Medieval II: Total War - Kingdoms
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Medieval II: Total War - Kingdoms
Prave vyšiel datadisk k hre Medieval II: Total War s nazvom Kingdoms.Vylepšene je snad všetko od ekonomiky až po boje no uvidim či prekvapi AI lebo zatial ma AI sklamala vo všetkych seriach Total War. Ešte niekto fanušik Total War ?
Re: Medieval II: Total War - Kingdoms
Ja som velky fanusik ale tento krat som si povedal ze to asi bude to iste ... ak by predsa len nebolo tak si to stiahnem tak skus informovatEnduro3333 napísal:Prave vyšiel datadisk k hre Medieval II: Total War s nazvom Kingdoms.Vylepšene je snad všetko od ekonomiky až po boje no uvidim či prekvapi AI lebo zatial ma AI sklamala vo všetkych seriach Total War. Ešte niekto fanušik Total War ?
jj som fanusik total waru, kingdoms mam uz par mesiacov predobjednany (alebo kolko to uz je), mam aj originalky hadam zo vsetkych serii total war 
ak ste fanusikovia tak tu je forum na total war
ak ste fanusikovia tak tu je forum na total war
-
Enduro3333
Medium Professional
Ono na to ze to ma tolko GB a neni to stand alone datadisk ma dost prekvapilo ......A lahka ? hry serie total war hravam vzdy na urovni hard ... i ked to musim loadovat obcas aj 3 krat ze mi AI rozflakala vsetky mesta .... ale aspon pri bitvach je tak inteligentny ze proste pod palbu diel mi nelezie a nečaka kym mu obliehacie veze obsadia hradby a bitvy na otvorenom priestranstve su ešte lepsie ....I ked stale mam dost velke vyhrady proti AI a jej zasadnym bugom ktorych som si v hre všimol(pri bojji proti mongolom som vzdy pri obrane mesta za angličanov dal dole jednu skupinu lučestnikov dal som im vytvorit hradbu z kôlov a ked prerazil branu tak mu to vacsinou 90% jazdy s ktorou sa tam hnal pomasakrovala a tych par koni čo mu ostalo nedokazalo drzat formaciu a stalo sa lahkym cielom pre pechotu ) a proti PC s radostou vyuzival .....Mohli by sa poučit napriklad z CoH tam je AI krasne urobena ....i ked aj tam je par bugov ..... 
-
Enduro3333
Medium Professional
ak si kupis CZ verziu datadisku tak potrebujes aj CZ verziu medievalu na En sa neda
inac konecne to vyslo a dneska mi to posali, zajtra to mam u seba len problem ze kde to dam, mam plny disk, daco musim vykopnut len problem ze nemam nic take nepotrebne co by som vyhodil
Toy M@ch!n3 ja sa tiez tesim na teutonsku kampan, velmi sa mi pacia tie rohy
a tesim sa este na kampan kde je narod co ma plamenomety 
inac konecne to vyslo a dneska mi to posali, zajtra to mam u seba len problem ze kde to dam, mam plny disk, daco musim vykopnut len problem ze nemam nic take nepotrebne co by som vyhodil
Toy M@ch!n3 ja sa tiez tesim na teutonsku kampan, velmi sa mi pacia tie rohy
-
Enduro3333
Medium Professional
No jo zase objednavat originalku ... no nech ma neporazí heh .....Osobne sa teším na lepšie vylepšene hrady aspon čo som v videach videl hrady maju končne aj vodne priekopy .Nemusim pri velkych armadach branit celi perimeter stačia klučove body a aj vstup do citadely je tušim podla obrazkov z videa prerobeny ....... a myslim ze je tam spominane ze pevnosti ktore dokaze stavat hrdina su lacnejsie a silnejsie to sa mi pači .....A hlavne sa modlim za konečne lepsiu AI nie na jej sproste check pointy .......ONdr3j napísal: Toy M@ch!n3 ja sa tiez tesim na teutonsku kampan, velmi sa mi pacia tie rohya tesim sa este na kampan kde je narod co ma plamenomety
Myslis kampan z obdobia križickych vyprav ze ? Na tu sa aj ja tešim strasne zboznujem križiakov ci uz jejich kulturu proste vsetko okolo nich ....
Plamenomet zo stedoveku cize grecky ohen ako mu vtedy hovorili .Myslim ze skupinka alebo dve skupinky lučesnikov by ti s nimi spravili velmi kratky proces a aj jazda ak by sa jej podarilo prerazit (co pri otvorenej formacii kde by ohen sposoboval iba mensie skody je velmi pravdepodobne )
jj, tie hrady sa mi tiez pacia a hadam konecne zacne padat vriaci olej na nepriatelov co pojdu pod branou lebo nejakou chybou ci cim neslo v medievali, ale bude to bomba,
mam to uz doma ale nemam miesto ako som spominal takze to musi chvilu pockat a asi to pocka kym prejdem bioshock aby som sa potom sustredil len na datadisk
mam to uz doma ale nemam miesto ako som spominal takze to musi chvilu pockat a asi to pocka kym prejdem bioshock aby som sa potom sustredil len na datadisk
-
Enduro3333
Medium Professional