Anti - Warcraft

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Thek_SVK
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

vacsina tych co su anti warcraft su bud:
zahraju si 2 kampane....
daju si customku proti kompu, ovzickuju sa a o chvilu ich pride nizcit komp

kto nehral mulitplayer, nepochopi...

+ neviem co tu vobec niketo pletie grafiku, je to 6 ci kolko rokov stara hra,... :roll:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Theking napísal:vacsina tych co su anti warcraft su bud:
zahraju si 2 kampane....
daju si customku proti kompu, ovzickuju sa a o chvilu ich pride nizcit komp

kto nehral mulitplayer, nepochopi...

+ neviem co tu vobec niketo pletie grafiku, je to 6 ci kolko rokov stara hra,... :roll:
Tema grafika nech sa uz nerozobera. Ja osobne nemam vyhrady voci grafike. Ved hravam mgs1 na kompe. Ale musim ta upozornit, ze nie kazdy si zahra kampane 2-krat. Ja osobne radssej kampan ako customku alebo skrimish ci ako sa to. Ked nieco custom tak po nete nie s botmi. A preto nehravam CS sam doma pri krbe s pivom v ruke proti botom :wink: . Ale inak love and PEACE.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

lekoklatik napísal:Tema grafika nech sa uz nerozobera. Ja osobne nemam vyhrady voci grafike. Ved hravam mgs1 na kompe. Ale musim ta upozornit, ze nie kazdy si zahra kampane 2-krat. Ja osobne radssej kampan ako customku alebo skrimish ci ako sa to. Ked nieco custom tak po nete nie s botmi. A preto nehravam CS sam doma pri krbe s pivom v ruke proti botom :wink: . Ale inak love and PEACE.
mna CS s botmi nikdy nebavil.. a práve preto som zanevrel na CSS lebo som doma nemal net.. a prišiel som o dosť mesiacov skúseností heh
lekoklatik
VIP
VIP

triple napísal:mna CS s botmi nikdy nebavil.. a práve preto som zanevrel na CSS lebo som doma nemal net.. a prišiel som o dosť mesiacov skúseností heh
Skusenosti CS-ka? :) . Kazdopadne Warcraft je volovina ako dve. :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

lekoklatik napísal:Skusenosti CS-ka? :)
skúsenosti čo sa týka sourcea som myslel... lebo som dosť dlho hrával 1,6 no a to neni celkom the same
Thek_SVK
Professional
Professional

pre nepodpisaneho hrdinu :lol:
ja som multiplayer hral a warcraft bol potom pre mna este vacsia <>ina
aha, hral si to s nejakou inou lamkou, vsak?
alebo ta rozbil po 2 mintach a je ti luto? :lol:
Jimbo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimbo »

lekoklatik napísal:Bo na fore je viac 12-rocnych ludi (sudim podla prispevkov o Warcrafte). :)
aha takze to mam chapat ze podla teba kazdy koho bavi warcraft je male decko? poznam plno pripadov dospelych ludi, co pri tejto hre travia cast svojho volneho casu... ako tu uz bolo milionkrat povedane je rozdiel nepoznat inu temu rozhovoru ako warcraft a rozdiel obcas si ho zahrat ako kazdu inu hru
GothaR napísal:Ja Warcraft tiez nemusim, ale preco proti nemu chces bojovat? ...Nech si hraju ked ich to bavi.
konecne nejake normalne vyjadrenie od vas "anti-warcraftistov" (to je teda vyraz :D ), nechapem preco sa tu niektori tak rozculujete...nikto vas to nenuti hrat ani vam nevnucuje svoj nazor...
btw, myslim si ze tato tema je uz zrela na lock lebo stale sa tu len opakuje uz velakrat povedane :)
lekoklatik
VIP
VIP

Jimbo Nie moj. Tvrdim len ze je viac mladsich hracov warcraftu ako starsich. Moj nazor. A ak si si nevsimol tak tu nikto nechcel rozputat vojnu pretoze vojna na fore je tak trochu trapas. Ale vysvetli my preco by sme sa nemohli zasmiat, podiskutovat, rozculit nad niecim co nam nieje prijemne. Tato nema nabeh na lock. A preco by aj mala. Ak sa ti nepaci tak sem nelez. Mne sa napr nepaci azet tak tam ani neidem. Este nejake poznamky.
deMarkqo napísal:pre mna Warcraft bol a vzdy bude dobra HRA...ale myslim MultiPlayer-hravam uz asi 3 roky len po nete(vacsinou len Dotu)sice v poslednej dobe ma to uz prestava bavit, jednak, ze to zere strasne vela casu a nervov..ale proste DOTA nie je vkuse to iste dookola ako napr CS, BF, CoD, ..... a je vyslovene trapne zakladat anti temu na nejaku hru..komu sa to nepaci nech to nehra vobec! ! ! fakt lol autorovi tejto temy :P
Tak sem nelez a mas pokoj. Hold autorovi ze mal odvahu.
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

si normalny? vraj nechcete tu vojnu a pritom spravi topic priamo nasmerovany na kazdeho kto hraje volaco Warcraftacke?

je totalna debilita tvrdit ze to hraju len mlady chalani, hra to kazda vekova kategoria - ale mladsi na to maju viac casu. a nadavat na nejake mlade lamy ze to hraju?

