Chut alkoholu

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
MurphY
Professional
Professional

Chut alkoholu

Príspevok od používateľa MurphY »

Urcite poznate neco take ze raz sa nadrbete jak svine a na druhy den nemozete ani videt flasku no mne sa toto stalo asi pred dvomi tyzdnami a este doteraz to nemozem videt sice znesiem tak 4-5 poldecakom a potom ma strasne napina..

Tak prosim vas ak mate neake napady ako pred konzumaciou alkoholu sa zohriat alebo si neco dat poradte..
Dufam ze takato temu tu neni este..
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Heh, tak taketo stavy este nenastali. :) Vzdy ma striase po jednom, ale potom uz je to OKay. :) Najlepsie by bolo, keby si na to nemyslel. Potom, nepi to, co si pil predtym, z coho ti je zle. Dobre sa najedz, nieco mastne pred pitim. A pi s chutou.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Nepi sracky :!: :roll:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Nepi vôbec keď nevieš :!:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

erytrocyt napísal:Nepi vôbec keď nevieš :!:
copy that :wink: ak mas fakt hnusne stavy z alkoholu tak naco potom pijes?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Gangy napísal:Nepi sracky :!: :roll:
Presne tak, ked pijem Becherovku tak mozem dat aj pol litra a nie je mi zle, aj ked som uz nadrbany ako svina :)
Ale z takej lacnej vodky ma napina uz len ked ju citim, vsetko je to o kvalite, staci si priplatit a pijes v pohodicke cely vecer.
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

par krat som to prehnal s vodkou ... odvtedy ju nemozem ani citit, zaludok odmieta..skoda :(
ale pivo mozem, furt a vela
(nebola to shitova vodka)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

No najlepšia rada, ktorú ti môžem dať je, aby si pil s rozumom, len to, čo ti chutí a hlavne s pôžitkom, bez stresu a naháňania sa. Ja osobne som ešte opitý nebol (tak, že by mi bolo na dávenie), takže tieto stavy nepoznám a ani sa ožierať neplánujem. Pijem preto, aby som mal náladu a preto, že mi drink chutí, no keď vidím, že mi to šlape a mám dosť, tak si dám pauzu a radšej si niečo zajem.
-Ak chceš tipy, ako čo najdlhiše vydržať, adporúčam túto tému http://www.hojko.com/ako-pri-chlastani- ... ht=alkohol je to bohatá téma
-Ak to predsa len preženieš ako svojich časov p4ra, potom odporúčam http://www.hojko.com/alkohol-co-potom-t ... ht=alkohol
-Na niektorých prípadoch sa dá aj zasmiať :)
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

neviem kto pisal hore ale urcite nepi shitovy alkohol. a v ziadnom pripade nie tu taku vodku so slabomodorou etiketou co je navrchu taky sivy ujo s velkymi fuzami a pod nim napis ze VODKA.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

inak mam rovnaky problem ktory sa somnou taha bezmala rok ... od osemnastky som bol pod parou mozno dva krat, co mi telo dovolilo pit ... a to som na tu osemnastku nepil zrovna patoky : Bacrdi a Becherovku .. mozno nejake pivo do toho ... ale proste bum ho, druhy den sice pohoda ,ale ked som zacitil alkohol, tak ma natahovalo :-( ... u niektorych alkoholov som toto uz potlacil ( u tych ktore som mal rad ) a u niektorych mi je zle uz ked pocujem nazov ( boro, vodka a podobne patoky ) ...
MurphY
Professional
Professional

Gangy napísal:Nepi sracky :!: :roll:
hm zaujimave ze po chate co sa pili smaky : to znamena teqila pepe lopez, jim beam , havana..skorej to nie je v tom ze su to sracky ale skorej v tom ze som to miesal..

inac zabudol som vam povedat ze nechcem rady ako : prestan pit , nepi ked nevies..
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

i-cube napísal:par krat som to prehnal s vodkou ... odvtedy ju nemozem ani citit, zaludok odmieta..skoda :(
ale pivo mozem, furt a vela
(nebola to shitova vodka)
to aj kamos, nadrbal sa ako svina, odvtedy pije len pivo (dokonca ho niesli flojdi domov kvoli agresivite :lol: )
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

