Kvalifikacia na ME 2008 vo futbale

O športe...

Postupi SR na ME 2008 vo futbale?

Ano
50
30%
Nie
114
70%

Celkom hlasov: 164

J.O.S.E
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: re

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Monako2 napísal:na taky futbal co predvadzaju je vela dat 100 sk, keby dali tie listky za 200 sk tak tam maju plne, ale hadam nechcu aby som isiel, minul min 6000 sk, sedel na 20 rocnych zaj..anych sedadlach a este sa rozculoval. v tomto sa mi lubil mintal, ktory to pekne povedal. myslim, ze kocian je momentalne najlepsie co mozme mat a hadam zotrva ja po tejto blamazi, aj ked to ani celkom neni pravda. za vsetko moze sfz.
tak tak ako píšeš, za všetko môže SFZ, ktorého predstavitelia kašlú na futbal a myslia iba nato ako si nabaliť vrecka a človeku je z toho na grc. :? Už by konečne malo rezignovať vedenie SFZ, pretože čo sa už teraz deje so slovenským futbalom to nemá obdobu. Tušímže 20 golov sme dostali v kvalifikácii a patrime v tomto ukazovateli medzi najhorších a ešte nam hrozi obrovská hanba ak neskončime 4 /čo je už dosť veľké sklamanie ak si spomeniem na vyjadrenia pred začiatkom kvalifikácie :wink: /, pretože 3. miesto to by už sa musel stať zázrak aby sme boli 3-tí.

Bolo by naozaj namieste ak by Laurinec a spol. odstúpili a prenechali tieto veci niekomu komu na slovenskom futbale naozaj záleži :idea:
metallista
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa metallista »

Slayter napísal:pozri radsej by som bol aby sme sa tam nedostali oni by nam aj tak urobili hanbu na sampionate... :) :lol:
hamba by nebola us to ze sme sa ta dostali
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

Francuzko na EURO maju to dost tazke podla mna ale postupia este tam hraju totiz Skoti s Talianmi
tie Portugalsko to ma dost tazke mali vyhrat oba zapasi v poslednych 5 min dostat gol smola
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

kali520 napísal:Inac Francuzi doma prehrali so Skotskom 0:1 a vyzera to ze postup na ME nemaju vo vlastnych rukach a Skoti a Taliani svoje pozicie tak lachko nepustia
Podla mna Skoti ten tlak v zavere nevydrzia a postupia Taliani s Francuzami, myslim ze aj pre kvalitu futbalu na ME by bolo lepsie keby nepostupia Skoti ci v skupine A Fini, v G Rumuni. Radsej tam uvidim Francuzov, Turkov ci Bulharov
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Drago napísal:myslim ze aj pre kvalitu futbalu na ME by bolo lepsie keby nepostupia Skoti ci v skupine A Fini, v G Rumuni. Radsej tam uvidim Francuzov, Turkov ci Bulharov
kvalita tam byť musí keďže vyhrávajú ťažké zápasy ...
Ono aj ja by som ta rád videl zvučné mená , ale na druhej strane by som doprial úspech aj menším futbalovým veľmociam , keď favoriti hrajú hovno a odchádzajú mi pre nich zápasy :x
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

schw33k napísal:kvalita tam byť musí keďže vyhrávajú ťažké zápasy ...
Ono aj ja by som ta rád videl zvučné mená , ale na druhej strane by som doprial úspech aj menším futbalovým veľmociam , keď favoriti hrajú hovno a odchádzajú mi pre nich zápasy :x
Zalezi akym slabsim muzstvam by si doprial. Lebo aj ked tam postupi muzstvo ako finsko alebo severne irsko (maju tiez dost realnu sancu postupit) tak od nich necakam nejaky utocny futbal, budu hrat na zabezpecenu obranu tak ako greci na predchadzajucich ME a to pre nezaujateho fanusika neni dobre.
Drago napísal:Podla mna Skoti ten tlak v zavere nevydrzia a postupia Taliani s Francuzami, myslim ze aj pre kvalitu futbalu na ME by bolo lepsie keby nepostupia Skoti ci v skupine A Fini, v G Rumuni. Radsej tam uvidim Francuzov, Turkov ci Bulharov
No ja som myslel ze uz skoti s talianmi hrat nebudu ale ak budu hrat proti sebe ako spominal IZZY BA tak sa mozu udiat este vseliake veci.
Este by som dodal k tym Rumunom sice som ich nevidel uz velmi dlho hrat takze neviem ako hraju teraz ale oni nezvikli na sampinoatoch hrat zle, takze ak by oni postupili nebolo by to podla mna naskodu.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

kali520 napísal:Zalezi akym slabsim muzstvam by si doprial. Lebo aj ked tam postupi muzstvo ako finsko alebo severne irsko (maju tiez dost realnu sancu postupit) tak od nich necakam nejaky utocny futbal, budu hrat na zabezpecenu obranu tak ako greci na predchadzajucich ME a to pre nezaujateho fanusika neni dobre.
Či už Fínsko alebo Poľsko , každý môže prekvapiť celkom ofenzívnou hrou , akou sa prezentovali počas kvalifikácii
Prečo by nemohli prekvapiť ? Ja si myslím, že futbal v Európe je v súčastnosti medzi mnohými krajinami tak vyrovnaný , že také Poľsko si môže dovoliť hrať vyrovnanú partiu s Anglickom a pod.
Neviem , niesom veštec , môžem sa mýliť , každopádne keď sa na EU dostane iba meno bez kvality je to horšie, ako to , čo som spomínal teraz
kali520
Darca
Darca