Blizzard kazdej zo svojich gamesiek dal SKVELU hratelnost, cize lahko sa do toho dostanes..

ja naopak si myslim ze ak mladez oblubuje taky Warcraft 3 - je to velmi dobra vec. preco? lebo ta hra je starsia, nema najnovsiu grafiku ale vyzera dobre - co ju drzi? hratelnost..

tento topic je zrely na lock - tiez sa pripajam.. nechapem co tu chce niekto dosiahnut ..

alebo mame kazdy vytvarat ANTI-FICOVSKE, ANTI-COUNTERSTRIKE-OVSKE, ANTI-COMMAND&CONQUEROVSKE, ANTI-POPOVSKE, ANTI-PUNKOVSKE, ANTI .... anti..anti .. topicy?

podla mna by sa mal clovek riadit heslom "ZI A NECHAJ ZIT" a nie "MOJ NAZOR JE NAJLEPSI NA SVETE A TY SI HLUPAK LEBO SA S TYM NESTOTOZNUJEM" ..

znova zopakujem priklad - mne nechutia huby, tebe chutia trebarz - no nebudem kuprikladu vytvarat TOPIC ktory bude ANTI-HUBOVSKY, kde ma podporia ludia ktory nemaju radi huby a bude sa zdat ze som dal dokopy nejaku hrstku (mensiu, vacsiu) nadsencov proti hubam..

huby ale mozu byt chutne, iste vyzivne.. a kopec ludi ich moze mat rado..

a rozoberiem si tu zopar hlavnych debilit ktorych sa dopustate:

POKIAL som nedohral hru, NEVYJADRUJEM SA K NEJ
dovod?
-> nepoznam ju, to ze si si spustil warcraft 3 parkrat, spustil misiu (dve) z kampane, alebo dal nejaku mapu .. z teba nerobi BOHA ..
kedy sa mozes vyjadrit ku gameske?
POKIAL SI NECHAS CAS A PREJDES JU ..

inac zopar detailov:

warcraft 3 som nehral uz zopar mesiacov (2-4), WoW som tiez nehral uz dlhsie .. ale teraz si parkrat v tyzdni spustim ho na hodinku, dve ..
lekoklatik
VIP
VIP

Warcraft 3 aj Frozen Throne som presiel, presiel som aj super maria aj Pandemonium na PSX aj co ja viem co. To vsak neznamena ze sa mi hra pacila. Jednoducho hru vzdy nesudim podla prveho dojmu. Hra vie vzdy niecim zaujat, no warcraft ma moc nezaujal. Jednoducho to nieje hra ktoru by som hraval.

O vojne bola rec ale len v zmysle ze ju nikto nechce. Uz som raz pisal ze vojna na fore je trapas, nezmysel, atd...

Netvrdim ze warcraft hrava len mladsia generacia ale stavym sa ze v prieskume by hracov warcraftu bolo mladsich omno menej co sa napr. o Metal Gear Solid neda povedat.

To ze tato tema nesie nazov ANTI-warcraft neznamena ze niekto chce vojnu. Uz som to raz pisal. Jednoducho sa chceme vyrozpravat ako, preco a cim nas ta hra rozculuje nezaujima, nepaci sa nam, mame k nej odpor.

Nechapem preco by ste ju chcelu loknut. I ked dnes ma uz jeden admin prekvapil loknutim temy v sekcii Pomoc.

Uz sem nepiste take blbiny pretoze OT.

Napis radsej preco sa ti warcraft nepaci. :P

PS: Pre vsetkych priaznivcov Warcraftu ktory sa nahodou zapletiete do tejto Anti-temy. My vas neobmedzujeme. My sa smejeme z warcraftu.
Thek_SVK
Professional
Professional

NuSuey napísal:ja naopak si myslim ze ak mladez oblubuje taky Warcraft 3 - je to velmi dobra vec. preco? lebo ta hra je starsia, nema najnovsiu grafiku ale vyzera dobre - co ju drzi? hratelnost..
tak k+
lekoklatik napísal:Warcraft 3 aj Frozen Throne som presiel
predpokladam kampan

tu je pes zakopany
lekoklatik
VIP
VIP

Jasne ze kampan. Taka DOTa sa podla mna neda prejst.
DOTu som tiez skusal. Nic moc prote muka. Kazdopadne uz som sa k tomu vyjadril.
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

lekoklatik dota je muka? :D hram ju uz 3 roky a stale ma to bavi lebo kazda hra je ina...a to je to co ma na tom bavi..ale tebe je to asi tazko vysvetlovat, radsej hraj tetris :lol: neber to v zlom :twisted: a ze dota sa neda prejst ? vacsiu blbost som nepocul.. :P
Thek_SVK
Professional
Professional

imho zrele na lock :roll:

my vieme svoje, leolatik vie svoje, co riesit, kazdy si nechajme svoju pravdu a bavme sa o niecom inom ako ze hento je blbost, nie ot je dobre, nie je to blbost... lock
Thek_SVK
Professional
Professional

