Zabudnúť alebo skúsiť???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
papillonbubu
Expert
Expert

Zabudnúť alebo skúsiť???

Príspevok od používateľa papillonbubu »

No tak toto práve robím po prvý krát, ale potrebujem pomoc ľudí a čím viac tým lepšie... :oops:
Mala som priateľa s ktorým bolo všetko ideálne, hoci sme boli spolu len krátko (4 mesiace)... Dokonca mi odpustil kvázi neveru, zase to len tak vyzeralo, a to nebol schopný spraviť pri inej ženskej, ale nemohol ma stratiť. Trávili sme spolu každú chvíľu a bolo nám fajn. Vedeli sme že od októbra znovu začne škola a nebude to ružové ale boli sme s tým zmierený... a potom to prišlo, mal priveľa práce, nebolo to klamstvo, a ja som to nepochopila vždy a vyvádzala som, za 3 týždne sme sa odcudzili a chcela som sa najprv rozísť ja, no dohodli sme sa, že to ešte skúsime, potom o 5 dní sme sa rozprávali a povedal mi, že musí zistiť či chce byť so mnou, lebo to odcudzenie bolo dosť brutálne... spýtal sa ma či počkám, že je to na mne a povedal mi, že ma stále rovnako má rád(teda ľúbi) a o inú ženskú nemá záujem... a mrzelo by ho, keby ho nechám... povedal mi aby som sa mu radšej neozývala a počkala... bohužiaľ som to vydržala len 2 dni, pretože nie že by som potrebovala počuť odpoveď, ale preto, že ho milujem a potrebujem ho aspoň počuť, pretože mi chýba... Naštval sa a povedal že je koniec a po dlhšom rozhovore mi povedal, že ma stále ľúbi ale bojí sa toho, že sa znovu dostáva do fázy, kedy sa ožiera a behá s kámošmi a mňa by zanedbával a možno (tak ako pri vzťahu predtým) by ma podviedol. a radšej to ukonči, ale chce ma stretnúť a určite sa mi ozve... no jasné bláboly.... ale neviem čo mám robiť... neviem či sa pokúsiť o záchranu alebo už fakt, že nie. možno som trochu naivná, ak si myslím, že by to šlo ale stáva sa.... Nemusí ma nikto za to odsudzovať, skor ide o veľkú lásku, po mnohých rokoch....
Vďaka za odpovede :) :) :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

zhrnutie či som správne pochopil..
- začala škola a ty si nezvládala že nieste spolu tak si robila sprostosti..ano?
-kôli tomu si sa s ním chcela rozísť.. ano?
- ale dohodli ste sa že to ešte skúsite - ano?
- lenže v nom ostali isté pochybnosti - mam pravdu?
- chcel aby si sa mu chvilku neozývala ale ty si to nevydržala a to ho nasraloa- ano?
- rozišiel sa s tebou
-ako dôvod uviedol že sa teraz ožiera a aby ti potom neublížil tak radšej preto - hmm ano?

Ak sa v ničom nemýlim - dôvodov môže byť veľa.. ja si skôr myslím podla seba.. začalo mu to liezť na nervy.. to že si robila hlúposti kôli tomu že na teba nemá čas..a aby ti neublýžil tak to zahral akože mu na tebe záleží tak preto..
jedna monžnosť potom tu je možnosť že ťa fakt chce pred tým všetkým ochrániť..ale to je blbosť lebo ked niekoho myluješ tak nieje čo riešiť.. proste..
no každopádne ťa teraz bude zožierať myšlienka že čo by bolo keby som to na začiatku školy nepokašlala?
Odpoved by som nehladal tu na fore.. ale máš ju rovno pod nosom.. stačí zdvyhnúť telefon dohodnúť si stretko a povedať mu to čo si povedala nám
s tohot si aspon ja vôbec neviem predstaviť situáciu a nenapadá ma žiadne racionálne vysvetlenie toho všetkého čo sa ti stalo. možno by pomohlo niečo konkrétne.-
ale pomôcť si musíš sama
erytrocyt: na fóre sa správame slušne, ok? príspevok upravený
Kleopatra
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Kleopatra »

Ak ho más naozaj rada a aj on teba, mali by ste sa nejako rozumne porozprávať, pretože ak povedal že sa znova dostáva do "ožierania" a ak ta naozaj miluje tak by určite dokázal prestať..ak nie je ochotný nechat alkohol a partiu koli tebe tak to potom asi az taka velka laska z jeho strany nebude, takze by som sa pokusila zistit ci ta skutocne lubi a ak nie, tak to asi velky vyznam nema aby sa s tebou zahraval a ty aby si sa trapila.. :roll: drzim palce
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

papillonbubu: Toto nemá jasné riešenie. Nech urobíš čokoľvek, pokaziť si to nemôžeš. Ale najlepšie by bolo nechať sa viesť časom, ten ti ukáže čo ďalej.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

ak ho mas rada jednoznacne si za tym chod :) ved lepsie ako mas potom lutovat ze si to nespravila...moj nazor je ze by si sa mala pokusit v najblizsich dnoch zachranit co mozes...kedze to bola trosku viac tvoja vina :(
papillonbubu
Expert
Expert

