Radnicu by som az tak zasadne nebural. Niekedy ked nevies co so surovinami tak sa hodi, narozdiel od akademie...
Holubar: Ma to len jednu nevyhodu, ze ak defujes, tak stratis cast utoku. Na druhu stranu su druidi velmi mobilny a uz neraz som vdaka nim mohol efektivne pomoct.
Mozu na mna zautocit natari? Hram na ruskom speede a doslo hlasenie, ze ma napadlo 44 jednotiek Mam tam zatial len okolo 250 obyvatelov, nic s nimi nemam
mozu, to su natarsky spehovia, na ceskom speede to prislo kazdemu kto mal vlastnych spehov a odhalilo mu tych natarskych, s tym si nic nerob, oni vyspehovali absolutne kazdeho
Mam taku otazocku: Mam 2 multicropy jeden s 9 a druhy s 15 obil. polami. Ktory si mam dat ako hl. dedinu? Kazdy si dava ten s 15, ale mne sa zda, ze produkcia dreva, hliny a zeleza by bola v MC15 dost nizka a trvalo by to velmi dlho kym by sa vysplhala na dostatocnu... Vas nazor?
Bombo napísal:Mam taku otazocku: Mam 2 multicropy jeden s 9 a druhy s 15 obil. polami. Ktory si mam dat ako hl. dedinu? Kazdy si dava ten s 15, ale mne sa zda, ze produkcia dreva, hliny a zeleza by bola v MC15 dost nizka a trvalo by to velmi dlho kym by sa vysplhala na dostatocnu... Vas nazor?
Ze 15 mc nema produkovat suroviny. Ostatne dediny maju na nu zarabat a z nich mas posielat do MC.
zalezi ake tam mas oazy, ak mas napr pri 3339 3*50% oazu a pri 11115 ziadnu tak 3339, ale ak to mas vyrovnane, tak urcite 11115 a posielat ostatne sur z okolitych dedin
mám jedno políčko od hlavnej dediny mc 11115 a potom dalej jeden 3339 neviem sa rozhodnúť v ktorom založiť druhú dedinu. V tom prvom by mi to v pohode zabezpečovalo sklad vojakov a netrebalo by rozvíjať vojenskú infraštruktúru kvôli nízkej vzdialenosti.
Podla fariem hlavne. Ak si mozes dovolit, zacat vo velkom farmit s armadou z tej mc, tak aj tretiu, aby ti ju niekto nevyfukol. Akonahle dokaze mc na sebe sama zarabat, tak to je vyhoda.
oplati sa vyskumat nacelnika v kazdej dedine?
Nemam skusenost s preberanim dedin, tak neviem, ci mam robit nacelnikov len v hlavnej alebo aj v ostatnych.
Ak napr mam vo vedlajsej rezidenciu na 10 a uz som z nej zalozil inu dedinu a chcem z tejto vedlajsej prebrat dlasiu dedinu pomocou nacelnika, treba dat rezidenciu na 20?