Hip-Hop - všeobecne
http://www.hiphopkemp.cz/images/photoga ... e_3756.jpg
si myslis ze z hentej jednej kopy ludi sa nenajde vyspelejsi posluchac ?kazdy tam je uvolneni preziva radost uspokojenie a co ja vim co vsetko nektory mozno aj orgazmus..proste to musis prezit ked chces o tom poucovat ze na tychto koncertoch je tkzv "kapor" abys to pochopil..
si myslis ze z hentej jednej kopy ludi sa nenajde vyspelejsi posluchac ?kazdy tam je uvolneni preziva radost uspokojenie a co ja vim co vsetko nektory mozno aj orgazmus..proste to musis prezit ked chces o tom poucovat ze na tychto koncertoch je tkzv "kapor" abys to pochopil..
a ty si nepochopil moj post... cernosska hudba = (iba) rep podla teba? lol si skutocny hudobny historikSRneC napísal:VIRUS: fajn si sa vyhol pointe mojho postu ale jak je libo
k veci.. myslel som nie historiu rapu, ale historiu hudby ako takej (ti stari pani co komponovali) zanre ako rock, metal, blues sakra vychadzaju z nej a stale sa vyvijaju. maju zakladnu par storoci a mozno budem za magora, ale akysi africa bambaata, ze ma na svedomi nejake sample zemegulou to nepohne ...nechcem poukazovat na nevyhody, minusy rapu len opisat jeho hudobnu stranku v pravom svetle ..pre hudobnejsie vyspelejsieho posluchaca je tato hudba nepostacujuca, co neznamena, ze niekomu nemoze prinasat uvolnenie, radost, odreagovanie ..ved nebudeme na diskoteke tancovat na deep purple
rep vychadza z jazzu, funku, soulu, reggae ale aj z tebou spomenuteho bluesu a z roznych inych zanrov... a stale sa vyvija... co vsak ty nemozes vediet kedze sa o tuto hudbu zaujimas maximalne okrajovo
tvoja domnienka ze hip hop je "jednoduchsia" hudba vychadza z toho, ze si myslis ako jednoducho sa rep robi (a k tomu som sa vyjadroval)... ale pozri: ked ti tato hudba nic nehovori tak sa ju nesnaz pochopit lebo to nema vyznam a uz vobec sa nesnaz vyvodit si zavery tykajuce sa niecoho o com nevies takmer nic
-
rockonhustla
Light Star
Nepiste ked sa nevyznate alebo neznasate fikus-kukis, seth82 a gothar. Takto sa robia podla vase jednoduche podmazy.GothaR napísal:Tie slovenske skupiny, co si vymenoval vacsinou poznam a charakterizoval by som ich ako menej komercne, no stale to, co robia nie je hudba v pravom slova zmysle. Maju kvalitnejsie texty ako KF a vacsina novych domacich interpretov(to s trefnymi vulgarizmami beriem, vyskytuje sa to aj v inych styloch), ale stale su to vsetko len jednoduche podmazy, ktore sa daju spravit velmi jednoducho.
Z tych zahranicnych to tak nepoznam, ale tiez tam asi vela melodie ci farby nebude.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
zato ty si MR.Perfect a vyznas sa do toho ako boh...podla coho definujes ci sa niekto vyzna a ci nie? A to ze to neznasam, neznamena ze o tom pisat nebudem - DISKUSNE forum..ak nevies co to slovicko znamena, poprosim pozriet si nejake slovniky...rockonhustla napísal:Nepiste ked sa nevyznate alebo neznasate fikus-kukis, seth82 a gothar. Takto sa robia podla vase jednoduche podmazy.
//tak som sa premohol a pozrel som si tie klipy...prosimta, o co ti ide?? Takto to vyzera v studiu pri KAZDOM profesionalnom nahravani albumu, pripadne singlu (v pripade metalu, rocku, atd.). Toto je dajme tomu jedna lastovicka ktora patri do hophopu...a teraz mi napis - kolko hophopovych skupin/ludovych rozpravacov takto bezne nahrava svoje albumy? He? to ze tu das odkazy aj na dalsich 10tich nic nemeni na fakte, ze 99% z nich predvadza to, co tu uz v tejto diskusii bolo spomenute...
-
rockonhustla
Light Star
Dobre tak sa hadaj a flamuj,aj ked o tom ko*ot vies, pi*ov*** moze kazdy, urcite to prispeje ku kvalite fora a to neni jedna lastovicka ale priklad nahravania kvalitneho rapu, ak ty poznas iba nejaky nekvalitny americky alebo nekvalitny slovensky to je tvoja vec.seth82 napísal:zato ty si MR.Perfect a vyznas sa do toho ako boh...podla coho definujes ci sa niekto vyzna a ci nie? A to ze to neznasam, neznamena ze o tom pisat nebudem - DISKUSNE forum..ak nevies co to slovicko znamena, poprosim pozriet si nejake slovniky...
//tak som sa premohol a pozrel som si tie klipy...prosimta, o co ti ide?? Takto to vyzera v studiu pri KAZDOM profesionalnom nahravani albumu, pripadne singlu (v pripade metalu, rocku, atd.). Toto je dajme tomu jedna lastovicka ktora patri do hophopu...a teraz mi napis - kolko hophopovych skupin/ludovych rozpravacov takto bezne nahrava svoje albumy? He? to ze tu das odkazy aj na dalsich 10tich nic nemeni na fakte, ze 99% z nich predvadza to, co tu uz v tejto diskusii bolo spomenute...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
rockonhustla
Light Star
neviem ktory hip hop je najpopularnejsi ale viem ktory je pre mna kvalitny, vseobecne je vsetko takze aj kvalitny, mna nekvalitny nezaujimanordkapp_pb napísal:hmm a ides proti sebe .. bavime sa o hiphope vseobecne a kazdy tu chce na ten slaby hiphop, ktory je vsak paradoxne najpopularnejsi a najpocuvanejsi zabudnut ... tak to uz potom neni moc diskusia vseobecne nie ? ...
takto nahrava albumy kazdy reper, ktory si to moze dovolit... (cize 99% reperov co vydali svoj oficialny album)seth82 napísal://tak som sa premohol a pozrel som si tie klipy...prosimta, o co ti ide?? Takto to vyzera v studiu pri KAZDOM profesionalnom nahravani albumu, pripadne singlu (v pripade metalu, rocku, atd.). Toto je dajme tomu jedna lastovicka ktora patri do hophopu...a teraz mi napis - kolko hophopovych skupin/ludovych rozpravacov takto bezne nahrava svoje albumy? He? to ze tu das odkazy aj na dalsich 10tich nic nemeni na fakte, ze 99% z nich predvadza to, co tu uz v tejto diskusii bolo spomenute...
-
rockonhustla
Light Star