Hip-Hop - všeobecne

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

http://www.hiphopkemp.cz/images/photoga ... e_3756.jpg

si myslis ze z hentej jednej kopy ludi sa nenajde vyspelejsi posluchac ?kazdy tam je uvolneni preziva radost uspokojenie a co ja vim co vsetko nektory mozno aj orgazmus..proste to musis prezit ked chces o tom poucovat ze na tychto koncertoch je tkzv "kapor" abys to pochopil..
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

nieje tam vyspely posluchac hudby(tej co myslim ja) ale vyspely posluchac rapu ..to je rozdiel ...vidim ze je tam zabava ludom sa to paci isto su tam aj inteligenti ..nevidim problem :)
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

vyspely posluchac hudby ? mozem mi to definovat ? to je proste clovek ktory pozna vsetky zanre hudby ? a potom komentuje jeden styl druhy atd.. ? moc sa mi to nezda..
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

SRneC napísal:VIRUS: fajn si sa vyhol pointe mojho postu ale jak je libo :)
k veci.. myslel som nie historiu rapu, ale historiu hudby ako takej (ti stari pani co komponovali) zanre ako rock, metal, blues sakra vychadzaju z nej a stale sa vyvijaju. maju zakladnu par storoci a mozno budem za magora, ale akysi africa bambaata, ze ma na svedomi nejake sample zemegulou to nepohne ...nechcem poukazovat na nevyhody, minusy rapu len opisat jeho hudobnu stranku v pravom svetle ..pre hudobnejsie vyspelejsieho posluchaca je tato hudba nepostacujuca, co neznamena, ze niekomu nemoze prinasat uvolnenie, radost, odreagovanie ..ved nebudeme na diskoteke tancovat na deep purple :)
a ty si nepochopil moj post... cernosska hudba = (iba) rep podla teba? lol si skutocny hudobny historik
rep vychadza z jazzu, funku, soulu, reggae ale aj z tebou spomenuteho bluesu a z roznych inych zanrov... a stale sa vyvija... co vsak ty nemozes vediet kedze sa o tuto hudbu zaujimas maximalne okrajovo
tvoja domnienka ze hip hop je "jednoduchsia" hudba vychadza z toho, ze si myslis ako jednoducho sa rep robi (a k tomu som sa vyjadroval)... ale pozri: ked ti tato hudba nic nehovori tak sa ju nesnaz pochopit lebo to nema vyznam a uz vobec sa nesnaz vyvodit si zavery tykajuce sa niecoho o com nevies takmer nic
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ok ok ...nejdem dalej pisat(dosli mi argumenty) z bluezu a jazzu nieje v rape IMHO nic .. postupy pri tvorbe skladby su uplne ine a aj skladba rapovej pesnicky nepochadza z materialov jazzovo-bluesovych(predstav si to ako dom a tehly) ...to raggae oka aj soul ale skratka... nevieme sa pochopit :)
rockonhustla
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa rockonhustla »

GothaR napísal:Tie slovenske skupiny, co si vymenoval vacsinou poznam a charakterizoval by som ich ako menej komercne, no stale to, co robia nie je hudba v pravom slova zmysle. Maju kvalitnejsie texty ako KF a vacsina novych domacich interpretov(to s trefnymi vulgarizmami beriem, vyskytuje sa to aj v inych styloch), ale stale su to vsetko len jednoduche podmazy, ktore sa daju spravit velmi jednoducho.
Z tych zahranicnych to tak nepoznam, ale tiez tam asi vela melodie ci farby nebude.
Nepiste ked sa nevyznate alebo neznasate fikus-kukis, seth82 a gothar. Takto sa robia podla vase jednoduche podmazy.

seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

rockonhustla napísal:Nepiste ked sa nevyznate alebo neznasate fikus-kukis, seth82 a gothar. Takto sa robia podla vase jednoduche podmazy.

zato ty si MR.Perfect a vyznas sa do toho ako boh...podla coho definujes ci sa niekto vyzna a ci nie? A to ze to neznasam, neznamena ze o tom pisat nebudem - DISKUSNE forum..ak nevies co to slovicko znamena, poprosim pozriet si nejake slovniky...

