plss
Lucidne sny
-
MasterSvegga***
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
MasterSvegga***
Light Expert
to byt bdeli po cely den je fakt psychoCuruj napísal:LD poznam od velkej noci od kamosa. spociatku som skusal sugesciu ale bez vysledku. skusal som aj robit test reality pocs dna, aby sa mi preniesli do snov. tiez nic. mozno som sa sa dostatocne nesustredil a nevytrval. cez prazdniny som skusal WILD ale tiez nic. teraz skusam este jednu metodu, neviem ako sa vola. byt bdeli pocely den aby som bol bdely aj cez noc. vraj je to nadlho, ale myslim, ze sa mi celkom dari. uz chcem LD
-
pinacolada
Guru wannabe
heh to sa mi stava.vacsinou to ma suvis s niecim co sa ma stat v najblizsej dobe a vela o tom premyslam.pred sninafestom sa mi snivalo ze som uz tam a ze podium je amringotka a ze som nasiel na zemi 2 kila klincov a potom som si uvedomil ze je to sen a zacal som kricat ze "ludia to je seeen" a one si zi man robili pcu
a teraz poslene ked som si objednal in line korcule tak sa mi snivalo ze som v zahrade umenia (jedna lokalita v po) ze si to proste neuveritelne rezem na korculiach po tyckach a podobne a potom som si uvedomil ze vlastne este korcule ani nemam a tak ze sa stipnem,a som sa stipol a nic som necitil.a hned na to sa sen rozplynul
a teraz poslene ked som si objednal in line korcule tak sa mi snivalo ze som v zahrade umenia (jedna lokalita v po) ze si to proste neuveritelne rezem na korculiach po tyckach a podobne a potom som si uvedomil ze vlastne este korcule ani nemam a tak ze sa stipnem,a som sa stipol a nic som necitil.a hned na to sa sen rozplynul
MasterSvegga*** - metoda WILD je, ze si nastavis budik ,aby ta po 6 hodinach spanku zobudil. vstanes, nieco urobis, a za 15 minut choj spat. ked budes zaspavat, mysli na LD, mozes skusit sugesciu (napr. "ovladam svoje sny"). pre mna je tych 15 minut optimum. mozes robit cez tych 15 minut hocico - pozerat TV, pocuvat radio, citat (aj o LD), ist na WC...
p4ra - bol si si vedomy, ze snivas, lebo podla toho, ze si sa mohol rozhodovat, co urobit, to sa ti moze kludne aj snivat ze mozes ovladat sen
. mne sa raz snivalo, ze mam LD.
za moj prvy LD mozem podakovat mojmu labilnemu nosu (v noci mi sem-tam tecie z neho krv). tak sa stalo aj tu noc, zobudil som sa a zistil som, ze mi tecie krv z nosa, bol som v kupelke cca 10 minut, uz som bol naplno prebudeny, cerstvy. este som isiel na WC a siel som spat. ked som snival, trklo mi, ze je to sen a bolo...
a este sa mi aj stava, ze rozpoznam, ze je to sen, ale hned sa zobudim
p4ra - bol si si vedomy, ze snivas, lebo podla toho, ze si sa mohol rozhodovat, co urobit, to sa ti moze kludne aj snivat ze mozes ovladat sen
za moj prvy LD mozem podakovat mojmu labilnemu nosu (v noci mi sem-tam tecie z neho krv). tak sa stalo aj tu noc, zobudil som sa a zistil som, ze mi tecie krv z nosa, bol som v kupelke cca 10 minut, uz som bol naplno prebudeny, cerstvy. este som isiel na WC a siel som spat. ked som snival, trklo mi, ze je to sen a bolo...
a este sa mi aj stava, ze rozpoznam, ze je to sen, ale hned sa zobudim
este len doplnim ze je to po 6 hodinach preto, lebo po 6 hodinach nastava REM faza kedy sa cloveku najviac sniva (REM fazy su aj po inych intervaloch spanku ale nie take "intenzivne" ako po 6 hod), a ak sa teda rozhodnete uz ze idete po 6 hod vstat, hlavne to nerobte sposobom ze si date budik, 15 min lezite v polospanku a oci vam klipkaju, proste musite byt bdeli a potom znova zalahnut. Ide prave o vyuzite toho figla ze sa zobudite, ste bdeli a uvedomujete si veci, potom znova zalahnete, mala by sa dostavit REM faza a vy mate vacsiu sancu uvedomit si ze snivate + kombinacia sugescia, testy reality pripadne nejaky mp3 lucidny preset.noldor napísal:MasterSvegga*** - metoda WILD je, ze si nastavis budik ,aby ta po 6 hodinach spanku zobudil. vstanes, nieco urobis, a za 15 minut choj spat. ked budes zaspavat, mysli na LD, mozes skusit sugesciu (napr. "ovladam svoje sny"). pre mna je tych 15 minut optimum. mozes robit cez tych 15 minut hocico - pozerat TV, pocuvat radio, citat (aj o LD), ist na WC...
