OT.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Rammer napísal:Mozno sa tu najde aj liek na rakovinu, podla tej diskusie :D

Sry za OT.
liek na rakovinu v tvare dve tabletky neexistuje. Je len cesta ako sa zbavit rakoviny. Je normalna a alternativna cesta. Ta alternativna je rozsirena hlavne v USA a cine [vid google a "cancer treatment testimonies alternative medicine"]. Je vsak mnoho faktorov, ktore jej brania v jej distribucii. Ludska chamtivost, tuzba vladnut a zbavit sa veci , ktore sme vyrobili este v "predoslej" ere - zbavit sa co najefektivnejsie - tzn. predat ich. To mas ako s autami na "vodu" [vodik]. Kvoli istemu ekonomickemu kolaspu sa proste nemozu zaviest. Si zober ze zdravotnictvo je tusim druhym najvacsim gigantom co sa tyka zarobkovej cinnosti vobec [prvym je tusim vojna :) mozno je niekde mezdi tym ropa atd...netusim a nejako ma to moc netankuje :)]. Nejaka tovaren vyrobi 500 000 jednotiek chemoterapeutik urcenych na liecbu pvedzme rakoviny hrubeho creva. Teraz pride nejaky "chytrak" a povie ze staci tlacit bylinky. Chces vediet co spravi ta firma s tym chytrakom? ;) Ich nezaujima ze ma lepsie, lacnejsie, efektivnejsie, nedestruktivnejsie riesenie. Ich zaujima to ze vyrobili 500k jednotiek potencialne nevyuziteho lieku. t.j. giganticke straty v ich vlastnych radach. Co si jednoducho nemozu dovolit. Atd. atd. atd. Clovek ked potrebuje liek, tak ho najde, len nesmie pozerat so zavretymi ocami [srdcom]. Urcite budu mnohi namietat ze to tak nie je, lebo keby bol liek tak by to bol prelom atd. atd. atd. Ludia [plebs] by si mali zvyknut ze vsetky "vymozenosti" su nam vypustane s presne naplanovanym takmer dokonale vypocitanym casovym logickym odstupom, aby sa na nas mohli tie ktore spolocnosti [ludia] co najlepsie nabalit. Staci si pozriet trh s vgackami. Preco nie su "len" high endove? Preco spravia totalnu spicu a potom ju obsklbu a poslu "beznym" ludom. Aby zarobili este viac. A tak isto je to aj s medicinou a vobec vsetkym. Toto je samozrjeme len moj osobny nazor.
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

fizz napísal:Mozte si verit na homeopatika, tie ani ja neodcudzujem, ale alternativna medicina, kde niekto z mojej fotky zisti, ze mam problemy so zaludkom jePRE MNA hlupost. Ako by to bolo mozne? Staci mi jeden jediny dovod. Kazdopadne si myslim, ze nie je vhodne povedat priamo ci naznacit, ze clovek s rakovinou sa moze vyliecit ak prijima aj inu pomoc ako tradicnu medicinu. Prave som dosla domov z posty, kde som bola zobrat list na dedicske konanie po mojom dedkovi, ktory zomrel na rakovinu. Skusili sme vsetko, minuli sme tolko penazi, kolko niektori ludia nezarobia ani za rok, vyuzivali sme KAZDY prostriedok na to aby sa vyliecil a nic. je to moja osobna skusenost, na ktorej jasne vidim, ze taketo veci nefunguju. Vy tu hovorite o susedach, problemoch s kolenami a neviem cim, na co sa primarne nezomiera. Ja tu hovorim o blizkom cloveku, ktory vyuzival kazdy prostriedok a predsa zomrel. Ked zil, tak zil preto, ze mu konvencna medicina pomohla.
lebo nenasiel tych spravnych ludi. a k tej fotke , su ludia , ktory , maju v sebe energiu a maju porste nieaky dar alebo ako by som to povedal . a tam kde ja chodim tuez nerad robi s fotky , ale radsej nazivo , ale ked niekto nemoze tak dlho cestovat tak aj fotka je dobra.
kubodinho
Professional
Professional

fizz napísal:Nenasiel spravnych ludi? Vies vobec kolko ich bolo? STRASNE VELA! Kolko sme ich hladali, pytali sa vsetkych znamych, ti sa pytali svojich znamych. A vies co sa stalo? Kratko po 60 umrel.
a kde vsade bol? ja neviem ako to bolo , ale viem ze ten ku ktoremu chodim ja rakovinu liecit vie. ps: uz sa do diskusie nezapajam ,je to zbytocne , lebo kazdy ma vlastnu hlavu , vlastny nazor a urobi si ako on chce. inak uprimnu sustrast
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

