Problem s hrou CS alebo s grafickou kartou ?

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
nano55
Amateur
Amateur

Problem s hrou CS alebo s grafickou kartou ?

Príspevok od používateľa nano55 »

ahojte.......mam taky problem.......kupil som grafiku ati radeon x1950gt........vsetky hry idu v pohode okrem cs.....ked ju hram zacina mi sekat mys s klavesnicou....a neviem preco.......ked som mal grafiku g-force istlo to v pohode.....a ked som dal tu novu je to na hovno :( neviete co s tym moze byt ?........Dakujem
pershing
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pershing »

jou mal som podobny problem, mas steam? staci si zapnut update na beta verziu a prestane to robit...
nano55
Amateur
Amateur

pershing napísal:jou mal som podobny problem, mas steam? staci si zapnut update na beta verziu a prestane to robit...
jj mam steam......a nemoze to byt aj v grafickych ovladacoch ? lebo teraz stahujem starsie a idem ich skusit.......a ten steam......ako dam ten update na beta verizu ?
pershing
Guru
Guru

tam v options, to bude tym, presne to iste mne robilo
nano55
Amateur
Amateur

pershing napísal:tam v options, to bude tym, presne to iste mne robilo
no akoze kamo sry ale bud som slepy alebo to tam nevidim :( dam ze settings a tam nic nepise o update na beta verziu :(
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

to preto lebo uz je update stiahnuty z betawerzie...nasiel som jeden navod...skus to podla tohot urobit...

Kód: Vybrať všetko

http://cstrikeworld.net/index.php?page=comments&news_id=1614
pershing
Guru
Guru

nj sorka, neskoro som si to vsimol, prave som zapol steama a vypisalo ze thank you for beta testing... :)
nano55
Amateur
Amateur

no chalani...ani to fps mi nepomohlo.........stale ked stlacim nejaku klavesu na klavesnicy a posuvam mysku tak mi to seka......ked nestlacim nic myska ide v pohode plynulo........to len v tedy ked nieco stlacim na klavesnicy :( nemoze to by grafickou kartou ?.........inak kupil som aj novu klavesnicu a aj mys a stale to roby........
pershing
Guru
Guru

tak reinstall, co riesis... ty uz chces menit graficku ked si este nepreinstaloval win? lol :roll:
nano55
Amateur
Amateur

pershing napísal:tak reinstall, co riesis... ty uz chces menit graficku ked si este nepreinstaloval win? lol :roll:
ale co by nie.....preinstaloval som to uz 10 razy....myslis ze zas o pc neviem nic ? praveze som to spravilk a stale nic......wo je grafickou kartou.........nic asi nato nieje riesenie tak idem ju vymenit ale dik za radu chalani
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

skus zmenit graficke nastavenie priamo v hre
nano55
Amateur
Amateur

*****HERO***** napísal:skus zmenit graficke nastavenie priamo v hre
to som uz neraz robyl.........vsetko som tam pomenil......rozlisenie maximum ci minimum......detaili tak isto a stale nic .........ja rozpravam ze to je grafikou ine vysvetlenie nevidim
nano55
Amateur
Amateur

no lidicky moje..........bars ste mi s tym nepomoholi ale poviem vam ze ak nabuduce chcete kupovat nejaku graficku kartu ako napriklad ATI RADEON tak ju nekupujte.........ja som si dal teraz GF7600GT je lebsia ako ATI x1950GT a neroby mi take blbosti ako som to tu rozvijal :) tak dakujem
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Problem s hrou CS alebo s grafickou kartou ?

Príspevok od používateľa mystique »

nano55 napísal:ahojte.......mam taky problem.......kupil som grafiku ati radeon x1950gt........vsetky hry idu v pohode okrem cs.....ked ju hram zacina mi sekat mys s klavesnicou....a neviem preco.......ked som mal grafiku g-force istlo to v pohode.....a ked som dal tu novu je to na hovno :( neviete co s tym moze byt ?........Dakujem
preinstalovat + cekol by som ine drivre, kusok starsie! btw nano co za material kuris, 1950GT je daleko pred 7600GT
nano55
Amateur
Amateur

mystique napísal:preinstalovat + cekol by som ine drivre, kusok starsie! btw nano co za material kuris, 1950GT je daleko pred 7600GT
kamo......neni.......ver ci never ale neni.......pozeral som jadra ake ma 1950gt a 7600gt ma o 100 mhz viac ako 1950gt..........mam aj screeny ak chces :) je sice lacnejsia a ma 128 bit ale kamarat ju mal a stacilo mi vidiet.........niesom sprosty na PC ale keby bola slabsia tak urcite to tu nenapisem.......skontroluj si to a uvidis
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

nano55 napísal:kamo......neni.......ver ci never ale neni.......pozeral som jadra ake ma 1950gt a 7600gt ma o 100 mhz viac ako 1950gt..........mam aj screeny ak chces :) je sice lacnejsia a ma 128 bit ale kamarat ju mal a stacilo mi vidiet.........niesom sprosty na PC ale keby bola slabsia tak urcite to tu nenapisem.......skontroluj si to a uvidis
chlapce hadat sa s mystiquom co je lepsie a co je horsie...kamo prehral si...mystiq ma vzdy pravdu....a aby som povedal aj svoj nazor....x1950gt ma navrch od 7600gt....netvrdim ze 7600 je shit...ano su to karty ktore maju svoje roky a patria stale medzi oblubene ale x1950 je viac
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

nano55 napísal:kamo......neni.......ver ci never ale neni.......pozeral som jadra ake ma 1950gt a 7600gt ma o 100 mhz viac ako 1950gt..........mam aj screeny ak chces :) je sice lacnejsia a ma 128 bit ale kamarat ju mal a stacilo mi vidiet.........niesom sprosty na PC ale keby bola slabsia tak urcite to tu nenapisem.......skontroluj si to a uvidis
nezapaluj sa zbytocne ked newies o com pises... pri VGA nejde len o Mhz alebo pamät...
pises ze ma o 100Mhz viac.. ALE.. ma 128bit... to je odost väcsi rozdiel... ATI mali vzdy menej Mhz ako nVidie ale porovnavat 1950GT a 7600GT tak jednoznacne ta ATIna... bohuzial je to tak a nic s tym nespravis
Napísať odpoveď