Theking napísal:pre nepodpisaneho hrdinu :lol:
aha, hral si to s nejakou inou lamkou, vsak?
alebo ta rozbil po 2 mintach a je ti luto? :lol:
boze ten trapko mi dal za tento prispevok znova k-, jezin loser, keby sa aspon podpisal :roll:
wam]Ado125
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wam]Ado125 »

w3 hravam od jeho vzniku z toho rok a pol sa mu venujem trosku profesionalnejsie ,no odraz to ma asi tak pol roka.. poviem vam nieco skusenym ockom... neznasal som cs, nevidel som tam nic. ale k tomu neskor, zacne s W3 ( za istych okolnosti obycajna strategia ) za skutocnych okolnosti je to revolucna strategia. Ak zistite o co tam skutocne ide, Kampan je pre zacinajucich hracov a pre tych co chcu dej... Hratelnost je neporovnatelna s inymi hrami. To co ju robi revolucnou si hrdinovia a ich vyuzitie, je to rychla hra pri ktorej treba velmi dobru improvizaciu. Hratelnost je uzasna a kombinacii nekonecno... Nemam rad nazory na nieake hry ze su p..... ked ju hraju miliony ludi na svete, vzdy to bude len komplexom, zistil som to pri CS trosku ked som sa nudil tak ze idem si "zastrielat" o nicom grafika, no ked sa trosku clovek priuci tak hratelnost stupa niekolkonasobne, a to z nej robi najhravanejsiu multiplayer hru na svete, hned pred w3, dalsie nieako nesleduje, niet casu :) no tak ci tak mi cs pripada trosku primitivnejsie kedze skoro cele je to o headshotoch ktore sa daju naskillovat, potom uz len tymovka ale to sa da vyuzivat len v klanoch, no vtedy uz je aj sranda... Takze moj zaver: Nep....te na hry ^^
kaktus11
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kaktus11 »

wam]Ado125 napísal:w3 hravam od jeho vzniku z toho rok a pol sa mu venujem trosku profesionalnejsie ,no odraz to ma asi tak pol roka.. poviem vam nieco skusenym ockom... neznasal som cs, nevidel som tam nic. ale k tomu neskor, zacne s W3 ( za istych okolnosti obycajna strategia ) za skutocnych okolnosti je to revolucna strategia. Ak zistite o co tam skutocne ide, Kampan je pre zacinajucich hracov a pre tych co chcu dej... Hratelnost je neporovnatelna s inymi hrami. To co ju robi revolucnou si hrdinovia a ich vyuzitie, je to rychla hra pri ktorej treba velmi dobru improvizaciu. Hratelnost je uzasna a kombinacii nekonecno... Nemam rad nazory na nieake hry ze su p..... ked ju hraju miliony ludi na svete, vzdy to bude len komplexom, zistil som to pri CS trosku ked som sa nudil tak ze idem si "zastrielat" o nicom grafika, no ked sa trosku clovek priuci tak hratelnost stupa niekolkonasobne, a to z nej robi najhravanejsiu multiplayer hru na svete, hned pred w3, dalsie nieako nesleduje, niet casu :) no tak ci tak mi cs pripada trosku primitivnejsie kedze skoro cele je to o headshotoch ktore sa daju naskillovat, potom uz len tymovka ale to sa da vyuzivat len v klanoch, no vtedy uz je aj sranda... Takze moj zaver: Nep....te na hry ^^
k+ :twisted:
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Aký komplex myslíš???
wam]Ado125
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wam]Ado125 »

alfonz napísal:Aký komplex myslíš???
proste si niekto zapne multiplayer hru, nedari sa mu a kazdy o tom spieva ake je to super, dokaze to nastvat a vytvori si voci hre komplex a stale hovori aka je to kravinka, nieco ako som ja vravel o cs, no staci hrat,hrat,hrat a ak je skvela hratelnost, efekt sa dostavi, grafika je minimum, ked si zoberes ze 2nahjravensjei multipalyer hry su cs a w3 ^^
lekoklatik
VIP
VIP

deMarkqo napísal:lekoklatik dota je muka? :D hram ju uz 3 roky a stale ma to bavi lebo kazda hra je ina...a to je to co ma na tom bavi..ale tebe je to asi tazko vysvetlovat, radsej hraj tetris :lol: neber to v zlom :twisted: a ze dota sa neda prejst ? vacsiu blbost som nepocul.. :P
Co sa da prejst na dote. Vyhrat boj a hrat dalsi? :? Rad sa necham poucit co take mozes prejst v DOTe :wink: To ze ta bavi Warcraft je pekne no mna to nebavi a asi ani nebude tak sa stym zmier. Warcraft je pre mna uboha tupost a tak to ostane. Dota neDOTa Warcraft sa mi vobec nelubi.

Tetris neni pre take lamky ako som ja :twisted: .
A o tetris si usta neotierajte lebo je to zverina :roll:
Zamknuté