fizz napísal:Mozte si verit na homeopatika, tie ani ja neodcudzujem, ale alternativna medicina, kde niekto z mojej fotky zisti, ze mam problemy so zaludkom jePRE MNA hlupost. Ako by to bolo mozne? Staci mi jeden jediny dovod. Kazdopadne si myslim, ze nie je vhodne povedat priamo ci naznacit, ze clovek s rakovinou sa moze vyliecit ak prijima aj inu pomoc ako tradicnu medicinu. Prave som dosla domov z posty, kde som bola zobrat list na dedicske konanie po mojom dedkovi, ktory zomrel na rakovinu. Skusili sme vsetko, minuli sme tolko penazi, kolko niektori ludia nezarobia ani za rok, vyuzivali sme KAZDY prostriedok na to aby sa vyliecil a nic. je to moja osobna skusenost, na ktorej jasne vidim, ze taketo veci nefunguju. Vy tu hovorite o susedach, problemoch s kolenami a neviem cim, na co sa primarne nezomiera. Ja tu hovorim o blizkom cloveku, ktory vyuzival kazdy prostriedok a predsa zomrel. Ked zil, tak zil preto, ze mu konvencna medicina pomohla.
ludia hladaju odpovede na otazky na ktore odpovede neexistuju a nehladia na to co maju pred ocami. Zmen seba a zmenis aj okolie, zachran seba a zachranis okolie. Na vety typu: "Ako to Boh mohol dopustit" a "Skusili sme vsetko mozne" a "Stalo to vela penazi" sa naozaj neda rozumne argumentovat. Ja som si odrobil na par zakaziek tiez desiatky hodin v cudu a nedostal som ani korunu. Koho je to chyba? Len a len moja. Zvolil som zly pristup. Inac povedane: "zle som hladal, zle som sa pozeral, zle som uvazoval je to len a len moja chyba". Ked uz sme pri tej rakovine. Mam v rodine "par" ludi co mali rakovinu hrubeho creva no a zopar blizkych znamych na nu pomrelo. No big deal...

To comu veris, alebo neveris je len a len Tvoja vec. Snazit sa presvedcit ostatnych ze toto je blbost je rovnako hlupe ako to ked sa Ta ostatni snazia presvedcit ze to nie je hlupost. Ak sa s niecim nestotoznujes, tak na to bude reaguj diplomaticky, alebo tak aby nevznikal flame. To ze Ty povies ze to tak nie je je vobec neznamena ze to tak nie je. Mas proti sebe dve rovnocenne osoby a dva rovnocenne argumenty:

Diagnostika z fotky funguje a je totozna s beznym klinickym vyestrenim, dokonca vidi "hlbsie" prepojenia.

vs.

Diagnostika z fotky je totalny blud, povera, vymysel starych rodicov. Nikdy u mna nefungovala a je uplne odlisna od klinickeho vysetrenia.

Vyber si.
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

ked tak verite na alternativnu medicinu, este som nevidel, ze by napr. pri autonehode niekto volal liecitelke|ezoterikom...., vola sa "bezny doktor"! :-D uz vidim, ako alternativista odstranuje symptomy. to ze pred 500 rokmi pustali zilou neznamena, ze teraz robia take chu****. Mozno sa antibiotikami clovek stava neodolnejsim, ale doziva sa 2-3x viac, ako pred 100 rokmi, takze ja ich budem nadalej zrat, bo ako sa mi raz stalo: Ochorel som, mal som volno, tak som vegetil tyzden doma a nic, az antibiotika od "bezneho doktora" na dalsi tyzden mi pomohli. Vela veci je otazka psychiky, pochadza z psychiky, ale odtial potial. Tiez mi je smiesne , ako prezentujes tvojho znameho o par prispevkov nizsie, ze neochorel v koseli na chlade, lebo mal silnu mysel, ktora necchela ochoriet, bo si spominam na pribeh jednej takejto chytrej zeny, ako tiez polonaha v zime frajerila, az sa jej zapalili a znicili oblicky a desiatky rokov musela kazdy tyzden chodit na dialyzu.
uplink napísal:ludovi liecitelia | alternativni doktori | ezotericki liecitelia = liecia priciny, povody a hladaju a nachadzaju skutocne dovody preco ludia ochoreju. Bohu zial, nie vzdy pouzivaju "vhodne" sposoby.

bezni lekari = liecia symptomaticky - tzn. ze ked niekto chyti rakovinu, tak odstrania nador, popripade precistia krv, ale povod rakoviny neodstrania, resp. ho ani nehladaju. Dobry priklad je pustanie zilou v stredoveku kvoli vysokemu krvnemu tlaku a ine priciny. Myslim ze dokonaly obraz toho, cim medicina dnes je. Dufam ze sa neurazia nejaki studenti, alebo absolventi mediciny. Respect ; ) je to tazka skola a ludia co ju dostuduju sa naozaj snazia...

V kocke:

normalna medicina pomaha cloveku zo symptomatickeho hladiska, tzn. ze vlastna autoimunita straca pomalicky ulohu a tak sa paradoxne clovek stava neodolnejsim.

alternativna medicina neodstrani ani patogenne bakterie, ani virusy, ani zranenia, "len" najde a odstrani pricinu, popripade vylieci tie casti tela, ktore maju co docinenia s imunitou. Ako keby dalo telo do povodneho stavu, v akom bolo pred chorobou, s chorobou si vsak telo musi poradit samo.

