neda mi to necitovat a nevyjadrit sa..uplne trafene po hlavicke. lebo ci si to chcete priznat alebo nie ked chcete niekho zaujat tak sa len keca a keca aby nebola soda a zrazu ked ticho si pripadate treapne a vhlave slapaky o stosest ako temu nahodit.ale ked uz ste s niekym s kym sa vam aj dobre mlci a vobec vam neprida ako nejaka katastrofa tak to uz nieco znamenafizz napísal:Laska je ked sa uz nemusim s kamaratom rozpravat, ale staci mi, ze mozem vedla neho sediet
/prisla som na to sama
Kde konci kamaratstvo a zacina laska?
-
DonLuca
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Denne sedávam pri nespočetnom počte ľudí a aj napriek tomu ich nemilujemfizz napísal:Laska je ked sa uz nemusim s kamaratom rozpravat, ale staci mi, ze mozem vedla neho sediet
/prisla som na to sama
Edit/// Te-wei sa UVEDOM ty lol a vyjadruj sa k téme
Edit2/// Te-wei.... Ty máš čo najmenej hovoriť o tej primitivite...omg
Edit3/// fizz.... no ver kočka, že nie pri všetkých ľuďoch, pri ktorých sedím sa cítim veľmi dobre...
-
midnight_man
Guru
Ja myslim ze celkom pekne vystihnutefizz napísal:Napisal Mala som kamarata s ktorym som sa den co den rozpravala, vedeli sme o sebe vsetko. Bolo zvlastne, ked sme sa nerozpravali, taka sitacia sa skoro ani nestala. Ja som nechcela prvoplanovo jeho, snad ani on mna. Jednoducho sa nam dobre spolocne rozpravalo. Preto som ho mala rada, boli to hodnotne diskusie, vzdy som sa tesila na to ked sa s nim budem rozpravat. Od isteho casu ma vsak naplnalo skor to, ze mozem vedla neho sediet, byt s nim, vediet, ze on je vedla mna a chce byt vedla mna a nepotrebovala som s nim nieco preberat aby som sa s nim citila dobre. Od tej chvile som ho zacala lubit. Urcite:)
-
will.i.am
Darca
To je tazko povedat. Mal som kamosku. A bola asi ta najlepsia aku som mal. Rozpravali sme sa o hocicom. A zacal som na nu cim dalej tym castejsie mysliet... Dokonca ked som bol s jednou tak som pritom myslel na nu... Strasne som chcel byt s nou... Tak som jej to povedal...
Ona nebola taka presvedcena, povedala ze jej mam nechat cas. A tak po tyzdni zvazovania, povedala ze aj pre nu som viac ako kamarat...
Tak sme sa dali do kopy.
Najhorsie na tom je ze ekd sme sa rozisli, tak som prisiel o velmi dobru kamosku... Lebo ja som tym velmi trpel a nemohol som s nou byt dalej v kontakte...
Ona nebola taka presvedcena, povedala ze jej mam nechat cas. A tak po tyzdni zvazovania, povedala ze aj pre nu som viac ako kamarat...
Tak sme sa dali do kopy.
Najhorsie na tom je ze ekd sme sa rozisli, tak som prisiel o velmi dobru kamosku... Lebo ja som tym velmi trpel a nemohol som s nou byt dalej v kontakte...
-
midnight_man
Guru
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Sagittarius
Guru
Ja ťa chápem. A nikto to tu ešte nenapísal krajšie ako ty... Ja nad tým rozmýšľam odkedy je tu táto téma, ale na nič zaujímavé som neprišiel.fizz napísal:ked to uz po mojom vysvetleni niekto nepochopil, tak omgNetvrdim, ze so mnou musi kazdi suhlasit, ale aspon sa netvarit, ze nerozumiem by bolo vhodne vzhladom na to, ze nikto asi nechce aby ho niekto povazoval za rozumovo menej vyvinuteho.
