Tlačiareň
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tlačiareň
Poradte mi čo to môže byť ak vložím do tlačiarne papier a dám novú úlohu TLAČIŤ ....začne mi ťahať papier len z pravej strany ,potom mi začne písať ,že nedostatok papieru a preto lebo ho tam logicky nemôže vtiahnuť .... Dik 
co to je za tlaciaren ? laser ? atrament ? ak je to laserovka a potiahne papier a pri tlaceni ho pokrci tak je na 90% znicena fixacna jednotka (fusing) ak je to stara laserovka tak moze mat uz zosuchane gumicky ktore tahaju papier vymena cca 600sk ... ak je to atrament tak tiez vysuchane kolieska ...
Re: Tlačiareň
no toto iste robilo kamasovy na multifunkcnej atramentovej tlaciarni Lexmark(pekne sity tlaciarneJoxxo napísal:Poradte mi čo to môže byť ak vložím do tlačiarne papier a dám novú úlohu TLAČIŤ ....začne mi ťahať papier len z pravej strany ,potom mi začne písať ,že nedostatok papieru a preto lebo ho tam logicky nemôže vtiahnuť .... Dik
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
presne je to lexmark a este stale nejde je to atrament....kolko moze stat oprava ...ci sa oplati kupit nowu ? ...patro16 napísal:no toto iste robilo kamasovy na multifunkcnej atramentovej tlaciarni Lexmark(pekne sity tlaciarne) tak si ju nechal iba ako scanner a kupil si farebnu laserovku hp-cko(naj tlaciarne
) a bolo
pocuj ak ju mas v zaruke tak nech ti ju vymenia a ak nie tak sa na to vykasli lebo "dnes das na nej nieco opravit a zajtra sa zasa posere nieco ine" no proste do znacky lexmark uz urcite nechod vsetky súciastky co pouzívaju su poväčšine druhá trieda(ved aj preto su take lacne).Urcite investuj do nejakej od HP a ver mi ze s tymito tlaciarnami niesu alebo su len minimalne problemy, a este maju na slovensku aj siet servisov.Joxxo napísal:presne je to lexmark a este stale nejde je to atrament....kolko moze stat oprava ...ci sa oplati kupit nowu ? ...