Kvalifikacia na ME 2008 vo futbale
-
alcatraz16
Medium Expert
je pravda ze spravili aj horsie ale nemuselo to byt a este skoda ze ho tedy co sa tam hovorilo ze mal ist do arsenalu skoda ze sa to neuskutocnilo ale to boli iba take reci ale nieco na tom bola pravdaPedrosino napísal:hrali vcera dobre ale skoda tych golov ale netreba to Contofalkemu vycitat uz aj vecsie hviezdy spravili niaky ten GIGS...
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna by sa v Anglicku nepresadil uz len kvoli tomu, ze mu vzdy robili centrovane lopty velke problemy a na nich z dost velkej casti Premier League stoji...afa napísal:je pravda ze spravili aj horsie ale nemuselo to byt a este skoda ze ho tedy co sa tam hovorilo ze mal ist do arsenalu skoda ze sa to neuskutocnilo ale to boli iba take reci ale nieco na tom bola pravda
No ja to mu moc uz neverim. Ale pravdupovediac tyto mlady futbalisti sa mi viac lubia ako ktorych staval Galis napr pomali Karhan Kratochvil, Hlinka atd snad v v kvlaifikacii na MS dokazu viac.BRATISLAVA - Slovenská futbalová reprezentácia stále živí šancu na postup na budúcoročné majstrovstvá Európy. Z jej slovníka sa však už vytratilo slovíčko „môžeme“ a nahradilo ho „musíme“.
Musíme teda doma vyhrať nad Írskom, Walesom aj nad San Marinom, a teoreticky ešte môžeme bojovať vo vzájomnom zápase o druhú priečku s Českom, ktoré by malo vyhrať nad San Marinom a Írskom a nebodovať v Nemecku... Zaváhanie sa však už nepripúšťa, najbližšia úloha preto znie: z troch zápasov získať deväť bodov. A potom sa uvidí...
reklama
Zdroj: Nový Čas
-
Sagittarius
Guru
Rozmýšlal som ako je teoreticky možné, aby sme postúpili. Ak vyhráme všetkých 5 zápasov (Írsko - doma, Wales - doma, Česko - vonku, San Marino - doma/vonku), tak záleží na zápasoch Česko - Írsko, Nemecko - Česko a Írsko - Nemecko. Aby si sme potom nepostúpili musia buď Íri vyhrať oba tie zápasy alebo Česi vyhrať a remizovať (za predpokladu, že Íri vyhrajú nad Cyprom a Walesom a Česi nad Cyprom a San Marino, čo je v prípade Česka takmer jasné). Takže ak Nemci vyhrajú nad Írmi aj Čechmi a my vyhráme všetkých 5 zápasov, tak postúpime (Teoretický postup cez Nemecko som nebral do úvahy, lebo je totálne nereálny). Avšak ak nevyhráme všetky zápasy, nemáme sa o čom baviť. Tak toto sú naše šance. Myslím, že nad Írmi a Walesanmi by sme mohli vyhrať, nad San Marinom to by malo byť jasné, ale s Čechmi to už bude ťažký oriešok. Takže môžme len dúfať...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
UEFA uz nevie co by od radosti vymyslela: http://www.sport.aktuality.sk/futbal/za ... neni-hraca
S Irskom to vidim na prehru tak 1:2
S Irskom to vidim na prehru tak 1:2
-
Sagittarius
Guru
Takže šancu postúpiť máme už asi iba takú akú ju malo San Marino pred začiatkom kvalifikácie. 
Avšak táto téma sa volá Kvalifikácia ME 2008. Tak by som sa chcel spýtať, čo hovoríte napr. na vyrovnanú skupinu A, kde má šancu postúpiť ešte 5 tímov (Portugalsko, Poľsko, Fínsko, Srbsko a Belgicko) alebo na výkonu Španielska, ktoré dnes iba remizovalo na Islande 1:1 a iné?
Tabuľky:http://www.uefa.com/competitions/euro/s ... index.html
Avšak táto téma sa volá Kvalifikácia ME 2008. Tak by som sa chcel spýtať, čo hovoríte napr. na vyrovnanú skupinu A, kde má šancu postúpiť ešte 5 tímov (Portugalsko, Poľsko, Fínsko, Srbsko a Belgicko) alebo na výkonu Španielska, ktoré dnes iba remizovalo na Islande 1:1 a iné?
Tabuľky:http://www.uefa.com/competitions/euro/s ... index.html
No myslim si ze v nasej skupine je uz o postupujucich skoro rozhodnute a budu to nemci a cesi.
K tomu nasmu zapasu mi neda nespomenut vyrok Jurkemika ze iri budu kazit futbal
, tak to uz bolo naozaj odvazne, kazit futbal proti nam moze take San marino.
V A skupine by mali postupit poliaci a portugalci
A spanieli aj ked zavahali aj tak podla mna nakoniec postupia.
K tomu nasmu zapasu mi neda nespomenut vyrok Jurkemika ze iri budu kazit futbal
V A skupine by mali postupit poliaci a portugalci
A spanieli aj ked zavahali aj tak podla mna nakoniec postupia.