-
Shark NX
Addict
Ja som akurat na to asi doplatil ... Mirke som povedal ze je pre mna viac ako kamaratka ze ju mam fakt rad no a co sa stoho vyklulo .. Nevedela co ma na to napisat na to napisala ze na to nic nenapise a ide off

DonLuca Te-Wei je clovek od ktoreho by si si mal brat priklad a ne do neho skakat ale dobre
A kocka mozes hovorit damam v Big Apple alebo Moulin Rouge nie normalnej babe
DonLuca Te-Wei je clovek od ktoreho by si si mal brat priklad a ne do neho skakat ale dobre
A kocka mozes hovorit damam v Big Apple alebo Moulin Rouge nie normalnej babe
-
midnight_man
Guru
Mne sa podarilo nieco podobneShark NX napísal:Ja som akurat na to asi doplatil ... Mirke som povedal ze je pre mna viac ako kamaratka ze ju mam fakt rad no a co sa stoho vyklulo .. Nevedela co ma na to napisat na to napisala ze na to nic nenapise a ide off
-
Vigor
King
Shark je mi luto, ze to vyslo zrovna na Teba, no tu je presny dokaz toho, preco sa taketo veci neriesia cez ICQ a pod. Ak by si jej to povedal priamo, nemohla by zdrhnut off a Teba necha tak ako Ta nechala v neistote. Takto by musela reagovat, nevykrutila by sa z toho tak lahko. Skoda chlape, ze chodis na toto forum uz istu dobu a toto tolkokrat omielane si spravil zle...
Informuj dalej.
Informuj dalej.
-
Shark NX
Addict
Vigor pravda ... aj som si to potom uvedomil ... ze keby som jej to povedal vonku urcite by to inac dopadlo ...
A videl by som jej reakciu ...
Takto som sa len dozvedel: OMG neviem co mam na to povedat
A po chvili
Opytal som sa ze co a ona ze nevie co ma na to povedat.
Ja ze jak chce a ona na to nebudem Nic pisat. Idem off

Dam tomu asi chvilku cas a pockam ju potom pred skolou ... alebo tak
A videl by som jej reakciu ...
Takto som sa len dozvedel: OMG neviem co mam na to povedat
A po chvili
Opytal som sa ze co a ona ze nevie co ma na to povedat.
Ja ze jak chce a ona na to nebudem Nic pisat. Idem off
Dam tomu asi chvilku cas a pockam ju potom pred skolou ... alebo tak
Prave o tom to je ze od skutocneho kamaratsva ci priatelstva je uz len na skok k laske a ak si potom clovek uvedomi , ze uz prenho davno dana osobka neni len kamarat/ka tak zacinaju problemy ... vtedy su len dve moznosti zmierit sa s tym a nekazit to pekne na tom , alebo to skusit a dufat ze i druha osoba to tak citi .... tam drzim palce Shark 
-
Shark NX
Addict
slavo dik ... ja mirku poznam uz cca rok a fakt od zaciatku ju mam strasne rad ... ale teraz lutujem to ze som meje to povedal
Uvidim ... dam tomu cas ... ak sa jej spravanie ku mne diametralne zmeni k horsiemu tak co mam robit no ....dufam ze zostaneme aspon kamosi
A Ak sa zas zmeni k lepsiemu tak som paf
A rada pre vsetkych .... hocijake ... ci uz Citlive alebo nejake vazne temy preberajte osobne. ICQ a ine sracky si vybite z hlavy pretoze nevidite reakciu danej osoby + dana osoba to nemusi spravne pochopit
Uvidim ... dam tomu cas ... ak sa jej spravanie ku mne diametralne zmeni k horsiemu tak co mam robit no ....dufam ze zostaneme aspon kamosi
A Ak sa zas zmeni k lepsiemu tak som paf
A rada pre vsetkych .... hocijake ... ci uz Citlive alebo nejake vazne temy preberajte osobne. ICQ a ine sracky si vybite z hlavy pretoze nevidite reakciu danej osoby + dana osoba to nemusi spravne pochopit