Problem s hrou CS alebo s grafickou kartou ?
Problem s hrou CS alebo s grafickou kartou ?
ahojte.......mam taky problem.......kupil som grafiku ati radeon x1950gt........vsetky hry idu v pohode okrem cs.....ked ju hram zacina mi sekat mys s klavesnicou....a neviem preco.......ked som mal grafiku g-force istlo to v pohode.....a ked som dal tu novu je to na hovno
neviete co s tym moze byt ?........Dakujem
to preto lebo uz je update stiahnuty z betawerzie...nasiel som jeden navod...skus to podla tohot urobit...
Kód: Vybrať všetko
http://cstrikeworld.net/index.php?page=comments&news_id=1614no chalani...ani to fps mi nepomohlo.........stale ked stlacim nejaku klavesu na klavesnicy a posuvam mysku tak mi to seka......ked nestlacim nic myska ide v pohode plynulo........to len v tedy ked nieco stlacim na klavesnicy
nemoze to by grafickou kartou ?.........inak kupil som aj novu klavesnicu a aj mys a stale to roby........
ale co by nie.....preinstaloval som to uz 10 razy....myslis ze zas o pc neviem nic ? praveze som to spravilk a stale nic......wo je grafickou kartou.........nic asi nato nieje riesenie tak idem ju vymenit ale dik za radu chalanipershing napísal:tak reinstall, co riesis... ty uz chces menit graficku ked si este nepreinstaloval win? lol
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Re: Problem s hrou CS alebo s grafickou kartou ?
preinstalovat + cekol by som ine drivre, kusok starsie! btw nano co za material kuris, 1950GT je daleko pred 7600GTnano55 napísal:ahojte.......mam taky problem.......kupil som grafiku ati radeon x1950gt........vsetky hry idu v pohode okrem cs.....ked ju hram zacina mi sekat mys s klavesnicou....a neviem preco.......ked som mal grafiku g-force istlo to v pohode.....a ked som dal tu novu je to na hovnoneviete co s tym moze byt ?........Dakujem
kamo......neni.......ver ci never ale neni.......pozeral som jadra ake ma 1950gt a 7600gt ma o 100 mhz viac ako 1950gt..........mam aj screeny ak chcesmystique napísal:preinstalovat + cekol by som ine drivre, kusok starsie! btw nano co za material kuris, 1950GT je daleko pred 7600GT
chlapce hadat sa s mystiquom co je lepsie a co je horsie...kamo prehral si...mystiq ma vzdy pravdu....a aby som povedal aj svoj nazor....x1950gt ma navrch od 7600gt....netvrdim ze 7600 je shit...ano su to karty ktore maju svoje roky a patria stale medzi oblubene ale x1950 je viacnano55 napísal:kamo......neni.......ver ci never ale neni.......pozeral som jadra ake ma 1950gt a 7600gt ma o 100 mhz viac ako 1950gt..........mam aj screeny ak chcesje sice lacnejsia a ma 128 bit ale kamarat ju mal a stacilo mi vidiet.........niesom sprosty na PC ale keby bola slabsia tak urcite to tu nenapisem.......skontroluj si to a uvidis
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
nezapaluj sa zbytocne ked newies o com pises... pri VGA nejde len o Mhz alebo pamät...nano55 napísal:kamo......neni.......ver ci never ale neni.......pozeral som jadra ake ma 1950gt a 7600gt ma o 100 mhz viac ako 1950gt..........mam aj screeny ak chcesje sice lacnejsia a ma 128 bit ale kamarat ju mal a stacilo mi vidiet.........niesom sprosty na PC ale keby bola slabsia tak urcite to tu nenapisem.......skontroluj si to a uvidis
pises ze ma o 100Mhz viac.. ALE.. ma 128bit... to je odost väcsi rozdiel... ATI mali vzdy menej Mhz ako nVidie ale porovnavat 1950GT a 7600GT tak jednoznacne ta ATIna... bohuzial je to tak a nic s tym nespravis