Chut alkoholu
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
sam som si nasral na huby .... EDITOL SOM POST .....p4ra napísal:Ja ho pijem, lebo mi chuti. Nemyslim tym, ze ho pijem kazdy den, ako alkoholik. Ale, ked pijem, tak pijem s chutou, nie preto, aby som sa napil. To nie je prvotny dovod.
takze je to takto :
ides von len tak pokecat ( kofola alebo si das par piv )
potom : holka ( tam si rob co chces )
a trietie je ze ides na DISKO, akciu a pod....
vsade sa to moze zvrtnut
takze ked ty ides s otcom von na chut ok chod ale nehovor mi ze das jeden a uz utekas domov....
Nepoznam ludi (asi ) co idu von si dat poharik pre chut a idu domov furt sa to konci tak ako zvykne z jednoho su dve a 3 ,4 ,5
btw : ludia co chutnaju vino a potom ho vypluju to neriesim !
No ale ber to tak, ze najlacnejsia vodka stoji tak 200Sk/liter a aka je hnusna. Dat 2x viac a vychutnavat kazdy poharik sa podla mna oplati. Tak to robim aj s Becherovkoufizz napísal:Povedat, ze dat za liter chlastu 350sk je v pohode...no ako omg
-
Shark NX
Addict
Ja vodku moc nemusim ... jedine v polsku ... Tam ked pije rodina tak mi to nejako zahadne nevadi
No ale Zboznujem taky alkohol typu ... Likery a Aromatizovane vina ...
Napr Bayleys ... Dooleys ... Martini Bianco alebo Rose
Proste take slachetne a jemne ...
Ale tak ze Finlandia Cranberies je tiez bombova ...
Najviac sa rehocem ked vidim v Polsku na letisku Finlandia Russia Edition ... 65% Vol
Ale celkovo mi k radosti staci vrchna cast prispevku ... pekne vychladena a z ladom
No ale Zboznujem taky alkohol typu ... Likery a Aromatizovane vina ...
Napr Bayleys ... Dooleys ... Martini Bianco alebo Rose
Proste take slachetne a jemne ...
Ale tak ze Finlandia Cranberies je tiez bombova ...
Najviac sa rehocem ked vidim v Polsku na letisku Finlandia Russia Edition ... 65% Vol
Ale celkovo mi k radosti staci vrchna cast prispevku ... pekne vychladena a z ladom
No fernet obbycajny a becherovka maju po 38%, fernet citrus ma okolo 30. Vodka je 40%, takze rozdiel to nie je az taky.fizz napísal:no neviem aky obsah alkoholu ma fernet/becherovka, ale ja po pollitri vodky vraciam kade chodim, resp. kade ma niekto taha a po pol litri fernetu/becherovky este dokazem fungovat bez toho aby som stretla svoju veceru, nevedela chodit a nepamatala si vela veci
A hlavne nepijem preto aby som sa cim skor ozral, ale aby sa trochu pozdvihla nalada a ta sa nedviha ked mi obracia zaludok z nechutneho alkoholu
MurphY ty asi nie si z vychodu ze?
Tequila je vyborna v tom ze aj ked vypijes enormne mozstvo na dalsi den ta ani hlava neboli a aj tvoj zaludok je uplne v pohode.
Ak sa chystas sa nejaku chlastacku tak pred nou sa najec niecoho riadne mastneho. Nemyslim 15 min. pred zacatim eksn. A este, dolezite je aj to co pouzivas ako brzdu. Nemalo by to byt sladke a ani perlive. Alkohol sa viaze na cukry a tym padom ti viac bavi (skor) a bublinky tiez robia svoje.
Ochutnal si uz spissku hrusku alebo nejaku poriadnu ceresnovicu? Nechce sa mi verit ze ti to nebude chutit.
Tequila je vyborna v tom ze aj ked vypijes enormne mozstvo na dalsi den ta ani hlava neboli a aj tvoj zaludok je uplne v pohode.
Ak sa chystas sa nejaku chlastacku tak pred nou sa najec niecoho riadne mastneho. Nemyslim 15 min. pred zacatim eksn. A este, dolezite je aj to co pouzivas ako brzdu. Nemalo by to byt sladke a ani perlive. Alkohol sa viaze na cukry a tym padom ti viac bavi (skor) a bublinky tiez robia svoje.
Ochutnal si uz spissku hrusku alebo nejaku poriadnu ceresnovicu? Nechce sa mi verit ze ti to nebude chutit.
ja som hrusku ochutnal (celu flasku) a je to mnampHysIQ napísal:MurphY ty asi nie si z vychodu ze?![]()
zlatá je o ničom, klasická strieborná je niečo nenormálne...
JJ, SPIŠské rulezz. A ak chcete alkohol, ktorý je lacný a fest že dobre aj chutí, je to kvalitka, prečo si nekúpite Golden hrušku? Chutí ako spišská, možno iba o trošíčku menej, a je tam aj tá hruštička na dne, no mňama.
a stojí 160 Sk, je to myslím sedmička...
JJ, SPIŠské rulezz. A ak chcete alkohol, ktorý je lacný a fest že dobre aj chutí, je to kvalitka, prečo si nekúpite Golden hrušku? Chutí ako spišská, možno iba o trošíčku menej, a je tam aj tá hruštička na dne, no mňama.
-
P3Bo
Guru wannabe
Jaksi pozeram ze ste sa vymkli celemu ramcu tohoto topicu pokial viem tak ten kto tuto temu zakladal sa nepytal co chuti najlepsie ale ako sa zbavit celkovej nechuti k alkoholu[uz na uvode je spomenute ze tiez nepije lacny chlast- takze vlastne posledna strana je bohapusty spam co komu viac chuti]. Myslim ze keby som mu dal k nosu absinth povracal by sa ani nie za sekundu . 
no pozor, nie je vodka ako vodka...Lukáš Kumančík napísal:najlepsie je nepit alkohol , ale ked ces pit tak nemiesaj alkohol , najedz sa pred pitim , a nepi sracky ako pisal niekto pred mnou to je pre mna napriklad vodka lebo z tej som bol uz tolko na...... ze mi staci a uz nedam do seba ani glga a vzdy s mierou
Aaale ved absinth je kvalitny chlast. To sme pili aj bez brzdy jedneho casu...P3Bo napísal:Jaksi pozeram ze ste sa vymkli celemu ramcu tohoto topicu pokial viem tak ten kto tuto temu zakladal sa nepytal co chuti najlepsie ale ako sa zbavit celkovej nechuti k alkoholu[uz na uvode je spomenute ze tiez nepije lacny chlast- takze vlastne posledna strana je bohapusty spam co komu viac chuti]. Myslim ze keby som mu dal k nosu absinth povracal by sa ani nie za sekundu .
Sheep: no hej, ale kvalitna vodka je kvalitna prave preto, ze necitit jej chut...co je to potom za chlast?
A ako som uz spominal, pijem pre chut a nie preto, aby som nemusel brzdit a nic necitil.
//no ano, ak sa tie slabe puschkiny povazuju za vodku, tak potom je dobra