zbierala som uz vselico.zacalo to pohladnicami,neskor take obrazky( to zbieral asi kazdy ),potom karticky hokejistov,cecka a prislo aj na pokemonov boze...tolko zbytocne utratenych penazi
ja som zbieral hokejove karticky, lego, pogy, céčka, 50halierniky (tie som dal kamosovi co doteraz zbiera) a co ja viem co este nejake anglicaky, dinosaurov....a neskor metalove mp3 mam ich mrte ale uz ma to preslo...a este som zbieral stuple od piva
no tak u mna to bolo pestre
ked som bol maly tak to klasicky boli pogy,pokemoni, vselijake karticky. Neskor som zacal cigaretove krabicky potom zapalovace, modely aut neskor som zacal aj sam lepit modely. Potom dlhsie nic (aspon si nepametam). A teraz uz asi 2 roky su to len filmy. Na HDD mam uz vyse 400.
btw. este som zdedil po mame zbierku zuvaciek ale tomu sa nevenujem
lepit modeli??jo tak to aj ja som chodil na stranku minibox napojil tlaciaren noznice lepidlo a to slo...a zbieram este pohare z krciem a cigaretove krabicky
blackshit100 napísal:lepit modeli??jo tak to aj ja som chodil na stranku minibox napojil tlaciaren noznice lepidlo a to slo...a zbieram este pohare z krciem a cigaretove krabicky
jj aj ja ale skor take ze som kupil v modelarstve a vacsinou mam nejake stihacky a vsetko mozne ked som mal 12 tak som dostal na vianoce taky velky titanic. To som skladal lepil a maloval asi pol roka.
viper1993 napísal:jj aj ja ale skor take ze som kupil v modelarstve a vacsinou mam nejake stihacky a vsetko mozne ked som mal 12 tak som dostal na vianoce taky velky titanic. To som skladal lepil a maloval asi pol roka.
dlhu dobu som zbierala kamene a take pekne blociky co sa vymienali, a kym som mala mlicne zuby tak aj tie som zbierala no to bolo davno, potom som "zbierala" hlodavce ale to len kratko, kym som chodila na strednu som zbierala autobusove listky a doteraz zbieram mp3 ale snazim sa obmedzit svoju obsesiu balzamov(?) na pery, co sa moc nedari, takze aj tie zbieram