Jasne...to som tam dal, len aby som vyrokom pokryl co najvacsie spektrum liecitelov. Teda, ze jeden to robi tak, druhy inak, nie ze kazdy musi zapajat aj magiumatko888 napísal:ale ten liecitel ku ktoremu ja chodim tak nerobi ziadne cari ani kuzla ani nic take
Ludovi liecitelia
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
liecitelia
podla mna ludovy liecitelia nepomozu...ked tak treba vyhladat odborunu lekarsku pomoc...
a moj nazor je ze ak clovek CHCE, MA SEBAVEDOMIE tak sa dokaze zbavit aj tej najtazsej choroby
a moj nazor je ze ak clovek CHCE, MA SEBAVEDOMIE tak sa dokaze zbavit aj tej najtazsej choroby
Re: liecitelia
To nemozes tvrdit, pretoze mnohym ludom pomahaju, z mojej strany je to uz iba spor o tom, aku silu na to pouziju, ci svoju liecitelsku, alebo iba manipulaciou s ludmi.ProfionQQ napísal:podla mna ludovy liecitelia nepomozu...ked tak treba vyhladat odborunu lekarsku pomoc...
A ano, ak mas silnu volu, tak mozes pomoct telu s chorobou, ale ine je, ked veris, ze liecitel ma tu moc na liecenie.
-
t0m4s3
Admin
Presne tak. Dolezite je co clovek citi. Moja matka bola dva roky chronicky chora, ziadny doktor jej nepomohol. Skusala aj akupunkturu - nic. Az jedna stara pani... Ci to je placebo, alebo nieco ine, zalezi na tom? Podla mna je dolezite, ze sa opat citi dobre.GothaR napísal:To nemozes tvrdit, pretoze mnohym ludom pomahaju, z mojej strany je to uz iba spor o tom, aku silu na to pouziju, ci svoju liecitelsku, alebo iba manipulaciou s ludmi.
A ano, ak mas silnu volu, tak mozes pomoct telu s chorobou, ale ine je, ked veris, ze liecitel ma tu moc na liecenie.
presne , pozrite ked vam z doktori nepomozu , a casto sa to stava , tak to skuste. nic za to nedate.t0m4s3 napísal:Presne tak. Dolezite je co clovek citi. Moja matka bola dva roky chronicky chora, ziadny doktor jej nepomohol. Skusala aj akupunkturu - nic. Az jedna stara pani... Ci to je placebo, alebo nieco ine, zalezi na tom? Podla mna je dolezite, ze sa opat citi dobre.
-
Supersonic
Light Professional
gilbert
ja mam nieco podobne a vola sa to gilbertov syndromdigo napísal:ja uz asi pol roka chodim k homeopatovi, ale myslim ze by sa to dalo nazvat aj ludovy liecitel...prisiel som k nemu lebo som casto maval problemy zo zaludkom.
no moja detska lekarka nic nespozorovala. az ked som mal ist k ocnej, ta si vsimla ze mam zlte sklery[ocne bielky] a poslala ma na vysetrenie ci nemam zltacku atd. a zistili ze mam zvyseny bilirubin[zlcnikove farbivo]. isiel som ku gastroenterologicke a ta ma nakoniec poslala na vysetreni, pri ktorom mi strci nejaku blbost do zaludka a tak. ja som sa toho trochu obaval, a preto sme zasli za tymto homepatom.
najprv sa ma vypytoval rozne otazky a potom mi dal chytit nejaku palicku a druhou palickou mi stlacal rozne body na rukach a nohach[kazdy bod asi symbolizuje nejaky organ] a ukazovalo mu to na nejakom meraci stav mojich organov. potom zistil ze mam slaby zaludok a oblicky... nakoniec zobral flasticku z liekmi a strcil mi ich medzi prsty a zobral daky krystal a ked sa tocil v smere hodinovych ruciciek tak znamena ze ten liek potrebujem... no a homeopatika uzivam doteraz a zda sa mi ze zaberaju
pre info kukni na www.gilbert.wbl.sk
Re: gilbert
nj, to je ono, hyperbilirubinemia... aj to nejak liecis??? ak hej, chodis k normalnemu doktorovi alebo k "ludovemu liecitelovi"??Supersonic napísal:ja mam nieco podobne a vola sa to gilbertov syndrom
pre info kukni na www.gilbert.wbl.sk
-
Supersonic
Light Professional
Gilbertov syndrom
tento syndrom sa liecit neda. Viac info ziskas na tej stranke...