MurphY napísal:hm zaujimave ze po chate co sa pili smaky : to znamena teqila pepe lopez, jim beam , havana..skorej to nie je v tom ze su to sracky ale skorej v tom ze som to miesal..

inac zabudol som vam povedat ze nechcem rady ako : prestan pit , nepi ked nevies..
Tak mozes skusit vino, to mozes dlhsie vychutnavat, ale zas ma aj iny sposob "zaberania". Niektore berie uz od zaciatku, ine nic nic, zrazu facka a si pod stolom :D Ale hlavne vino s NICIM nemiesaj, ma to velmi zle nasledky.
Ale neviem...z tvrdych ostavaju asi iba likery a Becherovka, ta bola povodne vyvinuta ako zaludocne kvapky, prijemne vonia a ma dobru chut. Keby aj tak velmi nesla, tak zmiesaj s tonicom, pokojne aj v pomere 1:1 a mozes pit cely vecer s tym, ze ti zarucene nebude blbo.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

MurphY napísal:hm zaujimave ze po chate co sa pili smaky : to znamena teqila pepe lopez, jim beam , havana..skorej to nie je v tom ze su to sracky ale skorej v tom ze som to miesal..

Ked vsak miesas jedno cez druhe, tak zjavne pit nevies...

Takze nemiesat- najma biely chlast s tmavym, koktaily s vinom, pivom atd. atd. su "zakladne pravidla", ktore pokial dodrziavas, nemalo by sa ti stat co sa ti stalo. Potom je tu dalsi extrem- ked sa zchlastas tak, ze skoncis na pumpovani zaludka. To je vsak dalsi dokaz toho, ze clovek nevie pit. Tiez sa nenalievaj na lacny zaludok, neozieraj sa v horucavach- pod slnkom...
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

hlavne sa rozhodni, co budes cely vecer pit. ja pijem len biele vino z kofolou, becherovku a slivku (domacu, nie kupovany patok) vino je pekny dunihlav aj z becherovkou, lebo to je sladke, ale ked to moc neprezenes, tak sa to v pohode da. po slivke mi este spatne nebolo. domovina je domovina :P
MurphY
Professional
Professional

Tomasito napísal:Ked vsak miesas jedno cez druhe, tak zjavne pit nevies...

Takze nemiesat- najma biely chlast s tmavym, koktaily s vinom, pivom atd. atd. su "zakladne pravidla", ktore pokial dodrziavas, nemalo by sa ti stat co sa ti stalo. Potom je tu dalsi extrem- ked sa zchlastas tak, ze skoncis na pumpovani zaludka. To je vsak dalsi dokaz toho, ze clovek nevie pit. Tiez sa nenalievaj na lacny zaludok, neozieraj sa v horucavach- pod slnkom...
no proste vies ako to byva ked mas mrtne toho vela tak vsetko rychlo hrrr..no na pumpovani zaludka som este neskoncil klop klop..
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

slivovicu,bororo a ceresnu v akej kolvek podobe neznesiem.ci je to gazdova liehovina alebo spis tak proste ne.a zase taky R40 mozem kolko chcem.zalezi vsetko od chuti cloveka.cize pi co ti chuti a bude ti fajn
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja mám niečo také s vínom, to už nemôžem snáď do konca života vidieť, to je môj bolehav, žalúdkobôľ a grcač no. 1, teda ja som tiež nemusela piť to víno v danú osudnú noc s pivom, tvrdým a šampanským :D :oops: , no všetci sme nejako začínali :wink:. Ale tak ako tu bolo spomínané, nemiešať a vychutnávať, keď už teda chceš piť, tak pi niečo, čo máš naozaj rád (vodka je síce fajn, ale len pokiaľ sa chceš dostať rýchlo do transcendentálneho stavu :D ) a vyhýbať sa lacným výhodným balením (tie ti za výhodnú cenu poskytnú všetko, okrem toho príjemného nasávania :D )
MurphY
Professional
Professional

akoze uz som asi pred dvomi rokmi prestal pit lacne stanky.. mne uz staci len videt flasku takeho neco prazdne najlepsie coop vodku a uz sa mi chce blvat a to fakt..
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

klasika, počkaj ešte mesiac a tie stavy prejdú, ver mi....
Napísať odpoveď