Chut alkoholu

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

ale všetky epidemie sú z vody kamarát :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

martin M napísal:alkohol je svinstvo jak to mozete pit co je na tom uzasne? :smt078
Ja ho pijem, lebo mi chuti. Nemyslim tym, ze ho pijem kazdy den, ako alkoholik. Ale, ked pijem, tak pijem s chutou, nie preto, aby som sa napil. To nie je prvotny dovod.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

p4ra napísal:Ja ho pijem, lebo mi chuti. Nemyslim tym, ze ho pijem kazdy den, ako alkoholik. Ale, ked pijem, tak pijem s chutou, nie preto, aby som sa napil. To nie je prvotny dovod.
sam som si nasral na huby .... EDITOL SOM POST .....
takze je to takto :
ides von len tak pokecat ( kofola alebo si das par piv )
potom : holka ( tam si rob co chces )
a trietie je ze ides na DISKO, akciu a pod....

vsade sa to moze zvrtnut :!: ..... *( chapeme sa :) )
takze ked ty ides s otcom von na chut ok chod ale nehovor mi ze das jeden a uz utekas domov....

Nepoznam ludi (asi ) co idu von si dat poharik pre chut a idu domov furt sa to konci tak ako zvykne z jednoho su dve a 3 ,4 ,5 :smt039 ....

btw : ludia co chutnaju vino a potom ho vypluju to neriesim ! :roll:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Neviem, ci si blby alebo nevies citat. Som pisal, ze nepijem vzdy, ako alkoholik. Ale uz, ked idem von a rozhodnem sa, ze idem pit, tak pijem s chutou.

A ano, sem-tam sa mi stane, ze s otcom skocim von na jedneho Jagera, len na chut.
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

akoze jedine co je na fernete dobry ze je prijatelny liter 350 korun a ze nemusim ho vybrzdit a mozem ho vypit kolko chcem a nenapina ma z toho..
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

MurphY napísal:akoze jedine co je na fernete dobry ze je prijatelny liter 350 korun a ze nemusim ho vybrzdit a mozem ho vypit kolko chcem a nenapina ma z toho..
a co viac chces? :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Presne. Vcera Citrus, predvcerom Citrus a nic mi nie je dnes. Tomu hovorim alkohol. :) A, ze sme nevypili malo.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

fizz napísal:Povedat, ze dat za liter chlastu 350sk je v pohode...no ako omg
No ale ber to tak, ze najlacnejsia vodka stoji tak 200Sk/liter a aka je hnusna. Dat 2x viac a vychutnavat kazdy poharik sa podla mna oplati. Tak to robim aj s Becherovkou :) navyse ked sa pije v bare, kde sa nalieva aj brzda, to potom vyhadza tak, ze napr. u nas 2 vodky + deci dzusu = 50sk a 2 becherovky = 60 sk. Cize 10 korun rozdiel, obsah alkoholu rovnaky a pozitok u becherovky vyrazne vacsi :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ja vodku moc nemusim ... jedine v polsku ... Tam ked pije rodina tak mi to nejako zahadne nevadi :lol:
No ale Zboznujem taky alkohol typu ... Likery a Aromatizovane vina ...
Napr Bayleys ... Dooleys ... Martini Bianco alebo Rose
Proste take slachetne a jemne ...
Ale tak ze Finlandia Cranberies je tiez bombova ...
Najviac sa rehocem ked vidim v Polsku na letisku Finlandia Russia Edition ... 65% Vol :lol:
Ale celkovo mi k radosti staci vrchna cast prispevku ... pekne vychladena a z ladom :mnaminky:
Gothar
Moderátor
Moderátor

fizz napísal:no neviem aky obsah alkoholu ma fernet/becherovka, ale ja po pollitri vodky vraciam kade chodim, resp. kade ma niekto taha a po pol litri fernetu/becherovky este dokazem fungovat bez toho aby som stretla svoju veceru, nevedela chodit a nepamatala si vela veci
No fernet obbycajny a becherovka maju po 38%, fernet citrus ma okolo 30. Vodka je 40%, takze rozdiel to nie je az taky.
A hlavne nepijem preto aby som sa cim skor ozral, ale aby sa trochu pozdvihla nalada a ta sa nedviha ked mi obracia zaludok z nechutneho alkoholu :)
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

MurphY ty asi nie si z vychodu ze? :P
Tequila je vyborna v tom ze aj ked vypijes enormne mozstvo na dalsi den ta ani hlava neboli a aj tvoj zaludok je uplne v pohode.
Ak sa chystas sa nejaku chlastacku tak pred nou sa najec niecoho riadne mastneho. Nemyslim 15 min. pred zacatim eksn. A este, dolezite je aj to co pouzivas ako brzdu. Nemalo by to byt sladke a ani perlive. Alkohol sa viaze na cukry a tym padom ti viac bavi (skor) a bublinky tiez robia svoje.