Re: Ludovi liecitelia
Dobrý deň, mohol by mi niekto prosím dať kontakt na niakého liečiteľa? Môj otec má nádor na obličke a metastázy do plúc a na pečeni. Doktori mu nedávajú žiadnu šancu. Prosím ak viete pomôžte. ďakujem
-
lowmanek
Light Professional
No ja som bol u tohto v Trnave http://www.igormedzay.sk/list-pre-ludi/
Je to paN! Tomu som povedal datum narodenia a povedal mi IQ
Sakra
on zomrel
trochu som to failol 
Good Luck!
Je to paN! Tomu som povedal datum narodenia a povedal mi IQ
Sakra
Good Luck!
Re:
Ano velku ulohu hraje sila sugescie samozrejme,ale napriklad problemy s chrbticou..GothaR napísal:Presne tak, bola to ironia. Liecitel nema schopnost liecit, on ma schopnost presviedcat o tom, ze vie liecit. Vsetko to liecenie co sa zaklada na pyramidach, dotykoch a zaklinadlach je len o placebo efekte. Homeopatika mozu mat nejake ucinky, aj ked osobne si myslim, ze je to tiez len o viere v uzdravenie a napokon domace masticky z byliniek asi ako jedine mozu mat naozajstnu schopnosti liecit.
"V podstate ide o svaly okolo chrbtice,ktore masazou dostanu tie stavce na miesto kam patria.Pacientov prestavaju boliet klby,hlava.Dobri liecitelia maju mimoriadny cit v prstoch a vynimocne poznaju anatomiu tela.
//autoeditácia príspevku (24 Júl 2010, 23:29)
Teda ludove liecitelstvo by som urcite nezavrhovala,je zname ze vela krat pomohli/zmiernili priznaky/dokonca vyliecili ochorenia ktorymi clovek trpel uz od malicka a bezna medicina s nimi nedokazala pohnut,len si naozaj treba rozmysliet "ku komu..
No aj tak zo vsetkeho najdolezitejsie resp v podstate jedine relevantne,opät moje oblubene:Ze nas postoj k chorobe reflektuje postoj k zivotu ako takemu"
a ze v tejto vete je obsiahnute vsetko,to jest,choroba je v skutocnosti previerka nasej zivotaschopnosti,nieco ako prirodzena selekcia."Priroda/boh/si tymto sposobom chrani zdrave/zivotaschopne druhy.Cize jedinci s destruktivnymi postojmi/tym sa mysli najme strach a stagnacia/ktori nie su schopni negativne pretransformovat na vychodiska novych moznosti napr/tam tym moze byt uplne fuck kde sa pojdu liecit,ci u normalneho" alebo alternativneho..
ithory: ved to iste som napisal v nasledovnych prispevkoch, ktore si uz asi nedocitala 
Ja ludovych liecitelov nezavrhujem, je ocividne, ze ludom pomahaju, ja sa na to len snazim pozerat realne, kedze na magiu neverim. Precitaj si tie nasledujuce prispevky, tam som to uz rozpisoval.
Ja ludovych liecitelov nezavrhujem, je ocividne, ze ludom pomahaju, ja sa na to len snazim pozerat realne, kedze na magiu neverim. Precitaj si tie nasledujuce prispevky, tam som to uz rozpisoval.
S týmto GothaRovým názorom sa plne stotožňujem:
Možno až na to, že homepatiká určite nemajú žiadne priame účinky, jediný ich účinok môže byť v placebo forme, lebo je to len voda.
A presne, domáce mastičky a rôzne bylinky naozaj liečia, ale na tom už nie je nič nadprirodzené ani neuveriteľné.
Kód: Vybrať všetko
Liecitel nema schopnost liecit, on ma schopnost presviedcat o tom, ze vie liecit. Vsetko to liecenie co sa zaklada na pyramidach, dotykoch a zaklinadlach je len o placebo efekte. Homeopatika mozu mat nejake ucinky, aj ked osobne si myslim, ze je to tiez len o viere v uzdravenie a napokon domace masticky z byliniek asi ako jedine mozu mat naozajstnu schopnosti liecit.A presne, domáce mastičky a rôzne bylinky naozaj liečia, ale na tom už nie je nič nadprirodzené ani neuveriteľné.
