Kde konci kamaratstvo a zacina laska?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

fizz napísal:Laska je ked sa uz nemusim s kamaratom rozpravat, ale staci mi, ze mozem vedla neho sediet :)
/prisla som na to sama
neda mi to necitovat a nevyjadrit sa..uplne trafene po hlavicke. lebo ci si to chcete priznat alebo nie ked chcete niekho zaujat tak sa len keca a keca aby nebola soda a zrazu ked ticho si pripadate treapne a vhlave slapaky o stosest ako temu nahodit.ale ked uz ste s niekym s kym sa vam aj dobre mlci a vobec vam neprida ako nejaka katastrofa tak to uz nieco znamena
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

fizz napísal:Laska je ked sa uz nemusim s kamaratom rozpravat, ale staci mi, ze mozem vedla neho sediet :)
/prisla som na to sama
Denne sedávam pri nespočetnom počte ľudí a aj napriek tomu ich nemilujem :lol:

Edit/// Te-wei sa UVEDOM ty lol a vyjadruj sa k téme

Edit2/// Te-wei.... Ty máš čo najmenej hovoriť o tej primitivite...omg

Edit3/// fizz.... no ver kočka, že nie pri všetkých ľuďoch, pri ktorých sedím sa cítim veľmi dobre...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

DonLuca napísal:Denne sedávam pri nespočetnom počte ľudí a aj napriek tomu ich nemilujem :lol:
Jo,lebo ty sa zalúbiš do tých čo ich ani nestretneš, to už vieme.
vid. laska cez net

reagujem na tvoj primitivny príspevok.
gego
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gego »

je to nieco ako sa pytat pri amorfnej latke kde zacina kvapalny stav ... :lol:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

fizz napísal:Napisal Mala som kamarata s ktorym som sa den co den rozpravala, vedeli sme o sebe vsetko. Bolo zvlastne, ked sme sa nerozpravali, taka sitacia sa skoro ani nestala. Ja som nechcela prvoplanovo jeho, snad ani on mna. Jednoducho sa nam dobre spolocne rozpravalo. Preto som ho mala rada, boli to hodnotne diskusie, vzdy som sa tesila na to ked sa s nim budem rozpravat. Od isteho casu ma vsak naplnalo skor to, ze mozem vedla neho sediet, byt s nim, vediet, ze on je vedla mna a chce byt vedla mna a nepotrebovala som s nim nieco preberat aby som sa s nim citila dobre. Od tej chvile som ho zacala lubit. Urcite:)
Ja myslim ze celkom pekne vystihnute :) a Pomaly sa stava s kamaratstva laska :) ze je to fajn pocit ked pri nom sedis a nic ine ti nechyba :) v tej chvili mas vsetko co potrebujes a vsetky problemi a starosti idu bokom a najradsej by si zastavila cas :oops:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

To je tazko povedat. Mal som kamosku. A bola asi ta najlepsia aku som mal. Rozpravali sme sa o hocicom. A zacal som na nu cim dalej tym castejsie mysliet... Dokonca ked som bol s jednou tak som pritom myslel na nu... Strasne som chcel byt s nou... Tak som jej to povedal...
Ona nebola taka presvedcena, povedala ze jej mam nechat cas. A tak po tyzdni zvazovania, povedala ze aj pre nu som viac ako kamarat...
Tak sme sa dali do kopy.
Najhorsie na tom je ze ekd sme sa rozisli, tak som prisiel o velmi dobru kamosku... Lebo ja som tym velmi trpel a nemohol som s nou byt dalej v kontakte...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Keď som odchádzal od kamarátky a cestou v aute som sa prichytil pri tom ako myslím na jej úsmev, na to kedy ju znova uvidím a že mi vlastne chýba...
midnight_man
Guru
Guru

will.i.am napísal:Najhorsie na tom je ze ekd sme sa rozisli, tak som prisiel o velmi dobru kamosku... Lebo ja som tym velmi trpel a nemohol som s nou byt dalej v kontakte...
veru tak kolega :( ono sa vravi ze takto sa ziskavaju najlepsi priatelia :( ale co s toho ked ty budes chciet stale nieco viac
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

