Problém s prehrávaním videa v MP3 Playeri.
Problém s prehrávaním videa v MP3 Playeri.
Zdravím Vás!
Kúpil som si MP3 prehrávač TEAC MP-380. Prehrávač vie prehrávať aj video vo formáte avi (Xvid). Je v ňom jedno úkážkové video na film Basic instinkt 2, ktoré normálne funguje. Nakopíroval som si doňho iný avi súbor ale pri ňom mi vypisuje, že sa nedá prehrať. Pre ilustráciu pripájam obrázok vlastností oboch súborov, lebo neviem v čom môže byť problém. Dokonca som aj v jednoduchom video konverteri upravil môj súbor s názvom gitara na taký istý rozmer videa 176x200 a použil som Xvid kodek, ale nepomohlo. Akým spôsobom mám upraviť môj video súbor, aby sa dal prehrať?[/img]
Kúpil som si MP3 prehrávač TEAC MP-380. Prehrávač vie prehrávať aj video vo formáte avi (Xvid). Je v ňom jedno úkážkové video na film Basic instinkt 2, ktoré normálne funguje. Nakopíroval som si doňho iný avi súbor ale pri ňom mi vypisuje, že sa nedá prehrať. Pre ilustráciu pripájam obrázok vlastností oboch súborov, lebo neviem v čom môže byť problém. Dokonca som aj v jednoduchom video konverteri upravil môj súbor s názvom gitara na taký istý rozmer videa 176x200 a použil som Xvid kodek, ale nepomohlo. Akým spôsobom mám upraviť môj video súbor, aby sa dal prehrať?[/img]
-
metalismylife
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
janci-karci
Light Expert
Takže prekonvertoval som to v Total video konvertori a všetky hodnoty okrem prenosovej rýchlosti som vedel zmeniť podľa videa, ktoré na playeri funguje. Čiže šírku, výšku, zvuk, frekvenciu snímok, akurát som nevedel nastaviť prenosovú rýchlosť na 103 kbps. Ale aj tak mi to nejde, neviem či tá prenosová rýchlosť je podstatná, ak áno ako ju nastavím na požadovanú hodnotu v Total video konverteri?
Re: Problém s prehrávaním videa v MP3 Playeri.
ja som si nedavno tiez kupil presne tento model a pomocou toho programu co je prilozeny k mp3playeru islo vsetko v pohode...nechal som vsetko tak ako bolo predtym...
dufam ze to bol len preklep
rozlisenie je 220x176 nie 200pavucek napísal: Dokonca som aj v jednoduchom video konverteri upravil môj súbor s názvom gitara na taký istý rozmer videa 176x200 a použil som Xvid kodek, ale nepomohlo.
neskusal zatial nebol dovod a u win sa drzim zasady ked to funguje tak na to nesahaj...ak chces mozem ti pripadne poslat nejake to video ...pavucek napísal:Skúšal som to ale ten soft k tomu playeru mi nejako nefunguje, musím preinštalovať systém (aj tak som sa na to chystal) a potom uvidím..... a Upgrade firmware si neskúšal?