Ochutnal si uz spissku hrusku alebo nejaku poriadnu ceresnovicu? Nechce sa mi verit ze ti to nebude chutit. :)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

pHysIQ napísal:MurphY ty asi nie si z vychodu ze? :P
Tequila je vyborna v tom ze aj ked vypijes enormne mozstvo na dalsi den ta ani hlava neboli a aj tvoj zaludok je uplne v pohode.
Ak sa chystas sa nejaku chlastacku tak pred nou sa najec niecoho riadne mastneho. Nemyslim 15 min. pred zacatim eksn. A este, dolezite je aj to co pouzivas ako brzdu. Nemalo by to byt sladke a ani perlive. Alkohol sa viaze na cukry a tym padom ti viac bavi (skor) a bublinky tiez robia svoje.

Ochutnal si uz spissku hrusku alebo nejaku poriadnu ceresnovicu? Nechce sa mi verit ze ti to nebude chutit. :)
ja som hrusku ochutnal (celu flasku) a je to mnam :wink:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

sirmisoturbo napísal:ja som hrusku ochutnal (celu flasku) a je to mnam :wink:
Potom si sa zobudil ruka v serbli a cely mokry.. :aasmile11:

//fizz, chlapec ma 13
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

pHysIQ:
Jj tequila rulezz, zlata s pomarancom a skoricou, to je proste balada.
Milujem ju :smt055

//Zlata je o nicom? ROFL Si kup Olmecu a nie tie "Olé" shity...
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

zlatá je o ničom, klasická strieborná je niečo nenormálne...
JJ, SPIŠské rulezz. A ak chcete alkohol, ktorý je lacný a fest že dobre aj chutí, je to kvalitka, prečo si nekúpite Golden hrušku? Chutí ako spišská, možno iba o trošíčku menej, a je tam aj tá hruštička na dne, no mňama. :D a stojí 160 Sk, je to myslím sedmička...
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

spis veci su proste naj, okrem domacej, a potom nemozem nespomenut Absinth, ale to je uz kapitola sama o sebe :D
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Jaksi pozeram ze ste sa vymkli celemu ramcu tohoto topicu pokial viem tak ten kto tuto temu zakladal sa nepytal co chuti najlepsie ale ako sa zbavit celkovej nechuti k alkoholu[uz na uvode je spomenute ze tiez nepije lacny chlast- takze vlastne posledna strana je bohapusty spam co komu viac chuti]. Myslim ze keby som mu dal k nosu absinth povracal by sa ani nie za sekundu . :new03:
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

najlepsie je nepit alkohol , ale ked ces pit tak nemiesaj alkohol , najedz sa pred pitim , a nepi sracky ako pisal niekto pred mnou
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Lukáš Kumančík napísal:najlepsie je nepit alkohol , ale ked ces pit tak nemiesaj alkohol , najedz sa pred pitim , a nepi sracky ako pisal niekto pred mnou to je pre mna napriklad vodka lebo z tej som bol uz tolko na...... ze mi staci a uz nedam do seba ani glga a vzdy s mierou
no pozor, nie je vodka ako vodka... :wink: mas ich milion druhov a vyrobcov...
Gothar
Moderátor
Moderátor

P3Bo napísal:Jaksi pozeram ze ste sa vymkli celemu ramcu tohoto topicu pokial viem tak ten kto tuto temu zakladal sa nepytal co chuti najlepsie ale ako sa zbavit celkovej nechuti k alkoholu[uz na uvode je spomenute ze tiez nepije lacny chlast- takze vlastne posledna strana je bohapusty spam co komu viac chuti]. Myslim ze keby som mu dal k nosu absinth povracal by sa ani nie za sekundu . :new03:
Aaale ved absinth je kvalitny chlast. To sme pili aj bez brzdy jedneho casu...
Sheep: no hej, ale kvalitna vodka je kvalitna prave preto, ze necitit jej chut...co je to potom za chlast? :D Navyse je oproti inym druhom chlastu o dost drahsia. Ved taka Spisska borovicka, co je tiez biely chlast, stoji okolo 200 korun a dobra vodka cez 300.(len priblizne ceny, aby niekto nerypal)
A ako som uz spominal, pijem pre chut a nie preto, aby som nemusel brzdit a nic necitil.
//no ano, ak sa tie slabe puschkiny povazuju za vodku, tak potom je dobra :) inak najlepsie mi vodka chuti s energy drinkom, len toho sa zas bojim vypit vela :)
Napísať odpoveď