DonLuca napísal:Denne sedávam pri nespočetnom počte ľudí a aj napriek tomu ich nemilujem :lol:
Edit3/// fizz.... no ver kočka, že nie pri všetkých ľuďoch, pri ktorých sedím sa cítim veľmi dobre...
tys to tak trochu nepochopil!!!!
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

kamaratstvo je kamaratstvo,laska je laska..prechod neexistuje.ak sa z "kamaratstva" stane laska tak to kamaratstvo ani nikdy nebolo
tot moj postoj
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

puls napísal:tys to tak trochu nepochopil!!!!
Ja som to pochopil veľmi dobre a vyjadril som sa k tomu čo napísala fizz...
takže neviem o čom tu teraz točíš.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Chlapi, ale no, nezhody cez SS, ok? :wink:
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

fizz napísal:ked to uz po mojom vysvetleni niekto nepochopil, tak omg :roll: Netvrdim, ze so mnou musi kazdi suhlasit, ale aspon sa netvarit, ze nerozumiem by bolo vhodne vzhladom na to, ze nikto asi nechce aby ho niekto povazoval za rozumovo menej vyvinuteho.
Ja ťa chápem. A nikto to tu ešte nenapísal krajšie ako ty... Ja nad tým rozmýšľam odkedy je tu táto téma, ale na nič zaujímavé som neprišiel.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ja som akurat na to asi doplatil ... Mirke som povedal ze je pre mna viac ako kamaratka ze ju mam fakt rad no a co sa stoho vyklulo .. Nevedela co ma na to napisat na to napisala ze na to nic nenapise a ide off :( :smt055 :smt017

DonLuca Te-Wei je clovek od ktoreho by si si mal brat priklad a ne do neho skakat ale dobre
A kocka mozes hovorit damam v Big Apple alebo Moulin Rouge nie normalnej babe
midnight_man
Guru
Guru

Shark NX napísal:Ja som akurat na to asi doplatil ... Mirke som povedal ze je pre mna viac ako kamaratka ze ju mam fakt rad no a co sa stoho vyklulo .. Nevedela co ma na to napisat na to napisala ze na to nic nenapise a ide off
Mne sa podarilo nieco podobne :? jediny rozdiel bol v tom ze druha strana sa tvarila alebo tvari ze sa nic nestalo.... :?
rivatnt2
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rivatnt2 »

Pre mna je laska to ked vybehnem za nou od kamosa opity, lebo sa so mnou chcela porozpravat, na tretom schode spadnem, tresnem si hlavu, rozmlatim laket. napravim rameno, utriem krv a idem za nou v hnusnej bolesti cez pol sidliska :( uz nebudem pit :) teraz to boli...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Shark je mi luto, ze to vyslo zrovna na Teba, no tu je presny dokaz toho, preco sa taketo veci neriesia cez ICQ a pod. Ak by si jej to povedal priamo, nemohla by zdrhnut off a Teba necha tak ako Ta nechala v neistote. Takto by musela reagovat, nevykrutila by sa z toho tak lahko. Skoda chlape, ze chodis na toto forum uz istu dobu a toto tolkokrat omielane si spravil zle...

Informuj dalej.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Vigor pravda ... aj som si to potom uvedomil ... ze keby som jej to povedal vonku urcite by to inac dopadlo ...
A videl by som jej reakciu ...
Takto som sa len dozvedel: OMG neviem co mam na to povedat
A po chvili :|
Opytal som sa ze co a ona ze nevie co ma na to povedat.
Ja ze jak chce a ona na to nebudem Nic pisat. Idem off
:(

Dam tomu asi chvilku cas a pockam ju potom pred skolou ... alebo tak
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Prave o tom to je ze od skutocneho kamaratsva ci priatelstva je uz len na skok k laske a ak si potom clovek uvedomi , ze uz prenho davno dana osobka neni len kamarat/ka tak zacinaju problemy ... vtedy su len dve moznosti zmierit sa s tym a nekazit to pekne na tom , alebo to skusit a dufat ze i druha osoba to tak citi .... tam drzim palce Shark :wink:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

slavo dik ... ja mirku poznam uz cca rok a fakt od zaciatku ju mam strasne rad ... ale teraz lutujem to ze som meje to povedal
Uvidim ... dam tomu cas ... ak sa jej spravanie ku mne diametralne zmeni k horsiemu tak co mam robit no ....dufam ze zostaneme aspon kamosi :?
A Ak sa zas zmeni k lepsiemu tak som paf :)

A rada pre vsetkych .... hocijake ... ci uz Citlive alebo nejake vazne temy preberajte osobne. ICQ a ine sracky si vybite z hlavy pretoze nevidite reakciu danej osoby + dana osoba to nemusi spravne pochopit :wink:
Napísať odpoveď