//tak som sa premohol a pozrel som si tie klipy...prosimta, o co ti ide?? Takto to vyzera v studiu pri KAZDOM profesionalnom nahravani albumu, pripadne singlu (v pripade metalu, rocku, atd.). Toto je dajme tomu jedna lastovicka ktora patri do hophopu...a teraz mi napis - kolko hophopovych skupin/ludovych rozpravacov takto bezne nahrava svoje albumy? He? to ze tu das odkazy aj na dalsich 10tich nic nemeni na fakte, ze 99% z nich predvadza to, co tu uz v tejto diskusii bolo spomenute...
napalm
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa napalm »

SNOOP DOGG
DR. DRE
2PAC
WARREN G
BOOTSY COLLINS
DOC
COMPTONS MOST WANTED

Tychto menej:

50 CENT
THE GAME
ICE CUBE
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

Justin Timberlake
Timbaland
Chris Brown
50 Cent
Jay Z
Nelly Furtado
neviem ci sa to da nazvat hip hop, ale vseobecne je to dobra hudba a dobre sa na to tancuje.:)
rockonhustla
Light Star
Light Star

seth82 napísal:zato ty si MR.Perfect a vyznas sa do toho ako boh...podla coho definujes ci sa niekto vyzna a ci nie? A to ze to neznasam, neznamena ze o tom pisat nebudem - DISKUSNE forum..ak nevies co to slovicko znamena, poprosim pozriet si nejake slovniky...

//tak som sa premohol a pozrel som si tie klipy...prosimta, o co ti ide?? Takto to vyzera v studiu pri KAZDOM profesionalnom nahravani albumu, pripadne singlu (v pripade metalu, rocku, atd.). Toto je dajme tomu jedna lastovicka ktora patri do hophopu...a teraz mi napis - kolko hophopovych skupin/ludovych rozpravacov takto bezne nahrava svoje albumy? He? to ze tu das odkazy aj na dalsich 10tich nic nemeni na fakte, ze 99% z nich predvadza to, co tu uz v tejto diskusii bolo spomenute...
Dobre tak sa hadaj a flamuj,aj ked o tom ko*ot vies, pi*ov*** moze kazdy, urcite to prispeje ku kvalite fora a to neni jedna lastovicka ale priklad nahravania kvalitneho rapu, ak ty poznas iba nejaky nekvalitny americky alebo nekvalitny slovensky to je tvoja vec.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

hmm a ides proti sebe .. bavime sa o hiphope vseobecne a kazdy tu chce na ten slaby hiphop, ktory je vsak paradoxne najpopularnejsi a najpocuvanejsi zabudnut ... tak to uz potom neni moc diskusia vseobecne nie ? ...
rockonhustla
Light Star
Light Star

nordkapp_pb napísal:hmm a ides proti sebe .. bavime sa o hiphope vseobecne a kazdy tu chce na ten slaby hiphop, ktory je vsak paradoxne najpopularnejsi a najpocuvanejsi zabudnut ... tak to uz potom neni moc diskusia vseobecne nie ? ...
neviem ktory hip hop je najpopularnejsi ale viem ktory je pre mna kvalitny, vseobecne je vsetko takze aj kvalitny, mna nekvalitny nezaujima
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

seth82 napísal://tak som sa premohol a pozrel som si tie klipy...prosimta, o co ti ide?? Takto to vyzera v studiu pri KAZDOM profesionalnom nahravani albumu, pripadne singlu (v pripade metalu, rocku, atd.). Toto je dajme tomu jedna lastovicka ktora patri do hophopu...a teraz mi napis - kolko hophopovych skupin/ludovych rozpravacov takto bezne nahrava svoje albumy? He? to ze tu das odkazy aj na dalsich 10tich nic nemeni na fakte, ze 99% z nich predvadza to, co tu uz v tejto diskusii bolo spomenute...
takto nahrava albumy kazdy reper, ktory si to moze dovolit... (cize 99% reperov co vydali svoj oficialny album)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ludia, ktori mate radi hip-hop, neviete, ako sa dokopat k americkej TV stanici BET? Je na satelite alebo nieco podobne? Tam nam hraju cely den to, co mame radi. :)
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Ludia, ktori mate radi hip-hop, neviete, ako sa dokopat k americkej TV stanici BET? Je na satelite alebo nieco podobne? Tam nam hraju cely den to, co mame radi. :)
znie to ako ekvivalent mtv base... (ktoru ponukaju aj niektore kablovky u nas) ... but fuck hellevision anyway
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nie, toto je nieco ine.

http://www.bet.com/
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

kuknite :wink: Kanye West ft. Rakim, Nas, & KRS One - Classic
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

sirmisoturbo napísal:

kuknite :wink: Kanye West ft. Rakim, Nas, & KRS One - Classic
Stara klasika ktora sa v tejto teme vyskytla cca 100 krát :)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Digital napísal:Stara klasika ktora sa v tejto teme vyskytla cca 100 krát :)
nj, ja to tu nesledujem nejak moc velmi :oops:
rockonhustla
Light Star
Light Star

Nejaky novy film dve strany Bratislavy

Napísať odpoveď