zahraju si 2 kampane....
daju si customku proti kompu, ovzickuju sa a o chvilu ich pride nizcit komp
kto nehral mulitplayer, nepochopi...
+ neviem co tu vobec niketo pletie grafiku, je to 6 ci kolko rokov stara hra,...
Tema grafika nech sa uz nerozobera. Ja osobne nemam vyhrady voci grafike. Ved hravam mgs1 na kompe. Ale musim ta upozornit, ze nie kazdy si zahra kampane 2-krat. Ja osobne radssej kampan ako customku alebo skrimish ci ako sa to. Ked nieco custom tak po nete nie s botmi. A preto nehravam CS sam doma pri krbe s pivom v ruke proti botomTheking napísal:vacsina tych co su anti warcraft su bud:
zahraju si 2 kampane....
daju si customku proti kompu, ovzickuju sa a o chvilu ich pride nizcit komp
kto nehral mulitplayer, nepochopi...
+ neviem co tu vobec niketo pletie grafiku, je to 6 ci kolko rokov stara hra,...
mna CS s botmi nikdy nebavil.. a práve preto som zanevrel na CSS lebo som doma nemal net.. a prišiel som o dosť mesiacov skúseností hehlekoklatik napísal:Tema grafika nech sa uz nerozobera. Ja osobne nemam vyhrady voci grafike. Ved hravam mgs1 na kompe. Ale musim ta upozornit, ze nie kazdy si zahra kampane 2-krat. Ja osobne radssej kampan ako customku alebo skrimish ci ako sa to. Ked nieco custom tak po nete nie s botmi. A preto nehravam CS sam doma pri krbe s pivom v ruke proti botom. Ale inak love and PEACE.
aha takze to mam chapat ze podla teba kazdy koho bavi warcraft je male decko? poznam plno pripadov dospelych ludi, co pri tejto hre travia cast svojho volneho casu... ako tu uz bolo milionkrat povedane je rozdiel nepoznat inu temu rozhovoru ako warcraft a rozdiel obcas si ho zahrat ako kazdu inu hrulekoklatik napísal:Bo na fore je viac 12-rocnych ludi (sudim podla prispevkov o Warcrafte).
konecne nejake normalne vyjadrenie od vas "anti-warcraftistov" (to je teda vyrazGothaR napísal:Ja Warcraft tiez nemusim, ale preco proti nemu chces bojovat? ...Nech si hraju ked ich to bavi.
Tak sem nelez a mas pokoj. Hold autorovi ze mal odvahu.deMarkqo napísal:pre mna Warcraft bol a vzdy bude dobra HRA...ale myslim MultiPlayer-hravam uz asi 3 roky len po nete(vacsinou len Dotu)sice v poslednej dobe ma to uz prestava bavit, jednak, ze to zere strasne vela casu a nervov..ale proste DOTA nie je vkuse to iste dookola ako napr CS, BF, CoD, ..... a je vyslovene trapne zakladat anti temu na nejaku hru..komu sa to nepaci nech to nehra vobec! ! ! fakt lol autorovi tejto temy
k+wam]Ado125 napísal:w3 hravam od jeho vzniku z toho rok a pol sa mu venujem trosku profesionalnejsie ,no odraz to ma asi tak pol roka.. poviem vam nieco skusenym ockom... neznasal som cs, nevidel som tam nic. ale k tomu neskor, zacne s W3 ( za istych okolnosti obycajna strategia ) za skutocnych okolnosti je to revolucna strategia. Ak zistite o co tam skutocne ide, Kampan je pre zacinajucich hracov a pre tych co chcu dej... Hratelnost je neporovnatelna s inymi hrami. To co ju robi revolucnou si hrdinovia a ich vyuzitie, je to rychla hra pri ktorej treba velmi dobru improvizaciu. Hratelnost je uzasna a kombinacii nekonecno... Nemam rad nazory na nieake hry ze su p..... ked ju hraju miliony ludi na svete, vzdy to bude len komplexom, zistil som to pri CS trosku ked som sa nudil tak ze idem si "zastrielat" o nicom grafika, no ked sa trosku clovek priuci tak hratelnost stupa niekolkonasobne, a to z nej robi najhravanejsiu multiplayer hru na svete, hned pred w3, dalsie nieako nesleduje, niet casuno tak ci tak mi cs pripada trosku primitivnejsie kedze skoro cele je to o headshotoch ktore sa daju naskillovat, potom uz len tymovka ale to sa da vyuzivat len v klanoch, no vtedy uz je aj sranda... Takze moj zaver: Nep....te na hry ^^
proste si niekto zapne multiplayer hru, nedari sa mu a kazdy o tom spieva ake je to super, dokaze to nastvat a vytvori si voci hre komplex a stale hovori aka je to kravinka, nieco ako som ja vravel o cs, no staci hrat,hrat,hrat a ak je skvela hratelnost, efekt sa dostavi, grafika je minimum, ked si zoberes ze 2nahjravensjei multipalyer hry su cs a w3 ^^alfonz napísal:Aký komplex myslíš???
Co sa da prejst na dote. Vyhrat boj a hrat dalsi?deMarkqo napísal:lekoklatik dota je muka?hram ju uz 3 roky a stale ma to bavi lebo kazda hra je ina...a to je to co ma na tom bavi..ale tebe je to asi tazko vysvetlovat, radsej hraj tetris
neber to v zlom
a ze dota sa neda prejst ? vacsiu blbost som nepocul..