No, škola nám ešte nezačala. obaja sme na VŠ. mal však prácu a prestavbu domu na krku a vybavovanie školy... jednoducho veľa vecí. preto sme neboli spoluáno pokašlala som to som si toho vedomá, ospravedlnila som sa však a sľúbila som mu, že to už nebudem robi´t, teda vtedy keď som pochopila o čo ide vlastne...
rozísť som sa chcela koli tomu, že začal byť po hádke odmeraný, ale on je už raz taký... lenže som si to vtedy neuvedomila a u mňa sa to rútilo do záhuby, pretože som typ človeka, ktorý potrebuje pociťovať lásku, a veľmi... znamenie váhy a fakt to sedí...
čo sa týka ožierania sa hm to asi mu zakazovať nebudem a ani nechcem, vedela som do čoho idem a zakáž punx chlastať... :D
o a teraz som ho asi donútila napísať, že ma neľúbi... napísala som mu že to pre mňa bude jednoduchšie, pretože to inak neviem pochopiť, ako to mohol urobiť... napísal, že mi nemá dať akú lásku... ale teraz rozmýšľam pre zmenu nad tým, že včera sa nedal k tomu donútiť a ešte sa aj naštval, že hovorím hlúposti... takže to nemusí byť pravda
midnight_man
Guru
Guru

papillonbubu napísal:No, škola nám ešte nezačala. obaja sme na VŠ. mal však prácu a prestavbu domu na krku a vybavovanie školy... jednoducho veľa vecí. preto sme neboli spoluáno pokašlala som to som si toho vedomá, ospravedlnila som sa však a sľúbila som mu, že to už nebudem robi´t, teda vtedy keď som pochopila o čo ide vlastne...
rozísť som sa chcela koli tomu, že začal byť po hádke odmeraný, ale on je už raz taký... lenže som si to vtedy neuvedomila a u mňa sa to rútilo do záhuby, pretože som typ človeka, ktorý potrebuje pociťovať lásku, a veľmi... znamenie váhy a fakt to sedí...
čo sa týka ožierania sa hm to asi mu zakazovať nebudem a ani nechcem, vedela som do čoho idem a zakáž punx chlastať... :D
o a teraz som ho asi donútila napísať, že ma neľúbi... napísala som mu že to pre mňa bude jednoduchšie, pretože to inak neviem pochopiť, ako to mohol urobiť... napísal, že mi nemá dať akú lásku... ale teraz rozmýšľam pre zmenu nad tým, že včera sa nedal k tomu donútiť a ešte sa aj naštval, že hovorím hlúposti... takže to nemusí byť pravda
Hm....ako spominal erik pokazit nemas co...ale mozno by nebolo odveci troska pockat..nechat to vychladnut a tak :)
papillonbubu
Expert
Expert

No hej už tam nie je čo pokaziť... to je svatá pravda :)
len s počkaním, no neviem... písať mu nemožem, lebo ma bude chcieť zabiť... nenávidí to na mne, že veľa nad vecami rozmýšľam a vymýšlam množstvá riešení... to je to najhoršie, nemožem mu ponúknuť riešenie, lebo to nenávidí...
a keďže sa inak pohybujeme na rodielnych miestach, zajtra bude asi posl šanca na stretnutie sa... teda pokiaľ nepríde na nejaké s pozvánkou... :cry:
a ďakujem za odpovede... :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Nič v zlom, ale to čo je za človeka?
papillonbubu
Expert
Expert

no ja neviem čo je to zrazu s ním... inak je milý a starostlivý... inak sa vždy snažil urobiť všetko preto aby som bola šťastná, preto mi to nejde do hlavy... ten človek ma totižto normálne rozmaznával ako malé decko... čo som si priala to bolo... ale teraz, ja neviem asi mu už príliž chýbali punx... a so mnou radšej nepije... :evil:
midnight_man
Guru
Guru

mh...bezohladu na to ze sa mi nepai co robi...nechaj tomu cas...mozno ma prilis horucu hlavu na to aby rozmyslal...nechaj ho nech sa ukludni troska
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Podla mna pri v stahu s tebou sa on sam seba drzal dost na uzkom voditku a teraz ,teraz sa chce trochu vyblaznit .... a po čase myslim ze sa s nim mozes porozpravat a zase dat dokopi ......
papillonbubu
Expert
Expert

Fuuuuu, len keď nechať tomu čas je teda dobre ťažké...
A najhorší je strach... Z toho, že v pondelok ide na novú VŠ a tam budú kopy nových ľudí = ženských... umriem od žiarlivosti :cry: :lol:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ak sa toho bojíš, znamená to že mu neveríš. Keďže mu neveríš, nemá to význam. Nájdi si priateľa ktorý ti bude priateľom a oporou 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Toto nemá význam.
papillonbubu
Expert
Expert

Nejde o nedvoveru k nemu, ide o celkovú ku všetkým.... Jo je to trochu blbé, ale neviem prečo som taká... A to on má ešte kopy mojej dovery... A možno nie, že mu neverím, je to skor o tom, že sa nemá prečo obmedzovať, predsa... Ja teraz tiež možem robiť čo len chcem... A je normálna vec, že stretneš niekoho, kto Ti bude vyhovovať viac.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Ja ťa už prestávam chápať. :) Ty mu aj dôveruješ aj nedôveruješ. Aj chceš pokračovať vo vzťahu aj nechceš. Ja viem, je ťažké. Ale opýtaj sa sama seba, čo k nemu cítiš, a či má vzťah ešte význam. A ak to nemá, tak ako píšeš, tak aj ty aj on idete na VŠ. A nielen spozná nových ľudí aj ty spoznáš nových ľudí. A možno spoznáš niekoho, čo ti bude viac vyhovovať ako on, bude ťa viac ľubiť, atď., atď. Viem ľahko sa hovorí/píše ale ťažko koná :wink: Tak veľa šťastia :)
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

No tá dovera, je asi o tom, že všetko je v pohode a potom zrazu bum a niečo sa zmení... A fakt je, že viem čo chcem... jeho... chcem ho spať :!:
papillonbubu
Expert
Expert

hm tamto hore mi trochu nevyšlo. bol prihlásený brácho... aby ste sa náhodou nečudovali. :oops:
Napísať odpoveď