Tlačiareň

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
RoQa
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Tlačiareň

Príspevok od používateľa RoQa »

Poradte mi čo to môže byť ak vložím do tlačiarne papier a dám novú úlohu TLAČIŤ ....začne mi ťahať papier len z pravej strany ,potom mi začne písať ,že nedostatok papieru a preto lebo ho tam logicky nemôže vtiahnuť .... Dik :)
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Skus dat dole kryt a roztocit, precistit valce, co tahaju papier, to softverovo nevyriesis mam taky dojem.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ok vyskusam.... :wink:
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

co to je za tlaciaren ? laser ? atrament ? ak je to laserovka a potiahne papier a pri tlaceni ho pokrci tak je na 90% znicena fixacna jednotka (fusing) ak je to stara laserovka tak moze mat uz zosuchane gumicky ktore tahaju papier vymena cca 600sk ... ak je to atrament tak tiez vysuchane kolieska ...
patro16
Light Professional
Light Professional

Re: Tlačiareň

Príspevok od používateľa patro16 »

Joxxo napísal:Poradte mi čo to môže byť ak vložím do tlačiarne papier a dám novú úlohu TLAČIŤ ....začne mi ťahať papier len z pravej strany ,potom mi začne písať ,že nedostatok papieru a preto lebo ho tam logicky nemôže vtiahnuť .... Dik :)
no toto iste robilo kamasovy na multifunkcnej atramentovej tlaciarni Lexmark(pekne sity tlaciarne :smt096 ) tak si ju nechal iba ako scanner a kupil si farebnu laserovku hp-cko(naj tlaciarne :smt009 ) a bolo
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

patro16 napísal:no toto iste robilo kamasovy na multifunkcnej atramentovej tlaciarni Lexmark(pekne sity tlaciarne :smt096 ) tak si ju nechal iba ako scanner a kupil si farebnu laserovku hp-cko(naj tlaciarne :smt009 ) a bolo
presne je to lexmark a este stale nejde je to atrament....kolko moze stat oprava ...ci sa oplati kupit nowu ? ... :)
patro16
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa patro16 »

Joxxo napísal:presne je to lexmark a este stale nejde je to atrament....kolko moze stat oprava ...ci sa oplati kupit nowu ? ... :)
pocuj ak ju mas v zaruke tak nech ti ju vymenia a ak nie tak sa na to vykasli lebo "dnes das na nej nieco opravit a zajtra sa zasa posere nieco ine" no proste do znacky lexmark uz urcite nechod vsetky súciastky co pouzívaju su poväčšine druhá trieda(ved aj preto su take lacne).Urcite investuj do nejakej od HP a ver mi ze s tymito tlaciarnami niesu alebo su len minimalne problemy, a este maju na slovensku aj siet servisov.
Napísať odpoveď