Chut alkoholu
Chut alkoholu
Urcite poznate neco take ze raz sa nadrbete jak svine a na druhy den nemozete ani videt flasku no mne sa toto stalo asi pred dvomi tyzdnami a este doteraz to nemozem videt sice znesiem tak 4-5 poldecakom a potom ma strasne napina..
Tak prosim vas ak mate neake napady ako pred konzumaciou alkoholu sa zohriat alebo si neco dat poradte..
Dufam ze takato temu tu neni este..
Tak prosim vas ak mate neake napady ako pred konzumaciou alkoholu sa zohriat alebo si neco dat poradte..
Dufam ze takato temu tu neni este..
No najlepšia rada, ktorú ti môžem dať je, aby si pil s rozumom, len to, čo ti chutí a hlavne s pôžitkom, bez stresu a naháňania sa. Ja osobne som ešte opitý nebol (tak, že by mi bolo na dávenie), takže tieto stavy nepoznám a ani sa ožierať neplánujem. Pijem preto, aby som mal náladu a preto, že mi drink chutí, no keď vidím, že mi to šlape a mám dosť, tak si dám pauzu a radšej si niečo zajem.
-Ak chceš tipy, ako čo najdlhiše vydržať, adporúčam túto tému http://www.hojko.com/ako-pri-chlastani- ... ht=alkohol je to bohatá téma
-Ak to predsa len preženieš ako svojich časov p4ra, potom odporúčam http://www.hojko.com/alkohol-co-potom-t ... ht=alkohol
-Na niektorých prípadoch sa dá aj zasmiať
-Ak chceš tipy, ako čo najdlhiše vydržať, adporúčam túto tému http://www.hojko.com/ako-pri-chlastani- ... ht=alkohol je to bohatá téma
-Ak to predsa len preženieš ako svojich časov p4ra, potom odporúčam http://www.hojko.com/alkohol-co-potom-t ... ht=alkohol
-Na niektorých prípadoch sa dá aj zasmiať
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
inak mam rovnaky problem ktory sa somnou taha bezmala rok ... od osemnastky som bol pod parou mozno dva krat, co mi telo dovolilo pit ... a to som na tu osemnastku nepil zrovna patoky : Bacrdi a Becherovku .. mozno nejake pivo do toho ... ale proste bum ho, druhy den sice pohoda ,ale ked som zacitil alkohol, tak ma natahovalo
... u niektorych alkoholov som toto uz potlacil ( u tych ktore som mal rad ) a u niektorych mi je zle uz ked pocujem nazov ( boro, vodka a podobne patoky ) ...
Tak mozes skusit vino, to mozes dlhsie vychutnavat, ale zas ma aj iny sposob "zaberania". Niektore berie uz od zaciatku, ine nic nic, zrazu facka a si pod stolomMurphY napísal:hm zaujimave ze po chate co sa pili smaky : to znamena teqila pepe lopez, jim beam , havana..skorej to nie je v tom ze su to sracky ale skorej v tom ze som to miesal..
inac zabudol som vam povedat ze nechcem rady ako : prestan pit , nepi ked nevies..
Ale neviem...z tvrdych ostavaju asi iba likery a Becherovka, ta bola povodne vyvinuta ako zaludocne kvapky, prijemne vonia a ma dobru chut. Keby aj tak velmi nesla, tak zmiesaj s tonicom, pokojne aj v pomere 1:1 a mozes pit cely vecer s tym, ze ti zarucene nebude blbo.
Ked vsak miesas jedno cez druhe, tak zjavne pit nevies...MurphY napísal:hm zaujimave ze po chate co sa pili smaky : to znamena teqila pepe lopez, jim beam , havana..skorej to nie je v tom ze su to sracky ale skorej v tom ze som to miesal..
inac zabudol som vam povedat ze nechcem rady ako : prestan pit , nepi ked nevies..
Takze nemiesat- najma biely chlast s tmavym, koktaily s vinom, pivom atd. atd. su "zakladne pravidla", ktore pokial dodrziavas, nemalo by sa ti stat co sa ti stalo. Potom je tu dalsi extrem- ked sa zchlastas tak, ze skoncis na pumpovani zaludka. To je vsak dalsi dokaz toho, ze clovek nevie pit. Tiez sa nenalievaj na lacny zaludok, neozieraj sa v horucavach- pod slnkom...
no proste vies ako to byva ked mas mrtne toho vela tak vsetko rychlo hrrr..no na pumpovani zaludka som este neskoncil klop klop..Tomasito napísal:Ked vsak miesas jedno cez druhe, tak zjavne pit nevies...
Takze nemiesat- najma biely chlast s tmavym, koktaily s vinom, pivom atd. atd. su "zakladne pravidla", ktore pokial dodrziavas, nemalo by sa ti stat co sa ti stalo. Potom je tu dalsi extrem- ked sa zchlastas tak, ze skoncis na pumpovani zaludka. To je vsak dalsi dokaz toho, ze clovek nevie pit. Tiez sa nenalievaj na lacny zaludok, neozieraj sa v horucavach- pod slnkom...
-
pinacolada
Guru wannabe
-
bolek
Guru
Ja mám niečo také s vínom, to už nemôžem snáď do konca života vidieť, to je môj bolehav, žalúdkobôľ a grcač no. 1, teda ja som tiež nemusela piť to víno v danú osudnú noc s pivom, tvrdým a šampanským
, no všetci sme nejako začínali
. Ale tak ako tu bolo spomínané, nemiešať a vychutnávať, keď už teda chceš piť, tak pi niečo, čo máš naozaj rád (vodka je síce fajn, ale len pokiaľ sa chceš dostať rýchlo do transcendentálneho stavu
) a vyhýbať sa lacným výhodným balením (tie ti za výhodnú cenu poskytnú všetko, okrem toho príjemného nasávania
)