Priklad: Zatial co lekari pouziju antibiotika na odstranenie bakterii z creva, alternativna medicina obnovi povodnu mikrofloru [probioticka kultura] steny tenkeho creva, to vyrobi protilatky a clovek funguje normalne. Bezna medicina pomoze cloveku tak ze vynici zle bakterie, ale spolu s patogennymi bakteriami vynici aj mikrofloru creva [ATB]. Cize clovek po "vylieceni" ostane ako nahy eskimak na severnom pole.

Toto je len moj osobny nazor, podlozeny mnohymi skusenostami z mojej rodiny a hlavne mojimi vlastnymi.
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

roman3x napísal:...
no lenze to nesmies tak brat, ved pri autonehode jasne ze zavolas "normalneho doktora" ako nejakeho homeopata... ved ked ma napr. nejak poskodeny zaludok dosledkom toho narazu tak asi bude nutna operacia nie??
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

roman3x: havaria je trochu ina vec. co by mal podla teba robit pri havarii liecitel? vratit cas aby sa ta havaria nestala? lebo ine mi nenapada
Gothar
Moderátor
Moderátor

Re: re

Príspevok od používateľa Gothar »

Monako2 napísal:roman3x: havaria je trochu ina vec. co by mal podla teba robit pri havarii liecitel? vratit cas aby sa ta havaria nestala? lebo ine mi nenapada
A co tak zahriat si ruky, namastit nohu domacou mastou a zacelit zlomenu kost? Ked zmakne rakovinu, tak preco nie obycajnu zlomeninu? Asi to bude tym, ze nelieci liecitel, ale psychika pacienta.
ad antibiotika: tie neberiem uz vela rokov, namiesto toho mam ockovanie. ked mam nadchu, vezmem si tabletku, ktora sa bezne predpisujem alergikom, aby som nemal zpachaty nos a na teplotu staci paralen/ibalgin. Choroba je hned prec a neprispievam k posilnovaniu bakterii :)
kubodinho
Professional
Professional

GothaR napísal:A co tak zahriat si ruky, namastit nohu domacou mastou a zacelit zlomenu kost? Ked zmakne rakovinu, tak preco nie obycajnu zlomeninu? Asi to bude tym, ze nelieci liecitel, ale psychika pacienta.
ad antibiotika: tie neberiem uz vela rokov, namiesto toho mam ockovanie. ked mam nadchu, vezmem si tabletku, ktora sa bezne predpisujem alergikom, aby som nemal zpachaty nos a na teplotu staci paralen/ibalgin. Choroba je hned prec a neprispievam k posilnovaniu bakterii :)
on neni chuck norris ani superman , ale liecitel a tiez ti nevylieci rakovinu hned, to nejde zo dna na den , vidim ze tu skoro nikto nema ani sajnu o tom co to vlasne je :roll:
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

GothaR napísal:A co tak zahriat si ruky, namastit nohu domacou mastou a zacelit zlomenu kost? Ked zmakne rakovinu, tak preco nie obycajnu zlomeninu? Asi to bude tym, ze nelieci liecitel, ale psychika pacienta.
zlomenina si ziada na liecbu aj nejaky cas. cize on dopomoze tomu zrasteniu a hojeniu.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

GothaR tym chcel povedat ze takyto liecitel dokaze "vyliecit" len veci pri ktorych funguje placebo ...zlomeninu ani keby si mal vieru ako slon neurychlis a za toto sa ti liecitelia schovavaju :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

SRneC napísal:GothaR tym chcel povedat ze takyto liecitel dokaze "vyliecit" len veci pri ktorych funguje placebo ...zlomeninu ani keby si mal vieru ako slon neurychlis a za toto sa ti liecitelia schovavaju :)
Presne tak, bola to ironia. Liecitel nema schopnost liecit, on ma schopnost presviedcat o tom, ze vie liecit. Vsetko to liecenie co sa zaklada na pyramidach, dotykoch a zaklinadlach je len o placebo efekte. Homeopatika mozu mat nejake ucinky, aj ked osobne si myslim, ze je to tiez len o viere v uzdravenie a napokon domace masticky z byliniek asi ako jedine mozu mat naozajstnu schopnosti liecit.
kubodinho
Professional
Professional

GothaR napísal:Presne tak, bola to ironia. Liecitel nema schopnost liecit, on ma schopnost presviedcat o tom, ze vie liecit. Vsetko to liecenie co sa zaklada na pyramidach, dotykoch a zaklinadlach je len o placebo efekte. Homeopatika mozu mat nejake ucinky, aj ked osobne si myslim, ze je to tiez len o viere v uzdravenie a napokon domace masticky z byliniek asi ako jedine mozu mat naozajstnu schopnosti liecit.
ale ten liecitel ku ktoremu ja chodim tak nerobi ziadne cari ani kuzla ani nic take
Napísať odpoveď