Btw, raz zo zaciatku sam i podarilo dosiahnut takmer lucid tak, ze som vecer pred spanim furtopakoval "toto je len sen, toto je len sen, snivam, toto je len sen" ... az kym som nezaspal, treba si davat pozor, lebo ani to nezbadate a uz prestavate a upadate do spanku, nasledne sa mi snival sen a ja som si povedal "ved toto je len sen..." ... az uz tam zacalo uvazovanie o tom ci ej to sen ci nie, nakoniec som uvazil ze je to prilis realne a lucidny sen z toho nebol...
a este ze sa ani enpokusajte o lucidny sen ak si nepamätate sny, vtedy nieje nadej, treba si pisat snovy dennik
presne tak. pamatatt si svoje sny. raz sa mi podarilo zapamatat 4 za noc
to som bol tak rad.
zrovna dnes v noci som si uvedomil ze snivam. to som bol zrovna doma - barak, 7. poschodie. chcel som to otestovat, ze skocim z okna a budem lietat. ale sen bol prilis realny, tak som skusil len vyskocit a letet v izbe. vyskocil som po plafon, dotkol sa ho a padol nas5. z toho som usudil, ze to nie je sen a tak LD nebolo
. alebo bolo par sekund. fakt nefim
zrovna dnes v noci som si uvedomil ze snivam. to som bol zrovna doma - barak, 7. poschodie. chcel som to otestovat, ze skocim z okna a budem lietat. ale sen bol prilis realny, tak som skusil len vyskocit a letet v izbe. vyskocil som po plafon, dotkol sa ho a padol nas5. z toho som usudil, ze to nie je sen a tak LD nebolo
Lucidný sen
Cawte vsetci.Tak ma napadlo ci uz ste mali volakedy LUCIDNY SEN.Pre tych ktori nevedia je to sen v ktorom zistite ze to je sen a mozte si tam robit co chcete!Maly ste to uz? Ja osobne som to mal uz niekolko krat.asi pred mesiacom som dostal navod na to ako to dokazat a uz sa my to zacina darit...Ak by ste mali zaujem mozem hodit link na ten navod...
piste svoje komentare
piste svoje komentare
Re: Lucidný sen
ako to by som chcel zazitevee napísal:Cawte vsetci.Tak ma napadlo ci uz ste mali volakedy LUCIDNY SEN.Pre tych ktori nevedia je to sen v ktorom zistite ze to je sen a mozte si tam robit co chcete!Maly ste to uz? Ja osobne som to mal uz niekolko krat.asi pred mesiacom som dostal navod na to ako to dokazat a uz sa my to zacina darit...Ak by ste mali zaujem mozem hodit link na ten navod...![]()
piste svoje komentare
-
audiotrack
VIP
Este doplnim vynikajuce forum o lucidnych snoch (v anglictine), vela ludi tma prispieva svoje zazitky z LD, su tam detailne popisane techniky, vsetko mozne, uz som to tu kedysi tusim postoval, niekedy si tam len tak citam co ludia v snoch zazili a casto je to dost prdel
, www.dreamviews.com. (navrchu je link na forum) velmi odporucam
-
wolodo
Professional
tuto noc sa mi snivalo daco.... s nejakym unosom, a uz sa mi to snivalo fest dacno mozno pred 2-3 rokmy, vtedy to skoncilo dost zle a ked sa mi to snivalo tuto noc... tak som si na to spomenul ze sa mi to uz snivalo ze to je "dejavu"(ci jak sa to pise) .... tak som to tuto noc spravil inak (som si myslel ze je to realita)a dopadlo to omnoho lepsie..... a rano sa zobudim...... tak som nad tym rozmyslal.... dost haluska...
asi to sem tiez patri..... ze som si v sne spomenul na sen tak som tento sen pozmenil na zalade predosleho
trosku an hlavu ale je to tak, hadam ste to pochopili
asi to sem tiez patri..... ze som si v sne spomenul na sen tak som tento sen pozmenil na zalade predosleho
trosku an hlavu ale je to tak, hadam ste to pochopili
kto mavate LD, moze sa v sne stretnut s dalsimi sniacimi ludmi. viac sa docitate na: hlavne si v sne spomenut na to miesto a nejako sa tam dostat - je viac sposobov. GL 
Kód: Vybrať všetko
http://www.lucidcrossroads.co.uk/