Schw33k napísal:Či už Fínsko alebo Poľsko , každý môže prekvapiť celkom ofenzívnou hrou , akou sa prezentovali počas kvalifikácii
Mozu prekvapit ale nemusia ale podla mna by tak ani nespravili. staci sa pozret napr na predchadzajuce ME napr grecko, v kazdom zapase dali iba jeden gol (az na ten prvy kde dali jeden z 11m a druhy normalne). Ich vitazstvo spocivalo najma v tom ze nedostavali goli, a preco tak robili? Lebo utocit jednoducho nevedeli, hraci nemali taku kvalitu a ani neboli technicky vyspeli. V skratke jednoduchsie je loptu odkopnut ako s nou nieco vymysliet. Dalsi priklad by mohlo byt Lotyssko. v zapse proti cechom mali tusim zo dve streli na branu (nepametam sa uz presne) s nemcami tiez len branili a holandania s nimi urobili kratky proces. proste slabsie muzstva ak aj dosiahnu nejaky vysledok byva tak hlavne vdaka tomu ze hraju defenzivny futbal lebo keby utocili bola by to pre nich jasna smrt.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

kali520 napísal:Este by som dodal k tym Rumunom sice som ich nevidel uz velmi dlho hrat takze neviem ako hraju teraz ale oni nezvikli na sampinoatoch hrat zle, takze ak by oni postupili nebolo by to podla mna naskodu.
Rumuni maju koho ? snad mozno Mutua, ale fakt sa radsej pozrem na Berbatova, Henryho ci Kahveci ci Altintopa
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

dufam ze postupia Portugalci aj Francuzi ked by vypadol daky takyto velky klub tak by to uz nebolo ono
kali520
Darca
Darca

Drago napísal:Rumuni maju koho ? snad mozno Mutua, ale fakt sa radsej pozrem na Berbatova, Henryho ci Kahveci ci Altintopa
Nemusia mat mena, bude stacit ked budu hrat dobry futbal. Na predchadzajucich sampinoatoch tiez nemali hviezdy (az na Hagiho) a s ich hrou som bol pomerne spokojny.
kali520
Darca
Darca

http://www.eurofotbal.cz/clanky/v-angli ... dak-39128/

No Anglicania nemaju postup vo svojich rukach, tak to som zvedavi ci na sampionat vobec pojdu.

Ja by som skorej tipol ze asi nie, a to som potom zvedavi na tie cistky v FA
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

ked anglicko nepostupi na ME tak urcite vyhodia trenera
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

kali520 napísal:http://www.eurofotbal.cz/clanky/v-angli ... dak-39128/

No Anglicania nemaju postup vo svojich rukach, tak to som zvedavi ci na sampionat vobec pojdu.

Ja by som skorej tipol ze asi nie, a to som potom zvedavi na tie cistky v FA
Tak ja dúfam,že postúpja!!!
Lebo bez nich bude premňa EURO nudné!! :(
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

jj dufam ze Anglicko postupi lebo im strasne fandim
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Peky05 napísal:jj dufam ze Anglicko postupi lebo im strasne fandim
Aj jaaaaaaa :D
kali520
Darca
Darca

Tak urcite by bolo lepsie pre futbal ak by tam postupilo Anglicko ako nejake Rusko.

Ale ak sa mam pozret na ich kvalifikacne zapasi tak to nebolo nic moc.

Rusov som nevidel hrat tak neviem ale maju trenera ktory to na vrcholnych sampionatoch vie dotiahnut pomerne daleko.
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Tak urcite by bolo lepsie pre futbal ak by tam postupilo Anglicko ako nejake Rusko.

Ale ak sa mam pozret na ich kvalifikacne zapasi tak to nebolo nic moc.

Rusov som nevidel hrat tak neviem ale maju trenera ktory to na vrcholnych sampionatoch vie dotiahnut pomerne daleko.
Tak ja ked som pozeral zápas Rusko-Anglicko,tak pravdu povediac Rusi hrali lepšie,hlavne ked Angličania nevedeli vyjsť z vlastnej polky ihriska.
NO lenže podla mna Anglicko naberie formu do ME,ked vlastne tam postupi.
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ked rusko postupi na ME tak to bude taky prepadak jak minulorocne MS ked postupilo nesom si isty ale sa mi zda ze je to srbsko ked v kvalifikacii bolo prve vedelo zdolat kazdeho aj spanielov a prisli na MS tak zahrali take hov...
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Peky05 napísal:ked rusko postupi na ME tak to bude taky prepadak jak minulorocne MS ked postupilo nesom si isty ale sa mi zda ze je to srbsko ked v kvalifikacii bolo prve vedelo zdolat kazdeho aj spanielov a prisli na MS tak zahrali take hov...
Hej hej boli to Srbi,ale podla mňa to bolo preto,lebo oni chceli napodobniť grecko ked vyhralo ME,len s dobrou obranou,lenže Srbom to nevyšlo!
Napísať odpoveď