Hughito,
lenze malokto v dnesnom svete analgetik a antibiotik pozna liecive ucinky bylin a hlavne,dokaze ich aj spravne kmbinovat/davkovat
lenze malokto v dnesnom svete analgetik a antibiotik pozna liecive ucinky bylin a hlavne,dokaze ich aj spravne kmbinovat/davkovat
To sa nijak nevylučuje s tým, čo som napísal ja alebo GothaR. Vlastne ani neviem, čo si tým chcela vlastne napísať.
..ze aj to je samo o sobe umenie prip dannosti,velmi dobre znalosti..plus/to najdolezitejsie co som nedopisala/ze liecitelia vyuzivaju svoju "energiu,nemusi byt vzdy podfukhughito napísal:To sa nijak nevylučuje s tým, čo som napísal ja alebo GothaR. Vlastne ani neviem, čo si tým chcela vlastne napísať.
Inak zaujimave na precitko:ludovi liecitelia-vase nazory a skusenosti
http://www.seniorklub.sk/threads/167-%C ... %BAsenosti.
V takom prípade, sú to vlastne ľudia, ktorí ovládajú tieto "techniky" a postupy a samozrejme, proti tomu nikto nič nemá.
Aj môjho dedka s babkou by som s trochou nadsádzky mohol označiť za "ľudových liečiteľov", lebo tieto rôzne rastlinky zbierajú, rôzne spracovávajú a majú o tom naštudovanú aj literatúru.
Pod ľudovým liečiteľom si však každý predstaví človeka, ktorý akože operuje s nejakými energiami alebo vlastnými nadprirodzenými silami a tým ľudí lieči, čo je samozrejme blbosť.
Keď čítam tú diskusiu - typické prejavy týchto "liečiteľov" (navyše mi to dosť pripomína amerických evangelíkov a ich náboženské seansy) - veľká hala, spraví sa show, efekty, navodí sa atmosféra, liečiteľ začne niečo atmosferickým hlasom odriekať a jednoducho tí ľudia tam padajú ako jedle na zem v tranze - sugescia ako prasa.
Samozrejme, že im potom nič nie je, ale tento stav trvá pár dní a následne sa problém vráti často ešte v horšom prevedení.
Aj môjho dedka s babkou by som s trochou nadsádzky mohol označiť za "ľudových liečiteľov", lebo tieto rôzne rastlinky zbierajú, rôzne spracovávajú a majú o tom naštudovanú aj literatúru.
Pod ľudovým liečiteľom si však každý predstaví človeka, ktorý akože operuje s nejakými energiami alebo vlastnými nadprirodzenými silami a tým ľudí lieči, čo je samozrejme blbosť.
Keď čítam tú diskusiu - typické prejavy týchto "liečiteľov" (navyše mi to dosť pripomína amerických evangelíkov a ich náboženské seansy) - veľká hala, spraví sa show, efekty, navodí sa atmosféra, liečiteľ začne niečo atmosferickým hlasom odriekať a jednoducho tí ľudia tam padajú ako jedle na zem v tranze - sugescia ako prasa.
Samozrejme, že im potom nič nie je, ale tento stav trvá pár dní a následne sa problém vráti často ešte v horšom prevedení.
Ludovi liecitelia
Dobry den vsetkym, pozna niekto dobreho ludoveho liecitela? 'Normalna' liecba nezabera, teda nelieci pricinu, tak sa obraciam na nieco ine. Vopred dakujem.
Čo máš za problém ?
Určite by som sa byť tebou neobracal na ľudového liečiteľa, skôr skús iného doktora - väčšieho odborníka. Aj u doktorov sú takéto stupne, čo nevie vyliečiť jeden, druhý dokáže.
Určite by som sa byť tebou neobracal na ľudového liečiteľa, skôr skús iného doktora - väčšieho odborníka. Aj u doktorov sú takéto stupne, čo nevie vyliečiť jeden, druhý dokáže.
Ludove liecitelstvo vyuzivaju najma ludia jednoduchsi a slabomyselni a kto sa urazi tak to ma mrzi, bylinky su skvela vec to je jasne, ak ma niekto rad homeopatika a lieci sa vlastne lentilkami OK, placebo ho vylieci to je tiez fajn, ale vsetky energeticke cakry makry su len neschopnost resp. az zufalost ludi ktori sa vo svojej chorobe opustili. Hlava cloveka je silny lekar, kto ju nema musi do pyramidy 
suhlasim s hughitom, vyhladaj si odbornika na nete alebo sa popytaj.
O aku chorobu ide?
suhlasim s hughitom, vyhladaj si odbornika na nete alebo sa popytaj.
O aku chorobu ide?