pomoc s wifi
pomoc s wifi
mam doma router a teraz som kupil new notebook a je tam vista ked dam vyhladat siet tak mi ju najde pripoji ale ked spustim prehliadac tak nejde nic.wifi je tam Intel® Wireless WiFi Link 4965AGN
-
Ing. Gandalf
Expert
-
vladino001
Light Professional
-
vladino001
Light Professional
ja mám podobný problém...mám windows XP, origoš ovládače nainštalované, sieť mi nájde, ale vôbec sa mi nepodarí pripojiť... čo mám robiť?vladino001 napísal:mne to robilo a jednoznačne som vymenil origoš ovladače k wifi za nove. No Fear
//brm : uprednostnil by som origoš ovladače na vistu ak su pred vistou
-
vladino001
Light Professional
-
vladino001
Light Professional
Poskytovatel je metrum? ani sa to nepokusi pripojiť či sa to len nedokaže.Preetro napísal:vladino001: v okrese senica.. ono je to tak, ze ja mam antenu aj vsetko a pripajam sa na net z pc, ale chcel som sa pripojit na nu aj bezdrotovo s notebookom
//nedokažem to odskušať ked som mimo tej siete potom by som vedel viac ja tu chytim iba Futurenet a svoju sieť + neakeho týpka
hej metrum... akoze ja dam , ze pripojit a ono mi ukazuje, ze cakam na siet a nic viacvladino001 napísal:Poskytovatel je metrum? ani sa to nepokusi pripojiť či sa to len nedokaže.
//nedokažem to odskušať ked som mimo tej siete potom by som vedel viac ja tu chytim iba Futurenet a svoju sieť + neakeho týpka
-
vladino001
Light Professional
-
vladino001
Light Professional
no dostupna je len tato siet...ale asi mi nic ine nezostava, len i spravit vlastnu domacu wifi siet, ale asi najskor odskusam ten ovladac v skolevladino001 napísal:Skus sa pripojiť na neaku inu volnu sieť ak maš kde a ak sa pripojiš tak nevidim problem ale ak nie tak wifina alebo ovladač je problem
-
midnight_man
Guru
ludia povie mi niekdo o com je toto vsetkooo?
...aby si sa mohol pripojit na AP(cez web) musis mat rovnake rozhranie AP..cize si kuk do maualu a nast si take..najlepsie sa to robi cez ethernet nie po wifi(nastavenie AP) a nechapem ako chces aby ti siel net? mas to ap pripojene na dakej sieti cez ethernet? ak chces aby ti siel net..
odpoved na poslednu otazku...ak nemas DHCP tak jedine co ti ostava je triafat rozhrania IP co je blbost..a nepripoji sa preto ze mas slaby singal....skus to viac krat zasebou refreshnut a uvidis ze bude vypadavat...
...ja tu beham na najvacsom site od linksysu...mam na booku vistu..a slape to ako hodinky....mal som tu aj ACER kartu wifi volaku sracku... a slapalo to aj na nej len to malo velke pingy a bolo to nestale...co mate stale s tou vistou a sietou?
a pokial je siet nesifrovana..tak sa musis pripojit....
odpoved na poslednu otazku...ak nemas DHCP tak jedine co ti ostava je triafat rozhrania IP co je blbost..a nepripoji sa preto ze mas slaby singal....skus to viac krat zasebou refreshnut a uvidis ze bude vypadavat...
...ja tu beham na najvacsom site od linksysu...mam na booku vistu..a slape to ako hodinky....mal som tu aj ACER kartu wifi volaku sracku... a slapalo to aj na nej len to malo velke pingy a bolo to nestale...co mate stale s tou vistou a sietou?
a pokial je siet nesifrovana..tak sa musis pripojit....
ty trulko sak to je moj provider, AP je odomna asi 80 m, priama viditelnost a na sietovke mam nastavenu IP aj vsetko co treba ...myslel som, ze nebude problem sa pripojit aj z notebooka, ked mam IP, Gateway aj branu nastavenu...midnight_man napísal:ludia povie mi niekdo o com je toto vsetkooo?![]()
...aby si sa mohol pripojit na AP(cez web) musis mat rovnake rozhranie AP..cize si kuk do maualu a nast si take..najlepsie sa to robi cez ethernet nie po wifi(nastavenie AP) a nechapem ako chces aby ti siel net? mas to ap pripojene na dakej sieti cez ethernet? ak chces aby ti siel net..
-
midnight_man
Guru
nechapem situaciu...ty mas doma ap ktore je pripojenne na tvojho providera ano? a ty sa chces cez notebook tiez pripojit na toho providera?Preetro napísal:ty trulko sak to je moj provider, AP je odomna asi 80 m, priama viditelnost a na sietovke mam nastavenu IP aj vsetko co treba ...myslel som, ze nebude problem sa pripojit aj z notebooka, ked mam IP, Gateway aj branu nastavenu...